Iš posto verčiamas R. Masiulis: baisiausia būtų, jei vietoj manęs ateitų „bebrai“

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Masiulis stipriai užminė ant mazolio visai tai seimo šutvei.Bet mes palaikome Masiulį,o gal naujasis prezidentas irgi sutiks su mūsų nuomonę,nes prižadėjo,kad vertins kiekvieno žmogaus nuomonę.Laikykis Masiulį liaudis su tavimi,o tuos senuosius komunistėlius laikas atsikratyti kol daugiau nepridarė žalos Lietuvai.

...

... portretas
Tai dabar į ministrus reiks tik bedančius skirt?..

nesipraardziuok

nesipraardziuok portretas
Tai jau labai pats panasus i bebra

Antibebras

Antibebras portretas
Komunistu ilgapirsciu darbelius uzkiude del to sazininga ministra reikia atleisti,Karabase zvairi ka tu dyrbi kur tu Lietuva vedi.

Jau toks pat bebras

Jau toks pat bebras portretas
tai kad ir pats Masiuli jau tapai politikuojančiu bebru. Ir ne kitokiu, o šlykščiu konservatiniu.

)))

)))  portretas
Pasidomėkite kaip ponas ,,dirba,, tiesioginį darbą - Rusnės NAUJĄ kelią paplovė lietus? Niu laaaabai geras ministras ))) ,, geras,, nes atleido Vaitkų ? Visai nupušote ,,patryjotai ,, ? ))))

Valstiečių Beretininkė

Valstiečių  Beretininkė portretas
Mano buvę mylimi žaltiečiai visai susimauna . Profesionalų vyriausybė , y ha ha

taip

taip portretas
Dėl Vaitkaus pasielgta teisingai.Negi galvojate, kad žmonės akli, suprantame, kad užkliudė Masiulis kažką.Gaila, dar tebesitęsia laikai, kai ranka ranką plauna...

o

o portretas
Įdomu, kodėl netinka tas, kuris iš tiesų dirba? Ką tokio padarė, kad reikia nuimti?

Na

Na portretas
Vienas sąžiningesnių ministrų...kažkam užmynė ant nuospaudos.Žiūrėsime, kas pakeis? Nuolankesnis, nuolaidesnis, aklesnis, sukalbamesnis? Sąžiningas - netinka?

Zya

Zya portretas
Žmonės būkime akyli ir neleiskime bebrams atiduoti susisiekimo ministerijos,nes vėl geležinkeliai bus jų lesykla. Žmones viską žino ir supranta,kovokime už Roką Masiulį patį geriausią ministrą .Krabas piktas ant jo dėl Vaitkaus atleidimo.Gal naujasis prezidentas neleis taip elgtis valstiečiams.

Zales

Zales portretas
Apie bebrus kalbėti gerai arba buti pavaišinti poloniu.

Virginia Schwenk

Virginia Schwenk portretas
„Google“ už kiekviena savaite sumokejo internetini darba iš namu nuo 4000 iki 9000 euru. Gavau pirmaji menesi € 20974 ir 29485 eurus mano paskutinio menesio „Google“ mokejime ir dirbau 2–4 valandas per diena laisvalaikiu lengvai iš namu. Tai tikrai patogi vartotojui,, ir aš tiesiog taip džiaugiuosi,, kad sužinojau apie tai... Skaityti daugiau šioje svetAineje.. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> w­­w­­w.W­­o­­rkLinks3.Com

Nu negi...

Nu negi... portretas
Jis irgi įsikibęs į taburetę, kad net purslai eina.... kultūros žmogau !!!

STT

STT portretas
Šitas Pinokis yra viso labo Sekmoko pastumdėlis. Lansbufginiai į jį daug investavo, sukūrė tokio tipo "tyruolio" įvaizdį. Bet kai bus parašyta tiesa apie jo aferas, tauta bus šoke.

> Dana

>  Dana  portretas
Destruktyvūs gandragalvių partijos viršūnėlių veiksmai rodo, kad tavo pastebėjimai dėl tarnavimo Maskvos interesams turi pagrindą. Ar tai kryptinga veikla, ar tik sutapimai parodys laikas?

Tikiuosi

Tikiuosi portretas
Kad bus Nausedos salyga ministrui premjerui - susisiekimo ministru palikti R.Masiuli... nes nesuvokiamos postu dalybos, kai atsisakoma gerai dirbanciu. Jei pasalintu R.Masiuli is ministru, tai butu didelis nonsensas..

