Paaiškino, kodėl Lietuvos ekonomika auga lėčiausiai Baltijos šalyse

Grįžti į straipsnį

Kęstas

Kęstas portretas
Kodėl Trumpas ir jo pasekėjai laimi visame opasaulyje? Ką tik Trumpo pasekėjas Modi laimėjo rinkimus didžiausioje pasaulio demokratijoje - Indijoje. Kodėl? "Bendras dalykas čia nėra tik dešiniojo sparno populizmas. Svarbiausia yra rinkėjų daugumos panieka ideologijai, kuri stato kitus aukščiau už mus: imigrantus aukščiau už lietuvius; visuotinį ar tarpvalstybinį interesą virš nacionalinio ar vietinio intereso; tautines ar lytines mažumas virš daugumos; iškrypėlius virš normalių. Tai sukilimas prieš tuos žmones, kurie sako: mokėkite neatidėliotiną ir matomą kainą už ilgalaikį ir nematomą gėrį, ir prisidengdami tokia demagogija, ima valdžią ir turtus sau. Tai neapykanta tiems, kurie galvoja, kad gali apibrėžti tą gėrį, tikėdamiesi, kad kažkas mokės už tai.

Kęstas

Kęstas portretas
Kai praėjusiais metais Prancūzijoje prasidėjo protestai dėl Macrono bandymo padidinti degalų kainas vardan klimato pagerinimo, vienas protestuotojų gilets jaunes šūkis užfiksavo pagrindinį skundą: „Macronas yra susirūpinęs dėl pasaulio pabaigos“, - „o mums rūpi, ar turėsime už ką nusipirkti maisto mėnesio pabaigoje.“" Ateis šitoks supratimas ir į Lietuvą. Kova su rusais ir baltarusiais Lietuvoje baigsis. Vistiek pergalę švenčia tik stori ministrai, stori generolai, iškrypėliai Landsbergiai ir kiti valgytojai su auksiniais šaukštais. Prasidės ir Lietuvoje daugumos kova už galimybę pavalgyti mėnesio pabaigoje. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

...

... portretas
Todėl kad 'konservai' dar nesusodinti.

leksim

leksim portretas
i latvija dirbti

Mociute

Mociute portretas
Ogi todel su ga rkonomika prasti reikalai,kad Lietuvks vsldymas primena pasakecia ,,Gulbe ,lydeka ir vezys,, kiekvienas tempia i savo puse, ir per rietenas neturi kada susitelkti rimtam darbui, o zmones ,neapsikente tokios padeties ,traukia ten kus galetu pragyventi.

Rinkėjas

Rinkėjas portretas
Tiesiog Lietuvos ūkis žymiai prasčiau valdomas - tik kol kas tai pridengiama ES pinigais.

Galerijos

Daugiau straipsnių