Nauji ribojimai – ir degalinėse: dalis įsileis tik su galimybių pasu

  • Teksto dydis:

Penktadienį įsigaliojus naujiems reikalavimams prekybos vietoms pokyčiai palietė ir degalines. Į dalį jų patekti galima tik su galimybių pasu. Be to, dėl srautų ribojimų gali tekti palaukti eilėse lauke.

„Rūpindamiesi jūsų ir mūsų darbuotojų saugumu, nuo 2021 m. spalio 22 d. taikome mišrų būdą skirtingose degalinėse priimant klientus.

Ten, kur klientų srautas didelis ir parduotuvių plotas riboja priimti didesnį klientų srautą vienu metu, aptarnaujame tik su galimybių pasu. Jei degalinėje yra langelis, aptarnaujame per langelį be galimybių paso.

Ten, kur galime priimti klientus, skirdami 30 kv. metrų vienam klientui, aptarnaujame klientus su galimybių pasu ir be jo. Klientų srautas yra ribojamas“, – pranešė „Circle K“.

Degalinių tinklas rekomenduoja atsiskaityti banko kortele išoriniuose mokėjimo terminaluose arba mobiliąja programėle. „Circle K“ automatinėse degalinėse galima atsiskaityti ir banko kortele, ir grynaisiais.

„Viada“ taip pat informavo apie pokyčius.

„Viada“, kaip ir kitos įmonės, aptarnaudama ir žmones be galimybių paso, susiduria su naujais iššūkiais – turime užtikrinti minimalų 30 kv. metrų prekybos plotą vienam klientui. Šis ribojimas nurodo, kad daugumoje mūsų tinklo degalinių, priklausomai nuo jų dydžio, vienu metu galėsime aptarnauti vos kelis klientus. Informaciją, kiek klientų gali būti degalinėje, rasite informaciniame pranešime ant durų. Apgailestaujame dėl sukeliamų nepatogumų, jeigu tektų luktelėti eilėje lauke.

Visus raginame nelaukti, o prisidėti banko kortelę prie „Viados“ programėlės ir taip už degalus sumokėti šiltai sėdint automobilyje. Būkime sveiki!“ – feisbuke pranešė degalinių tinklas.

Primename, kad mažesnės, iki 1,5 tūkst. kv. metrų parduotuvės ir turgavietės,  aptarnaujančios pirkėjus be galimybių paso, nuo penktadienio privalo reguliuoti jų srautus ir užtikrinti bent 30 kv. metrų prekybos plotą vienam žmogui.

Kone visi didieji prekybos tinklai tokiose parduotuvėse ketina reguliuoti pirkėjų srautus, kai kurie tai darys skaičiuodami krepšelius. Vienintelis „Lidl“ nusprendė nuo šiol aptarnauti tik su galimybių pasu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kaip puiku

kaip puiku portretas
Kuro įsipilti galima, tik sumokėti - ne. Tai už dyka? atgal juk nesupilsi į kolonėlę

Susidomėjau

Susidomėjau portretas
Susidomėjau straipsniu, kas bus toliau?! Skaitau ir matau, kad pcihologinos smurtaus naudojamas geriau jiems veikia, negu žmogui pasakytumėte, kad skiepytis privaloma ! Tuomet visi sąžiningai skiepus pasidarytų, bet dabar Jūs psichologiškai žmogų veikiate!

Nera

Nera portretas
Arsesnio zmogaus nei lietuvis. Dziaugsmas kai kaimyno namas dega. Niekada vienybes nebus sioje salyje.
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių