Po apklausos – netikėtos reakcijos: pilnai užtenka pensijos, patikėkite manimi

Grįžti į straipsnį

nesvaikit

nesvaikit portretas
niekas nedidins tu pensiju du kart per metus,ziurekit kad i du metus karta nepradetu didint,kam mes reikalingi tie seniai,nemanau,kad kada nors bus valdzia kuriai rupes pensininkai

gerovietis

gerovietis portretas
Sunku pragyventi , didėja kainos.. mokesčiai ? Išeitis yra ! registruokis pas ,, juoko jogos '' trenerę ! po kelių treniruočių ( mokamų) vaikštinėsi išsišiepęs ir viskas bus zjb. !

lietuviui

lietuviui portretas
o tu vargana propogandos auka, tikinti mistine gerove

Senjora

Senjora portretas
Čia rašo komentaruose tik tie, kurie gauna dideles pensijas po 800-1000, o kodėl apklausa nevyko tarp mažai gaunančių pensininkų po 446eurus per mėnesį,už kuriuos reikia apmokėti sąskaitas už paslaugas bute, Tai kas lieka, kokie pinigai? O juk norisi ir skaniau pavalgyti, nueiti ir kokį geresnį rūbą nusipirkti,. Nueiti gal ir į koncertą retkarčiais norisi. Nesąmones rašo spaudoje, kad kiekvienas beveik laimingas Lietuvoje pensininkas..Pensijas didinti reiktų nors du kartus per metus, o ne vieną kartą po Naujų metų. Tai kiek kainos pakilo per tuos metus..Kokios apklausos? Paklauskite tų pensininkų, kurie mažas pensijas gauna, o ne tuos kurie gauna dideles... Pagyrūnai lietuviai valdininkai, viskas pas mus taip gerai, kaip Amerikoje, visi atlyginimai aukšti, pensijos didelėes, tik gyvenk ir džiaukis.. "gera valdžia" pasirodo, kad lietuviai pensininkai nuostabiai gyvena...

bambaliui užtenka

bambaliui užtenka portretas
pas mus pačios mažiausios pensijos Europoje, ir vistiek runkeliai patenkinti

kas

kas portretas
mums duos tas pensijas geras jei uzdarbio nera,reikia pradeti nuo to,kad reikia gerai uzdirbti ,o tada galima tiketis geros pensijos,nera sito pas mus ir ar bus

70metis

70metis portretas
Dantims pensininkai gauna kompensacijas, nevalyvi jomis nepasinaudoja. Turintys pilna staza ,jei negauna 700€, tai ju beda, kad negebejo uzsidirbti didesne pensija. Mano bendradarbiai ,kurie dar gyvi visi gauna virs 700€ pensijas. Nedejuokime jeigu turim stoga ,pavalgyti - kiek zmogai reikia? Visi po lygiai jau turejom , ir nepavydekime kitiems didesniu pensiju Ясно?

Julija

Julija portretas
Ir pagyvenusiam žmogui reikia ir pavalgyti, ir apsirengti, ir į teatrą nueiti, ir su draugėmis pabendrauti. Norisi neužsidaryti tarp keturių sienų. O kas liečia banko indėlius, tai pensininkai taupo, kad vaikams mažiau išlaidų nelaimės atveju būtų. Nesmerkiu jų už tai.

Taigis

Taigis portretas
Dabar visi pensininkai turės rodyti dantis ir deklaruoti santaupas bankuose, kitaip būsite apšaukti vatnykais ir kubiliaus sekėjai nuskaičiuos nuo minimalių pensijų gynybos reikalams, neliečiami bus tie savi 2000 tūkstantininkai.

Lietuvis

Lietuvis portretas
Glushpetriai tinginiai ,ar zinote ,kad pensininku santaupos bankuose 26milijardai€ . Tai perdideles pensijos ,jeigu tiek pritaupo lietuvis. 100000 senjoru gauna virs 1000€ pensijas ,o 19000 pensijos virs 2000€. Tai sodros statistika,tinginiai!

alis...

alis... portretas
pažiūrėkit, kokie dantys pas mūsų pensininkus... daugiau nieko kalbėti nereikia...

