Nuo sausio 1-osios – nauji mokesčiai ir išmokos: septyni svarbiausi pokyčiai

Grįžti į straipsnį

KADA TAUTA PASIMOKYS

KADA TAUTA PASIMOKYS portretas
Pazadukai padidins keliais euriukais,o jau susirinks tai desimtimis.Juk viskas brangsta-elektra,dujos,o kai elektra brangsta tai visi maisto produktai brangsta,dar karta brangs kai kuras pabrangs ir taip tesis,nes pabrangus vienam tuoj gamyboje kyla savikaina.Ukininkams irgi brangsta dizelinas-aisku kad brangiau bus ir zemes ukio produktai.Tai tikrasis konservatoriu ,,veidelis,,nes jie tik zino apiplesti tauta ir tik sau gyvenima pagerinti.Is dalies tai labai gerai ,nes tauta vistiek nepasimoko,ka blogo nedarytu konservatoriai jie vistiek uz juos balsuoja.Praeje metai siek tiek pagerino tautos materialine padeti,bet tai neilgai tesesi....NEPASIMOKEM,KAD KONSERVATORIAI TIK KALBETI IR ZADETI MOKA,O JAU DIRBA TAI TIK SAU-TAUTA JIEMS NEREIKALINGA IKI SEKANCIU RINKIMU.Dabar dusaukim sukande dantis- padidins eura atsiims desimt euriuku.Sekmes pasitikint sia pazadu partija.NEGI NIEKAD IR NEPASIMOKYSIT.

pencininkas

pencininkas portretas
+Kylaaa,,,juodi dumai mums virs stogu is Doko kaminu,,,-Tipo svarus oras??? Geriame vandeni-uzplikinai kava,vaistazoles,,,,=ant prisitraukusio gerimo ,,,ivairiausiu spalvu Vaivorykste pavirsiuje tvieskia,,,=nereikia nei vasaros laukti,kad danguje pamatytume,,,del to ir grybai neauga musu pusynuose,Kazlu Rudos iskirstuose miskuose,,,

Jūratė

Jūratė  portretas
Kai valdo šalį asilai, protingi zmones ja palieka.

As

As portretas
seimui nerupi ta salis tik ju kisenes rupi kaip prikist.juos nuogom subinem nuvezus I miska ant skruzdelyno pasodint.

Aurimas

Aurimas portretas
Kyla, kas čia kyla, algos? O pažek it kokiais tempais kyla kainos, algos per metus pakyla 20 %, tai kainos pašoka bendrai apie 20%, nesuprantu aš tos valdžios, jiem visiškai nusisikt, kas vyksta toliau per pora metrų nuo jų ir jų namų.

Anonimas

Anonimas portretas
pysam is tos LT :D

?

? portretas
Kaip suprantu vaiko pinigai pasieks saskajtas tik nuo sausio 23 d.o ne kaip ir buvo sakyta kad iprastu laiku kaip visada.

Kodėl?

Kodėl? portretas
Neparašyta kad tolimuju reisu vairuotoju alga kyla iki 1.65 mma. ? Kodėl dar vis nuo 2004m tolimuju reisu vairuotojams dienpinigiai mokami tik 50%? Ar seimo nariams irgi dienpinigiai 50%?

Karvauskis

Karvauskis portretas
pradangins is musu piniginiu apie 100€ elektros , degalu pabrangimas- su juo susije visos maisto prekes, paslaugos! Jau kovo menesi pajusime ,kas yra geroves valstybe!

Hena

Hena portretas
Nusipirkau progine moneta skirta licu lygybei. Parasita, kad vyrai turint būtinąjį stažą gauna vidutinė senatvės pensija 409 euru . 2019m.2ketvertis .SODROS duomenys. Kur dingo 10 euru???

Sūduvis

Sūduvis portretas
Kažkodėl neakcentuojama, kad brangsta elektra, nors pasaulio rinkose pinga, o su jos brangimu brangs visos prekės ir paslaugos, brangsta vanduo ir kanalizacija, brangsta šiukšlių išvežimas o tai daug baisiau nei nei pabrangę degalai, alkoholis ar rūkalai??

Galerijos

Daugiau straipsnių