Pataisytas valstybės biudžeto projektas: pinigų nepadaugėjo, daugiau tik pažadų

Grįžti į straipsnį

Alis...

Alis... portretas
iš kur čia surado tą buldozerę?...

Jonas

Jonas portretas
Inga, o gal žinai, kur tų nepadaugėjusių pinigū yra. O čia pilstai ir nieko ne siūlai. Tai tik vandens drumstimas

gyventoja

gyventoja portretas
daugiau apmokestinti verslą pelno mokestį ir ir devidentus apmokestinti daugiau nes jie kraunasi pelnus dalijasi tarp akcininkų o akcininkai tai mūsų milijonieriai dalinkitės daugiau su darbininkais kodėl čia nežiūrite į Europą ten verslininkai didesnę algas moka kad nesivaiko tokių pelnų p naujų metu pradės rašyti kokius pelnus uždirbo tai didinkite peno mokestį ir biudžetas papilnės o tada didinkite algas biudžeto įmonėms visų pirmiausia mokytojams nes jie čia "svarbiausi" gobšuoliai

biudzetas

biudzetas portretas
pinigu yra, jie pas valstybes prixvatininkus,apkarpius juos atsigautu ir Tauta,bet,toks tokio mirs bet neapkarpys,geriau mokescius pakels ,nes Tauta viska iskentes, nes yra neigali.

Pilietė

Pilietė portretas
Ne daugiau, nei dvi kadencijos Seime ir lauk į realybę, nes kitaip besėdint po 12- 16 metų smegenys atrofuojasi, apie kokį nors tarnavimą žmonėms užsimiršta, o galvoja visi tik kaip į Europarlamentą papult ir įtvirtint savo vaikus ir vaikaičius partiniuose UAB-uose.

ANDRIUS

ANDRIUS portretas
Kas tu tvartelio eksperte?Is kokios kruvos >?

Jurgis

Jurgis portretas
Vyriausybė pataisė biudžetą ir perdavė seimui svarstyti, o tariamas valstybės vadovas jau pareiškė-toks biudžetas nebus priimtas ir vėl pažadai, nauji ,neaptarti mokesčiai. Lyg tai vyriausybei vadovautų jis, o ne Skvernelis,kurio negirdėti, jis pasirodo ,kai reikia ginti prasižengusius ministrus. Susigalvojimas pasilengvinti patekimą į ateinantį seimą, bardelio įvedimas. Neaiški prezidento pozicija. Negi jis pritars?

Pilietis paprastas

Pilietis paprastas portretas
Pasakysiu tik tiek zmones isirenka po to verke,jai neturi uz ka balsuot gereu neik ir nebalsuok!galvoja tu nerinksim jie gero nepadare bet isrenka tuos kurie dar daugeu zalos padaro.is durnumo renka tai taip ir gaunas

Galerijos

Daugiau straipsnių