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
75% Lietuvos gyventojų nuotaikos negadina net šalies ekonominė padėtis - teigia nuo6irdusis ir niekada nemeluojantis Eurobarometras. Kaip puiku, kaip sakoma - gražu, net mėlyna.Dabar laikas susžinoti ką teigia Eurospidomentras ir Eurotermometras. Ha ha.

keidanskui

keidanskui portretas
Ne "odobriam", bet "odobriams" - daugiskaita, ir dar su šauktuku.

nija

nija portretas
na nera tie musu pensininkai baisiai atrodantys,nereikia baisetis,mano name jos visos gan sauniai atrodo ir visos kazkokiu reikalu turi,nesedi kieme po medziu,velyku ryte sutinku kaimyne su mama,abi pensininkes,abi pasipuosusios,su skrybelatem,klausiu kiek jusu mamai,sako siemet simtas,o dieve galvoju stovi mados ikona ir nesa simta metu

Kęstas

Kęstas portretas
Išvados: Mes, patriotiškai nusiteikęs, jaunimas, turime rinkimų keliu apkarpyti tariamo Lietuvos elito, tikrovėje, tik įtakingų interesų grupių, galias. Lietuvos Konstitucinį Teismą reikia likviduoti. Jo priimtus niekinius sprendimus būtina atmesti. (Apie mokslą-studijas-ekonomiką)

Juoko joga

Juoko joga portretas
Eurobarametras!? Cha cha cha... Turbūt baruose tas apklausas vykdo, užtat tokios ir reakcijos. Ar kartais ne balandžio 1-ąją apklausinėjo?

Visiems pensininkams

Visiems pensininkams portretas
kurie kom. kad rūbų nereikia ,visko reikua ir drabužių ir batu patogių ir į kirpyklą,kaip atrodo mūsų pensininkai ,baisu žiūrėti ,ypač mažuose miesteliuose,jau geriau santaupas afetistam atiduis ,negu sau batus ar striukę nusipirks bet dėjuos ,kad pinigų neturi,turiu nr vieną pavyzdį ,pinigais"apšepę"bet gaili sau skanesnio kąsnio

>seneliui

>seneliui portretas
Taip, 120 buvo ,bet su priedu, už vietoje atidirbtų berods 20 metų,gaudavosi 132.

Anonimas

Anonimas portretas
IDIOTĖ.....NESIGIRK KAD DIRBI...PRARASI DARBĄ....

Baik tu skiest ,senoli-komjaunuoli!

Baik tu skiest ,senoli-komjaunuoli! portretas
43 metai darbo stažo.Pusė jo vidutiniu 360 atlyginimu.Toliau jau triušiukais,meškiukais ir kitais popieriukais.Atėjus pensijai rubliniai mokesčiai virto kapeikomis,todėl gaunu 700 jaurų už kitus dvidešimt du metus.Aišku,jei po pensijos dar būtų likę sveikatos varinėt su šaldytuvu po Jauropą,tai sulig kiekvienais išdirbtais ir aš iki 74 -ių būčiau gerokai prisidūręs.Turiu draugų ,kurie ir šiandie gana garsiai išsireiškinėja,kad geriausia kas Lietuvą ištikt galėjo,yra konservatoriai,bet nejaugi pyksies su jais,jei juos kur tai vėjas perpūtė...

Daile

Daile portretas
Kai ismobinguoja pries pensija ir iseina is darbo, dar nezino , kad svietimo istaiga valdo nelikviduota iki siol gauja. Pensija aisku mazesne, persekioja Havanos sindromo elementais. Nepatikesit kas vyksta. Zinoma, " giminaitis" nebutu aktyvus dalyvis, butu lengviau. A.a. mamytei, ilsekis ramybeje.Dievas tegul neatleidzia jiems.

nu taip

nu taip portretas
vergam uztenka pensijos ,nes jie nenori Gyvventi kaip kiti ,jie nori egzistuoti ,tad viskuo patenkinti ,tik ar ilgai ?

