Pereiti į pagrindinį turinį

Naujame kvartale šviesa įsižiebs

2008-10-16 09:00

Žolynų ir Senvagės gatvių gyventojams nebereikės klaidžioti tamsiose kvartalo gatvėse – statytojas pasižadėjo įjungti elektrą.

Į tikrą dviejų šalių ugnį pakliuvę ir labiausiai nukentėję gyventojai gali ramiau atsipūsti – bendrovė "Palangos statyba", stačiusi naują gyvenamųjų namų kvartalą, sutiko mokėti už gatvių apšvietimą, kol kvartalas bus galutinai perduotas savivaldybei.

Nepatenkintiems gyventojams bendrovė buvo išplatinusi pareiškimą, kad dėl išjungto gatvės apšvietimo jie skųstųsi merui ir kitiems savivaldybės "klerkams".

Porą metų nesutvarkiusiai dokumentų bendrovei vakar teko susitikti su uostamiesčio vadovais.

Meras nepagailėjo griežtų žodžių bendrovei, tačiau kvietė ieškoti bendrų sprendimų.
Išsiaiškinus situaciją, "Palangos statyba" sutiko, kad išlaidas, susijusias su gatvių apšvietimu, mokės tol, kol kvartalas nebus perduotas savivaldybės žinion.

Anksčiau savivaldybė neperėmė kvartalo eksploatacijos, nes nebuvo suderinti projekto pakeitimai – vietoje vienbučių pradėti statyti daugiabučiai namai, atsirado pakeitimų įrengiant šaligatvius, tinklus.

Bendrovės "Palangos statyba" valdybos pirmininkas Rimantas Jasiukėnas vakar pažadėjo, jog pakeitimai prie projekto bus padaryti kuo greičiau, o už gatvių apšvietimą mokės statytojas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų