Per mėnesį už 500 eurų plušanti Irena: nežinau, kas bus toliau

Grįžti į straipsnį

Petrutė

Petrutė portretas
Visuose Lietuvos miestuose koncertsi,tūsai, festivaliai. Už kieno pinigus?! Į Marijampolę atvažiavo koks ten donetelas ir buvo suplota buto dydžio suma jam į rankas. Kad pakvaksėjo į mikrofoną pagal fonogramą !!! Atrodo ,kad tas miestas savo dainorėlių turi užtektinai. Kazlų Rūdoj miestelio dienos 3dienas su išVilniaus atvežtais dainorėliais,kurie ima daugiau negu Britų dainininkai.

Petras

Petras portretas
Pensininkų NPD didinimas nedomina,nes jų tai neliečia

Lu

Lu  portretas
Reik didinti atlyginimą iki 3000 euru kad žmonės išgyventų

realistas

realistas portretas
500e dakuja pynygu jei gyveni vienas,turi buta ir nereik moket uz nuoma,tegu tik neverkia pencijonai,tipo stazo 40m.aisku prie ruso reikejo tik ateit y darba,neprisigert ir nepamirst iseit laiku

jo

jo portretas
Ackarike , gal keliems ir moka lentpjuveje po 1 tukst, tik ne visiems , dirbu prie baldu ir tai 1200 e, daugiausia ka moka , giminaitis dirba Tilsta objektuose prie viaduku statybos ir ten 1400 e, nezinau gal statybose ar santehnikai daugiau uzdirba kai darbo yra .

litvai

litvai portretas
bus kapiec

Я знаю що буде

Я знаю що буде  portretas
Bus elementariai: elektra 100€, šildymas - 400€.

Ačkarikas

Ačkarikas  portretas
Gėda. P.S. lentpjūvėj oficialiai gauna po 600, dar tiek pat juodai visiem moka.

Manau

Manau portretas
Ieškotis kito darbo,o ne dirbt tik už 550 eurų. Vaikus prižiūrėti jei esate atsakinga ir normali moka gerai.Bet visur reikia sugebėjimų ir noro.

Jei nereiketu

Jei nereiketu portretas
surinkti mokesciu ir ispirkti verslo brukamo slamsto ir nuodu - uz darba seniai niekas nemoketu! Apie tai atvirai sake dar ponas Dagys,budamas konservatoriu socminu.

Atlyginimai

Atlyginimai portretas
Vakaruose,iskovoti simtameciu dalyvavimu profsajungose ir nuolatiniais streikais. O uz ka moketi jums,jei jus net profsajungu ir streiku nesugebate,o laukiate "kol kas duos"!?

Daugybe

Daugybe portretas
sunkvezimiu vairuotoju,po lIetuva ir Baltijos salis,dirba vos uz MMA. Po 15 valandu oficialiai,o dar reikia "prideti juodai"! Jokie istatymai cia negalioja ir jokios kontroles nera! Daugmaz istatymiskai mokama tik vykstantiems i Vakarus,nes tokias imones "gydo" jau Lenkijos tarnybos,nekalbant jau apie ES senbuviu valstybiu. Bet,jei vergas vergauja - tai gal taip ir reikia!?

Darbštūs

Darbštūs portretas
Visada randa darbo ir neverkia per visą Lietuvą, nesakau, kad pas mus lengva, bet daugiausia dejuoja nevykėliai ir tie, kurie nesugeba dirbti darbo, neturi jokios specialybės

svsdd

svsdd portretas
kiek pažįstu už tokią algą dirba pensininkai, kuriems tai prisidūrimas prie pensijos. Nieko čia baisaus. Arba tai vienas iš darbų tiesiog. Bet Jeigu tai tavo vienintelis pragyvenimo šaltinis, tai jau su tavim kažkas negerai.

Anonimas

Anonimas portretas
Tikrai daugybė žmonių dirba už tokią ar 50-60 eurų didesnę algą. Tiesiog juokinga "naujiena".

LENTPJUVEJE 670 UZDIRBA

LENTPJUVEJE 670 UZDIRBA portretas
BEVEIK VISA LIETUVA TOKI ATLYGINIMA GAUNA

Tadas

Tadas portretas
O tuo metu seimo narys piestukams trintukams i menesi patyliukais susisluoja i kisenuka apie 1300 varganu euriuku.

dažnas pensininkas

dažnas pensininkas portretas
svajotų apie 550.

bekit i norvegija ar JAV

bekit i norvegija ar JAV  portretas
vaziuokite i norvegija ar JAV, tikrai ten bus geriau negu LT.

Bomžas

Bomžas portretas
Bus viskas girai, ninusi mynkite.

Kad

Kad portretas
Kaune tokiems tvarkytojams ir pagalbiniams 650 e, mokama , gamyboje dirbam pamainom 850- 1000 e, i rankas ,baisi situacija kainos ir mokesciai kyla o pajamos ne , tures duot pinigu kiekvienam asmenui isgyvent jau ta daro ES valstybes ir per pandemija mokejo po 200 e, bedarbams ir prastovu po 600 e, gavau 4 men ,

Arvydas

Arvydas portretas
Kol kas rimti atlyginimų kėlimai pasiekia tik direktorius ar kitus vadovaujančių asmenis, kurie ir taip gauna didelius atlyginimus. Kada pagaliau valstybė atsisuks ir pasirūpins tuo eiliniu darbuotoju, ar pensininku, kuris visą dieną pluša ir nebėgioja kas pusvalandį gerti kavos . Jiems iš “pareigos “ kaip kokiems šunims kaulą numeta po keliatą eurų prie atlyginimo ar pensijos. Kol bus tokia tvarka , kad pagrindinis dėmesys nukreiptas į vadovaujančius o ne į eilinius darbuotojus ,- nieko gero nelaukime.Taip ir toliau ,-vieni gyvens prabangoje o kiti neturės iš ko šeimą pramaitinti.

Galerijos

Daugiau straipsnių