Pensininkas

Pensininkas portretas
Isdirbo kaimyne 12 metu jav,isejo i pensija - 700$. Dirba toliau ,viskas brangsta Amerike, taip ,kad pinigi niekur dykai neduoda.Nesiskuskime ,dziaugtis reikia tuo ka turi. 500-600€ nera blogai ,tik tenka neislaidauti,pataupyti. Nenorekime ,kad apibertu valdzia pinigais , dirbkime!

keidanskas

keidanskas portretas
Jau matosi , kad prasidės buvęs tarybinis visaliaudinis,,odobriam'' vajus partijos ir vyriausybės užmojmas remti.Iki paskelbiant slėptuvių ir kitų savisaugos įrenginių ir skubų krizinių kuprinių įsigijimą,tenkinomės retkarčiais maximinių kruopų pirkimu.Tiesa,gal jaunimas nežino tos ,,odobriam''reikšmės,tai paaiškinsiu.Buvo toks komikas Raikinas,kuris tankiai pašiepdavo sovietikų daromas nesąmones.Ką tik komunistai pasiūlydavo,tuoj atsirasdavo visaliaudinis palaikymas...Odobrenije''.kurį Raikinas ,,odobriam''vadindavo.Kaip matote,aha,pas mus pensininkai ,kurie ką tik gyveno ant skurdo ribos,staiga praturtėjo ir puolė ,,odobriatj''ginklavimuisi skirtą politiką.

tadas

tadas portretas
kadangi zurnalisto pavardes nera tai straipsni rase dirbtinis intelektas. blaivas zmogus to neparasytu.

Anonimas

Anonimas portretas
na ne visi juk šaltkalviai ir santechnikai. Yra ir ne tokių pelningų profesijų.

Nesigirkite

Nesigirkite portretas
Nustokite pliurpi,kad išsidirbote 1450 eurų pensiją.Tai melas.Mano darbo stažas 46 metai.Uždarbis buvo žymiai didesnis už fabriko darbininko,bet pensija tik 804 eurai.

sovietiniais laikais

sovietiniais laikais portretas
visi dirbo. Kas netingėjo, tas turi stažą daugiau negu 40 metų ir pensiją, kurios kukliam pragyvenimui užtenka. Bet jei atsiranda sveikatos problemų, tada jau prastai. Privačioji medicina su dirbtine šypsena taip iškratys tamstų piniginę, kad ir makaronams neliks.

Senolis ex saltkalvis - irankininkas

Senolis ex saltkalvis - irankininkas portretas
Dyrbti reikejo , o ne turguose sedeti! As iki 2004 dirbau fabrike, isejau i pensija dar 17 metu isdirbau- pensija 1300€! Pilnai pakanka nuvaziuoti i sanatorijas keliata kartu metuose, i turku kurortus pora kartu nuvykstu.benzinui netaupau ,vazineju daug, valgau ka noriu, o va gerti negeriu. Mano bendradarbis dar ir siandiena dirba su cnn stakllemis, budamas virs 70 metu- pensija 1450€! Kas netingejo uzsidirbo Lietuvos mastais solidzias pensijas Kas vokeliuose algas eme - nesiskuskite!

na

na portretas
natsako uz savo zodzius lopselinukai,psichikos ligonines pacientai ir politikai,negalima pykri

Kęstas

Kęstas portretas
Visai, kaip komunistų valdymo laikais. Visi bijosi, visi patenkinti. Visi stato komunizmą. Visi vagia. Visi meluoja. Viskas propaganda apie tai, kaip gerai gyvenam. (Apie mokslą-studijas-ekonomiką)

vestai

vestai portretas
arba kai dainoj kai nieko neturi tai nieko ir nereikia

Anonimas

Anonimas portretas
gal ir sunkoka "išmokyti mąstyti" kiekvieną vyresnį žmogų, kad jam užtenka 400-500 eurų pensijos. Reikia pasistengti.

