Pensijos vasarį – laiku ir didesnės

Grįžti į straipsnį

pensininke

pensininke portretas
ar kas nors gavote ta priemoka as tai negavau nors pensija 195 eurai. Gal cia rinkiminis triukas.

Pencinykas

Pencinykas portretas
Ačių mentui švarkeliui ir jo gaujai.

Viltis

Viltis portretas
Taip jai turi reikiam stažą , ir net daug didesnį , išėjai į išankstine pensija .Nes valdžia buvo labai gera ir išėjimo datą du kartus nukėlė .Net nusikaltusius nebaudžia du kartus už tą patį .Aiškų potvarkiu sveikatos ir jaunystės mums nepridėjo .Tai dabar turėdami daug didesnį stažą , gausime mažiau už tuos kurie jo neturi. Tai klausimas , ar apsimokėjo dirbti ir sąžiningai mokėti mokesčius.

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Į pateptūjų sąrašą nepapuolu,keliais litais gaunu daugiau.Imkime,bet nenusiraminkime,kolūkio valdyba po papais(užantyje)turi planus ne tik adventui,bet ir kitokiems pensininkų pasnykams.

R

R portretas
Kokia laimė:(((

Eilinė

Eilinė portretas
pensininkų diskriminacija .Ne iš gero gyvenimo žmonės išėjo į išankstinę pensiją,o dėl susiklosčiusių aplinkybių:kas dėl sveikatos būklės,kas slaugyti sunkiai sergančius savo artimuosius (kad neatiduoti į valdiškus namus),o ir darbdaviams reikėjo TIK ilgakojų gražuolių ir iki 30 metų amžiaus.Kokie greiti pamiršti tuos laikus,kai virš 30 metų buvai per sena dirbti,o į pensiją-per jauna.Buvo ir tokių, kurie oficialiai buvo bedarbiai,o darė verslą,kad galėtų išgyventi,bet ne kiekvienas gali būti verslininku:kokių tik tragedijų nebuvo !

Galerijos

Daugiau straipsnių