Iš pajūrio į Hamburgą – jau kitąmet?

Grįžti į straipsnį

Gražvyda

Gražvyda portretas
BŪtu gerai ir Į Belfastą. Mums is Šiaulių labai toli Vilnius, o ir susisiekimas nekoks. Daug valandų laukti prieš, ar po skrydzio. Tikrai nuskriausta ši Lietuvos pusė.

Klaipėdskas

Klaipėdskas portretas
BBD ant tų emigrantų, jau visai afigėlinote. Dar ir skrydžiu jums sudėliosime. Didieji tėvynės mylėtojai per atstumą. Gyvenate užsienyje, tai ir gyvenkite ten. Skrydžiai į Hamburgą būtu jėga.

Anonimas

Anonimas portretas
Į Frankfurtas prie Maino reiso reikia. Emigrantai bei giminės ir artimieji tokiu reisu skraidytų. Būtų žymiai patogiau tiesioginis reisas Palanga -Frankfurt nei dabar per Rygą, daug laiko sutaupytume. Būtų naudinga verslininkams ir privatiems asmenims iš viso vakarų Lietuvos regiono. Savivaldybė galėtų padaryti bent jau klaipėdiečių viešą apklausą ir pamatytų koks yra poreikis.

Vokietija

Vokietija portretas
Daug geresne strategija butu Frankfurt am Main, hamburgieciai ir taip turi Baltijos jura salia, o is Frankfurto butu daug skrendanciu vokieciu, jie megsta Baltijos jura, o Lietuva jiem butu patrauklesne del kainu, nes ar vaziuoti iki Hamburgo ar Kielio 6-7 valandas ar per 1h 45 min nuskristi iki Palangos yra didelis skirtumas, o ir Lietuviu migrantu apie Frankfurta labai daug. Mieli politikai bei Klaipedos savivsaldybes atstovai priimkite pagristus bei tinkamai apsvarstytus sprendimus, nereikes paskui nuostokiu skaiciuoti.

Dar

Dar portretas
I Helsinkį

Jo

Jo portretas
Jei ne Vilnius, visa šalis geriau gyventų.

Anonimas

Anonimas portretas
tie lektuvai neskraidys tusti - tiesiog pro vilniu ir kauna zenkliai sumazes skrendanciu , visa vakarine lietuvos dalis turi vazinetis iki tu oro uostu po kelis simtus km. Is palangos kuo daugiau skrydziu - braliukai latviai irgi pasinaudotu:)

Galerijos

Daugiau straipsnių