Aplinkos ministerija: dėl ribojimų įsigyti mišką Lietuvai gresia ES sankcijos

Grįžti į straipsnį

i ka pavirtom ,

i ka pavirtom , portretas
Paziuri i europos mietus,visi grazus pilni zalumu,visur matyti aplinkui miskai zaliuja,o musu baigis iskirsti,ir vis kalti europa,kai musu valdzia tik apie pinigus tegalvoja cia patys kalti,lietuviai tik apie afioras masto ,kaip papildyti savo kisenes,viska baigia isvogti,visi miskai jau permatomi,iki ko dagyvenom baisu,neber nieko tik prichatizacijama pilnu pajegomu,kokias salygas sudare kad uzsienieciai gali kirsti musu valstybes miskus ir pardavineti,kur vyru protas naikinti miskus musu ,pati gamta mus sunaikins tokius durnius,visi miskus saugo o mes isdalynom ,kas ka nori tas ta daro,DURNIU-LAIVAS ,o jis buvo teisus,durniu tvarka,

Kuvalda

Kuvalda portretas
Kaip tuos parazitus zeme nesioja? Negi jie mano, kad tos slykscios aferos tesis amzinai? Liepto galas arteja...

Čiubaka

Čiubaka portretas
Nėr kada tų miškų žiūrėt. Dabar visi užsiėmę Navalno, čikanovskos reikalais

deinis

deinis portretas
Pražuvo LDK,pražūsir ta mažaža litxuianija ,išpražių parduos miškus,žemes ,priveš baltarusų ,gal musulmonai nevažiuos ,šalta ,nereikės nei karo ,nei kovido ,išnyksim,kaip kamparas šaukėm LIETUVA,Lansbergis ,laisvė prisišaukėm

Lietuvis

Lietuvis portretas
Ką išrinkote, tą ir turite, na o jaunasis miškų "specialistas" pradėjo savo veiklą, puikiai žinojo kur eina ir kokie čia suksis pinigai. Graudu, kad šis žmogus vadinasi lietuviu, kur gentvilai dėsi pinigus, kai Lietuvoje nebebus kuo kvėpuoti. Matomai tada pseudo patriotas ners į kitus kraštus, kur dar miškai žaliuoja ir neiškirsti.

Visi seniai

Visi seniai portretas
žinojo kodėl tas niekšelia taip veržėsi būtent į šį aukštą postą - pats duri dešimtis ha kuriuos beveik iškirto. Ir toliau pardavinėja ką gali nieko netausodamas ir apie Lietuvą negalvodamas. Iki kaulų smegenų persisunkęs neoliberalizmu ir pinigo kultu.__ Nieko jūs nepadarysit - žulikas padirbs viską ką anam ir jo šeimininkams reikia. Jeigu net 5000 Lietuvos gyventojų parašų išsiūstų prezidentui su prašymu jo neskirt ministru, visai nesuveikė tai čia šitas ribojimu klausimėlis tik juoks yr.Šita šutvė į Tautos nuomonę, šalies naudą kojas valosi ir žvengia..

Reikėtų

Reikėtų portretas
paaiškinti kad korumpuota Lietuvos valdymo sistema iki šiol leidžia naikinti vietinius miškus.Todėl apie tokius Europos diktavimus negali būti jokios kalbos...Vistik norisi galvoti kad čia ne ES o atėjusio per medienos verslo savininkų pinigine ponaičio ministro pradedamieji darbai

Anonimas

Anonimas portretas
Tegul ne.pisa liaudziai proto tas liberastu subinlaizys. Tegul py.deras pabando nusipirkti misko Anglijoje, Airijoje, Prancuzijoje, Italijoje, Vokietijoje ar Ispanijoje tada suzinotu apie Py.der Sojuzo ,,sankcijas,, Kodel valdzios ,,gudruciai,, lietuvius laiko paskutiniais debilais?

Anonimas

Anonimas portretas
Arabai nori iskirsti sventus azuolynus ir prisodinti palmiu, kad jiems primintu uzgrobtas zemes.

O ES sublaižius

O ES sublaižius portretas
Išmesti iš seimo. Iniciuoti protesto akcijas. Išeiti iš ES. Užteks vergais buti

Tegul ES inicijoja

Tegul ES inicijoja portretas
sankcijas Lietuvai dėl gedingai mažos MMA ir pensijos

Nebesuvokiu

Nebesuvokiu portretas
Baikit tuos savo juodus gamtos naikinimo verslus "permesti" ant ES direktyvų... Mažasis Gentviliukas parodė savo užmačias. Čia kaip su tomis žaliomis rodyklėmis. Stovėkite mūru už Lietuvą , kaip daro Lenkijos, Vengrijos valstybės, nebūkite padlaižiais liokajais. Kovokite už Lietuvos gamtą, žaliuosius plaučius, pone Simonai. Lietuvių kalbos stūmimas iš viešosios erdvės, narkotikų grūdimas, lietuviškos tapatybės, šeimos modelio naikinimas, baltarusių gyventojų invazija, dabar miškai!!! Kas valdžioje? Lietuvos duobkasiai ar okupantai vėl sugrįžo????

