Pieno gamintojai griebsis šiaudo – žada traktoriais blokuoti perdirbėjus

Grįžti į straipsnį

...

... portretas
Bepigu jiems tuos traktorius gainiot kai jiems dyzelinas ir be akcizo, ir be PVM.

Na taip.

Na taip. portretas
kai turi N karvių šeriamų surogatais, pieno su antibiotikais turi irgi sočiai.Todėl gali pardavinėti pigiau už vandenį - vistiek navaras išeina. O viena karvutė, mylima, atidžiai šeriama ir lepinama ekologiško pieno kibirėlį duoda tai ją iš viso reik likviduot?

absurdas

absurdas portretas
turi vieną karvę ir save vadina "pieno gamintojais". Kas turi visą bandą karvių, tie neturi jokių pretenzijų pieno supirkėjams.

Vidmiui

Vidmiui portretas
Čia todėl kad turtuoliai beveik visi yra niekšai niekinantys tuos, kurie sunkiai verčiasi. Jiems reikia kad aplink būtų pažeminti ir blogiau už juos gyvenantys.Kitaip kas gėrėsis jų glamūrine kasdienybe ir pavydės? Neturi ši plėšrūnų rūšis padorumo, kilnumo, žmogiškumo..Prie šiuolaikinių technologijų jau seniai buvo galima sutvarkyti socialinį pilietinį sektorių taip kad žmonės turėtų viską kas reikalinga ir nebadautų.Gyventų oriai. Panašiai kaip skandinavai..Bet va per tokius ribotus, įkalintus savo egoizme snobus- moralinius puvėsius nėra nieko.

Seniai

Seniai portretas
laikas..O mes miestiečiai prisidėsime jeigu tik pakviesit. Irgi užkniso tie vagiai..

Vidmis

Vidmis portretas
Is kur pas trumpa milijonai! tai vampyras sugeriantis dirbanciu zmoniu krauja, besipuikuojantis milijonais, vis verkiantis, kad sunku gyventi. Mano nuomone turi isikisti valstybe, nes kitaip tas kaip koks kraugerys issiurbs visa dirbancio amogaus krauja

Galerijos

Daugiau straipsnių