Senelis

Senelis portretas
Didziausia sovietine pensija budavo120 rubliu.. galima buvo nupirkti du dviracius..dabar gaunu 800€;viena dvirati tenuperku. Bet va snapso desimt kartu daugiau iperku ir mesos ,

Vesta

Vesta  portretas
čia dar iš tos operos ,,Geriau nenorėt, ko negali turėt"

nuomonė

nuomonė portretas
Žiniasklaida dar ir tyčiojasi iš eurosojūzo ubagų"

apie "orią" senatvę

apie "orią" senatvę portretas
Čia įtaiga iš tos operos - kai nieko neturi tai ir nereikia nieko? Praėjo 34 metai nepriklausomybės, dar vis - palyginkit kokios blusinės pensijos čia ir kaip kitur, kokie mokesčiai, kiek reikia išleisti pinigų būtiniausioms išlaidoms, jau nekalbu apie galimybę nueiti į teatrą, koncertą.....

na

na portretas
Pensija 720. Nesakau, kad labai blogai, bet jei būtų 400, reikėtų jau pamąstyti, kaip susiversti. Labai užjaučiu tuos žmones. Man tai užtenka, nes kokie gi poreikiai, kai nebedirbi. Gyvenant mažame miestelyje to kaip ir pakanka. O jei pasipūtėlė ir dar dirbanti senjorė pasiskeryčiojo, tai ji tikriausiai nežino, kaip gyvena kiti. Ir svarbiausia, ne tie, kurie savo gyvenimą praūliavojo, bet ir tie, kurie sunkiai ir ilgai dirbo.

EILINĖ LANDSBERGONĖ PROPAGANDA

EILINĖ LANDSBERGONĖ PROPAGANDA portretas
Tie niekšai jau pribaigė (išvogė) Lietuvos žemės ūkį, pramonę, energetiką. Kas laukia Lietuvos? Geriausiu atveju UBAGYNAS, o baisiausias - trečias pasaulinis karas ir visiškas Lietuvos sunaikinimas.

Taigi

Taigi portretas
O dėl mažų pensijų tenka "padėkoti" sovietinei sistemai, kuri neskatino gyventojų iniciatyvos daug dirbti ir gerai uždirbti...Vyravo lygiava, "užtikrinto" rytojaus sapalionės; o išsišokėlius - nusodindavo...

v

v portretas
Viskas labai paprasta. +mon4s nenori sakyti teisybės, nes bijo, kad pasakymas jog blogai, gali atsigręžti prieš juos, kaip Lietuvos priešus.

Tai

Tai  portretas
Neatitinka tikrovės yra labai daug vargstančių,o pensijos gal ir neblogos kurie buvo prie lovio. Tiesiog melas

rinkimai ant nosies

rinkimai ant nosies portretas
Čia tokia apklausa, kaip "laimingiausias pasaulyje Lietuvos jaunimas"

Pranašas Ozėjas

Pranašas Ozėjas portretas
Lietuvoje klesti pigus vartojimas, žmonės, ypač jaunimas, stipriai užzombinti sisteminės propagandos. Kultūra nusmuko į neįtikėtinas žemumas lyginant su tarybiniais laikais. Visur girdisi keikmažodžiai, įskaitant ir profesionalaus teatro scenas. O vartojimas ir zirzimas klesti. Pensijos ir atlyginimai keliami, mokamos kompensacijos už būsto šildymą. Materialioji dalis aukštam lygyje, dvasinė - labai žemam.

Iki kokio melo lygio turi nusivažiuoti bukalaurų valdžiukė?