:)))

:))) portretas
Pasirodo " blogieji valstiečiai " bandė saugoti Lietuvos miškus !!! Liko sulaukti kaip " didžiajam verslui investuotojui " nusilenks konservatorė Šimonytė ir liberalas Aplinkos ministras Gentvilas ?

Čiučius

Čiučius portretas
Kad nediskriminuoti ES pildančiais arabais, Briuselis ruošia įstatymą leidžiantį, o gal ir reikalausiantį vienam asmeniui turėti keturis namų ūkio burbulus. Musulmonų teisė. Tik štai dar neapsisprendė kaip vadint burbulo sudėtį. Tik numatė sankcijas. Čia bus tokios sankcijos, kad nesilaikantis jų į miškus pabėgs.

Negalima keisti įstatymo

Negalima keisti įstatymo portretas
Įstatymas tam kad iškirsti paskutinius. Tafa reikia pradėti procedūra Lietuvos išejimas iš ES. Nereikalinga tokia govno sajunga

basta

basta portretas
kopkia teise turi reguliuoti briuselis kaip elgtis savo salyje ,taip tie pinigai neatitenka zmogui viskas nukris koservliberalams iu kisenes ,bet grasinimas sankcijomis ir plesikavimas ,tai reiskia sali pavergti genocidui ,tokia valdzia reikia salinti be teises kada gryzti,mano salis mano turtas bet tikrai ne briuselio

Gyventojas

Gyventojas portretas
Kokie saunus liberalai su konservatoriais, pagreitintai isparduos LT miskus, valstieciai dar buvo ijunge saugikli, sie greit isjungs, geda!!!

aha

aha portretas
dar ne visus miškus iškirto. Dar liko truputis

Lida

Lida portretas
Tai supirks miškus,medžiams galas ,gyvūnų įvairovei taip pat.,Rusai miškų pas mus nepiove ,augino.,saviškiai dabar masiskai ispiaus.

Labanoro

Labanoro portretas
lentpiūvė dirba.

zenonas Išpriekulis

zenonas Išpriekulis portretas
Tais laikais galvojo, kad neįpirks daugiau, žmonės bambės, nusistatė lubas. Dabar atsirado pas juos perteklinių pinigų, prisipirks dar. Nes beverčiai dieną naktį spausdinami eurai tik mums pragyvenimui, o jie tuos šikpopierius pasiverčia į neįkainojamus miškus. Mūsų išrinktiesiems rūpėtų valstybė ir mes, tikrai visų mūsų turto nekeistų į niekinius svetimus eurus. Tai akivaizdus nusikaltimas.

ČIA - KAIP V.LANDSBERGIS SU ŽEME...

ČIA - KAIP V.LANDSBERGIS SU ŽEME... portretas
Išleido įstatymą, kad nekilnojamas turtas taptų kilnojamu. Kai susikėlė ir padidino savo menkaverčias žemes prie Vilniaus - įstatymą panaikino. Klausimas. Tai, kam buvo skirtas įstatymas pardavinėti Lietuvos miškus jau susipirko tie, kuriem ir buvo skirtas tas įstatymas? Valio - Lietuvos "teisingumui" ir "demokratijai"!!! Banditų gauja toliau apiplėšinėja Lietuvą.

Pil.

Pil. portretas
Negalima naikinti ir negalima įsigyti miškų,jie yra visų Lietuvos žmonių turtas.O Europos sąjunga tegul nenurodineja kas tinka Lietuvai o kas ne.Iš vienos sąjungos Lietuva pabėgo atsidūrė kitoje sąjungoje,pasakykite kuo skyresi šitoji Europos sąjunga,manau tik tiek ,kad gali emigruoti ir niekas nekontroliuoja,tai tik tiek.Anoje sąjungoje buvo maždaug visi vienodi ,turejo darbą, skirdavo zinybinius butus ,buvo teisė i nemokamą būstą , eilės tvarka.Nebuvo bedarbių ir neturėjo teisės juo būti, skaitė parazituojančių piliečių.Vaikai lanke būrelius nemokamai, vasarą pionierių stovyklas , dalį kelalapio kainos padengdavo profsąjungos.Buvo viskas žmogui, vaikui,nebuvo patyčių.Dabar patyčios,pavydas,neapykanta mokanciam gyventi, taupyti ir turėti viskam kam prireiks.Artejame prie įvykių kurių pasekmės gali būti žiaurios.Dabar vaikai nuo mažens mokinami žudymo kovų,kas bus kaip visi bus tokie,nepatiks kas dės nesiaiskine i galvą ir gatavas.Dabar jau jaunimo pobuviuose tokie dalykai vyksta.

Svarbu oligarchų interesai

 Svarbu  oligarchų interesai portretas
Kokiems investuotojams? vėl kėsinamasi į Lietuvos miškus, atiduodant juo turčiams ir užsieniečiams? Kiek Lietuvos miškų jau susigriebė Švedijos "Ikea"? Gentviliokas rodo tikrąsias savo užmačias.

Galerijos

Daugiau straipsnių