Šventosios uostas perduotas Palangai

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Šventosios nebus atstatytas niekadaJuk istorija tai sako,Ir kas tik nenorėjo tą uostelį pastatyti: Švedai,Anglai Ispanai,Vokiečiai,Rusai,Olandu pirkliai, No irKuršiai su Žemaičiais.Niekam to padaryti nepavyko,nepavyko ir Klaipėdos Valstybiniam Jūru uosto galingai kompanijai Su MINISTERIJOMIS kurių atstovai puikiai išdūrė paprastus Šventosios žvejukus Ir pačiąŠventosios uosto koncepciją .Kai specialiai, buvau prie suniokiotos krantinės pastatęs savo jachtą''SOLO'' du metus stebėjau situsciją.Vietinių žvvejų reakciją, jų norus,-pageidavimus,vargus,ir galu gale kaip iš jų yra Ityčiojimasi.Situacija žinoma.Klausimas vienas ,iš kur Palanga gaus pinigų uostui.O aš žinau kaip tai padaryti,jeigu nebijote rusu kompanijų.Po14-os mėn. turėtume normalų įplaukimo kanalą su praplatintomis molo galvutėmis iki 8,5m naturalia izobata.Ir tikrai ne už tokius pinigus kur siulo mūsu valdininkai(garbingai buvę esami ir būsim)Ir dar kaip galima tikėti tokias Žmonėmis kuriuos savo perus jau seimeperina.Kur

kestut

kestut portretas
Ne smėlį reikia kasti,o pastatyti normalų molą.Gudragalviai vėl ruošiasi plauti pinigus.Tikrai gyvename durnių laive.

Idomu

Idomu portretas
Na, o dabar atejo laikas perduoti ir Klaipedos uosta miestui. Ir tada jau bus saziningai.

Ateis oi ateis

Ateis oi ateis portretas
eilė ir šitai aferai..:D). Pradžiai - parlamentinis tyrimas, vėliau - eilės tvarka.. Svils subinės ne tik Palangos sav.bandiuganams, gintvilams petkams remeikiams bet ir visiems pasirašiusiems Vilniuje. Reikia ruoštis demonstracijoms reikalaujant teisingumo - sodinti be išlygų. Rašyti plakatus, ruošti pasisakymus ir rezoliuciju maketus. Palauksim..

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Tam vaikščiojusiam.Ir nerasi,nes reikėjo pavogti didelę sumą pinigų,tai toje jūros vietoje,kur smetonlaikiu buvo iš pušinių rąstų sukaltas bangolaužis(molas)dugno smėlyje žemsiurbės prakasė neva kanalą,kurį srovės per kelias dienas vėl užpylė smėliu,tuo ir baigėsi ,,didžiuliai','daug kainavę,uosto gilinimo darbai.Pasipiarino,pasipinigavo Klaipėdos uosto tarnybos aukštieji ,,valdovai'',o jūs durneliai išrinkote juos į seimą ,kad voktų dar didesnėmis sumomis.

KLP

KLP portretas
Galėtų valstiečiai ir čia atlikti tyrimą dėl pinigų plovimo, kažin ar Gentvilas tada būtų teisus....

is Sventosios

is Sventosios portretas
Apvaiksciojau visa Sventaja ir NEMACIAU kur ten tas uostas. Maciau kazkokias supuvusias geldas ir apaugusi maurais ir uznesta smeliu Sventosios upeles ziotis , bet uosto tai tikrai ten NERA. Smagu Lietuvoje vogti milijonus kai zinai jog niekas uz tai NEPASODINS.

Vasia

Vasia portretas
Galės šaravykas Baltmax laivus krauti.

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Foto ,,aukštyn kojomis'',Baltijos jūra į vakarus nuo Šventosios,todėl žemėlapyje vakarai iš kairės(visose žemėlapių projekcijose).

kar nuolis

kar nuolis portretas
Svarbiausia visoje šitoje aferoje, vietiniai vagys gavo daug žemės geroje vietoje ,o ten jau kam to uosto.

Galerijos

Daugiau straipsnių