Iki kokio melo lygio turi nusivažiuoti bukalaurų valdžiukė? portretas
Kad net nors ir tekste rašoma, kad nesutampa su kitų apklausų duomenimis, net ir Statistikos departamentas nemato optimizmo, bet vis tiek šitą šūdiną PIŠistinės gaujos reklamą čia išspausdina.

Diedas

Diedas portretas
Nesitaskant uztenka isgyventi. Yra gaunanciu ir po 1000€ - tai tie senoliai ir po kurortus pasitrina.

aisku

aisku portretas
Aišku užtenka jeigu nelaksto į užsienius...Pensininkui nereikia vaikytis madų pirktis naujų rūbų ir šlaistytis po restoranus..viskas ok..

Ka ka

Ka ka portretas
O apklausa vyko seime, o sitas patenkintas pensinininkas tai blinkeviciute? Ar simonaite?

Anonimas

Anonimas portretas
Galu gale visi tapo laimingi kaip ir sovietmečiu. Kas buvo nelaimingas- į Sibirą išvažiavo. Likusieji patapo laimingi- šoko ir dainavo. Užtai kad laimingi, jiems butus dalino ir kelialapius į sanatorijas. Dabar lietuviai viz zyzė, kad nelaimingi, tai gerai pamokė juos su pandemija. Dabar visi kaip šilkiniai - laimingi. Ir jei kas klausinėja, tai kels į viršų visus pirštus, kad visko pertekę, iš pensijos gyvena kaip inkstai taukuos ir labai laimingi, labai džiaugias, kad čia gimė ir gyvena. Nu aš netikiu, kad kas iš pensijos išgyvena. Kai reikia pačiam vienam už butą mokėti , už visas paslaugas, maistą, vaistus pirkti, transportas, gydytojai... Nu nžn. Aš savo mamai kas mėnesį po 200 eur pervedu, tai suduria ji galą su galu.

na

na portretas
prašom Kaune Urme atsidarė dalina maistą vargstantiems...lai nueina tas kas parašė tą straipsnį pažiūrėti iki troleibuso sustojimo eilės ...laukiančių maisto davinių...

na

na portretas
oi senis prajuokino pensijos užtenka oi gerai, oi gerai...tik dirbu..ei tu ten artiste, tai ko dirbi...visi užsienyje gyvenantys ir gerą pensiją gaunantys keliauja...ką čia peza tas ...jei būtų taip gerai nedirbtum...o jau senelis ilsėtumeis...kai kurie eina tie labai patenkinti apiplyšę į žmones nepanašūs...bet giriasi kaip gerai..kojines lai nusiperka neadytas jai taip gerai Gerovės valstybėj...nerjuokinkit

Pastaba

Pastaba portretas
Negalime nesidžiaugti" gerovės valstybėje", kurioje žmonės vaišinami maltiečių sriuba... Gyvenimas kaip pasakoje...

Hanibalas

Hanibalas portretas
Konserv- pi - agrastų pliurpalų propaganda

Fake

Fake  portretas
News

Hanibalas

Hanibalas portretas
Apklausa . Š...o verta kons ervastiškų balalaikų kakofonija

Klaustukas

Klaustukas portretas
Po kokios ir kieno apklausos? gal čia balandžio 1 osios proga šita konservinė rašliava?

Taigi

Taigi portretas
Va Jezau, kaip blogai Lietuvoje Kremliaus šunaujai, o ....norinčių į Putino rojų kaip nėra, taip nėra?

Tinginiam

Tinginiam portretas
Visada blogai

pensininkų gyvenimo "pagerėjimą" vaizdžiai parodo,

pensininkų gyvenimo "pagerėjimą" vaizdžiai parodo, portretas
vis didėjančios e i l ė s prie MALTIEČIŲ sriubos-- KONSERVAI ne toj v i e t o j pastatė apklausos EUROBOROMETRĄ--- o "tikrovėje" Lietuva net lenkiame pragyvenimu italus, japonus;- s a k o iš BRIUSELIO tribūnos konservas KUBILIUS , kuris padėjo pastatyti Lukošenkai ASTRAVO AE

Ukrainos karo fone -d e b i l i ų konservatorių

Ukrainos karo fone -d e b i l i ų  konservatorių portretas
pensininkų gyvenimas "pagerėjo" -- JUKNEVIČIENĖ pastoviai š a u k ė ,jog " rusai puola" -- tai JUKNEVIČIENĖS " nuopelnas" , kad BOMŽŲ prie konteinerių gyvenimas " pagerėjo"

Parasysiu

Parasysiu  portretas
tiesa is praktikos : Zmona gauna 600 euru uz 43 metus darbo stazo. Man pensija dar nepriklauso,esu neigalus. Bet,darbingumas apribotas,o neigalumo - neduoda! Todel nei darbo,nei jokiu kitu pajamu. Va ir gyvenk kaip nori! Nieko neprasau,tik dirbti leiskite! Betgi ne! Tai kur,qrva detis!??

Hanibalas

Hanibalas portretas
Apklausa ... Jei apklausi gaunančius daug .. Aišku jie patenkinti . O apklausa Š verta

Anonimas

Anonimas portretas
idomu, pagal kieno uzsakyma sukure ,,laimingu'' pensininku straipsni. geriau paziurekit, kokios eiles prie maltieciu sriubos. cia is gero gyvenimo ?

reklama

reklama portretas
Ak, kaip gera gyventi, visko užtenka, ane? Tai reklaminė rašliava!

Tam bisaki hm :

Tam bisaki hm : portretas
Jokiu pasalpu bedarbiams - Lietuvoje nera ir nera buve! Kodel MELUOJATE zmonems!??

Jei esi

Jei esi portretas
lavonas - pensijos pilnai uztenka!

Dar priminsiu

Dar priminsiu portretas
Ubago pensija nesiekia net 200 eurų.

Aha

Aha portretas
O tu pabandyk pragyvent iš ubago pensijos, pažiūrėsim, ką tada pagiedosi. "Nepriklausomybei" sunaikinus didžiumą įmonių, įstaigų ir visus kolūkius daugybė žmonių liko be darbo. Senieji dar spėjo "įšokt" į pensiją, jaunimas po užsienius išsilakstė, o vidutinio amžiaus žmonėms nors pasikark - jau nuo keturiasdešimties metų darbdaviams per senas, įsidarbinti nepavyksta, o kad jau taip, tai ir pensija nepriklauso. Niekam nerūpi, kad iš galinčių ir norinčių dirbti žmonių per prievartą dykaduoniai daromi. Tokie besityčiojantys iš "senių" "darbdaviai" turėtų mokėti sodrai tikslines įmokas, kad vėliau būtų iš ko ne dėl savo kaltės nesukaupusiems stažo pensijas mokėti. Dar viena gudrybė: jei jau tikrai pasenęs ubago pensijos gavėjas pabandys kaip nors užsidirbti, pensija bus atimta, net jei tos atsitiktinai užsidirbtos pajamos nė 10 eurų nesiekia...

Anonimas

Anonimas portretas
Kažkaip prie bažnycios parduotuviu bobutes ismaldos praso caritas maisto bankas kasmet sako skursta pensininkai.kiek vaistams reikia .Matosi prie komunizmo sviesus rytojus.nors ir valdo LT komunistai ir kgb.dar kremlius

Curwa

Curwa portretas
Tai briedai

cureczkai

cureczkai portretas
varyk pas pšekus, niekas čia nelaiko.

hm

hm portretas
pensijos būtų didesnės, jei, trūkstant darbo rankų, nešertų darmajedų pašalpinių, tipo "bedarbių", kuriems "neapsimoka dirbti". Turėtų būti: 1.Bedarbio pašalpa- max. 3 mėnesiai, niekas neįsisėdėtų ant sofkutės, nebūtų šešėlinių. 2. Jokių darbininkų iš trečiųjų šalių, tada grobuonys verslinykai turėtų kelti atlyginimus.

cureczka Grazyna

cureczka Grazyna portretas
pas lenkus pensijos beveik du kartus didesnės

yja

yja portretas
100% pritariu Mortai. pas mane stažas irgi 35 metai, pensija šiek tiek didesnė, pragyvenimui vos užtenka : komunaliniai ir vaistai beveik viską suėda. Vos duonai uztenka. Gerai kad madų vaikytis nereikia, gerai tinka ir seni rūbai/ gerai dar kad savų pakanka, nereik bomžyne po išdėvas knistis. Apie gardesnį kąsnį tik pasvajot galima. Ką jau ten kelionės/ be galo mėgau/, o jau į sanatorija tai kaip į kosmosą nuskrist -nerealu. Neįsivaizduoju kam jau taip gerai gyvenasi gaunant žvirblio ašaras

na

na portretas
taip uztenka tos pensijos,ziurint kokia ji,man uztenka,jei sedesi nuo ryto iiki vakaro prie lango dar gal ir liks,bet darbar kad ir septyniasdesimties nesinori vien tik skarele uzsidejus poteriauti ir prasyti dievo visam pasauliui taikos ir sveikatos, atsirado ir pamogu daug,nert rajonuose,ir baseinai,ir masazai ir drusku vonios ir koncertai,juk norisi visko,mes gi jaunysteje to nematem,net traukinys vilnius ryga,gi cia musu jaunystes miestas,mums kelioms pensininkems visai smagu palekti,o bilietas jau pilnas,ne puse,atseit tarptautinis marsrutas

matomai tadzikus si bulbasais apklause

matomai tadzikus si bulbasais apklause portretas
tie tikrai gaunamom pasalpom [dukart didesnem nei kad lietuvio pensija ],namais ir butais uz dyka, nemokamai , patenkinti ,

Anonimas

Anonimas portretas
Juoko joga ...prajuokino su atsakymu...seniai tokią nesąmonę skaičiau.

na

na portretas
ar nematot, kad koncervai savo propogandą varo, tai jiems lietuviai laimingiausi, tai pensijų užtenka, tai Vilniaus meras geriausias (aišku šimašių sunku aplenkti kaip ir kupčinską), o Anūkas tai iš vis Dievo dovana...

taip taip

taip taip portretas
Senukai egzistuoja tik ant kruopu.

Anonimas

Anonimas portretas
geriausia raudokoncervu troliams jie sovietams padlaižiavo .

L?

L? portretas
Lietuvoje gera gyventi net tinginiam. Taip išdidino bedarbio pašalpas, socialines išmokas, kad net dirbt neapsimoka. Tik vienas keistas dalykas. Kuo mažesnes žmogus pajamas gauna, tuo didesnes išlaidas suplanuoja. Tikriausia iš dyko buvimo.

Morta

Morta portretas
Pragyvenimui ir pensijos užtektu ,taip tada jai nedirbtumėt tai iš pašalpų ir kompesacijų gyventumet ir nereikia kalbėt ,kad iš 400-500eurų pensijos oriai brangieji gyventumet ,taip pragyvent galima maistą pirkt nukainuota ,sėdėt namie arba prie televizoriaus ,o kur ori senatvė..sanatorija ,kelionės ,koncertai ,vitaminai nemokamas gydimas ir tt.dirbt visą gyvenima ,kad senatvei tik pragyvent?esu pensininkė darbo stažas35metai pensija 400eurų tai apie ka mes kalbam,kam tada ,maisto bankas,maltos sriubos ir visokios akcijos.

Taisingai pastebejo

Taisingai pastebejo portretas
Jei valdziai taip blogai gyventi, tada chemodan vakzal ruzzia

Galerijos

Daugiau straipsnių