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Gandragalvių partijai padorūs žmonės nereikalingi. Jie tik trukdo “gyventi”.

Danai )

Danai )  portretas
ir kas dabar paneigs , kad pačios galva tuščia ar paveikta draudžiamų preparatų : pažįstate karabasą , matote kremlių ir net žinote kas jam dirba ? ))))) patryjotė ? ))))

earht king

earht king portretas
o į koki moli ponas jus save bebru skirtum, juk pagal sugebėjima aš nieko gero ir nematau, kad ponas vadintum bebrus, po tavo darbu ateities, ponas dirbti reikia ir tik darb padoriu imti ir save laikyti mesijaus vietoj, nieko nedirbi ,gero, eikite jus visi toliau nuo seimo, ir nevaidink, su kitais mesijais , juk jus ten surinkti kolūkiečiu, fokusininkai, leiskite dirbti kitiems , bet juk ir gabrielius tamsta juk nieko gero nedarei o tik fokusus ir bajeri putei, ir puti po šiai dienai, o ponas kirkilas juk ir nieko negeresnis buvai ir likai, abelnai visi jus ten eikite šenauti, šenapiutė, prasidėjo, lauk visa komanda , nuo lovio, jau užtenka šėriklos, nusibodo, juodai, dikaduoniai, von,

Teisingų nereik?

Teisingų nereik?  portretas
Vienintelis pagarbos vertas ministras

Anonimas

Anonimas portretas
Bebru uztvanka.Korupcijos niekada nepanaikinot ir nepanaikinsit.Tik ne ubagu salyse naikinasi.O zmogui niekada nebus per daug.Kaip toj pasakoj.Daugiau aukso euru trumpai sakant valiutos.

Dana

Dana portretas
Ir kas dabar paneigs,kad karbasas nedirba Maskvai ir griauna santvarka?Džiaukitės balsavę už tą partija

Bronsonas

Bronsonas portretas
Dar tokių porą "bebrų" kaip Masiulis ir Lietuvai priešų nereikės...

Kęstas

Kęstas portretas
Bebrai, ar ne bebrai - visi jie parazitai. Ir tokių parazitų daug. Lietuvos kariuomenė atsitrenkė į medį. Yra sužeistų. Smetonos kariuomenė tiesiog iškart pasidavė rusams. Sužeistų nebuvo. Kodėl leidžiame pinigus tokiai kariuomenei? Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

:;)

:;) portretas
Atleis Masiuli ir Skverneliui sakes, nes istorija kartojasi - zmogus is niekur, tapo ministru ir atleistas uz sazininga tarnyba Lietuvai. Tik sitas daug geresnis nei pezantis beleka Praimas. Pries kitus rinkimus Masiuli pasikvies koncervai - ir seimas priklausys koncervams, jei liberalai - ju reitingai kils i virsu, o valstieciams bet kokiu atveju kapai.

Janins

Janins portretas
Būtų labai gaila:vieno sąžingiausio ir dorai dirbančio ministro.Antra vertus sveikata svarbiau, o jos, kad atlaikyti toki pilamo purvo kiekį, reika tvirtos

oi

oi portretas
pala pala pala, ta auditoriu rokuti darbo partija prastume? :)))) viskas aisku. As labai skeptiskai ziuriu i tokias parodomasias akcijas per visa Lietuva- nafta blogai, keliai blogai, registras blogai, uredijose blogai, LG- taip pat viskas blogai: visur kur rokutis prasisuka- randa blogai. As nelabai itarus, bet mazu maziausia keista- tai visur visi kenke iseina?

Gyventoja

Gyventoja portretas
Gėda skaityti Masiulio rašliavą, nejau ponas Masiulis pamiršo 10 dievo įsakymų,nejau ta jo meilė dievui tik demonstracija visuomenei, koks esu geras ir sąžiningas, kad visus blogus darbus darė kiti, o ne jis. Neteko matyti Masiulio gerų darbų, darbuotojai jam buvo tik statistiniai vienetai, (išimtis buvo tik vilniečiams jo draugams, giminėms ir artimiesiems ).

Komunistai,

Komunistai,  portretas
visame pasaulyje taip vadina, kokia dar šunauja ar bičiuliai(bebrai), nepravardžiuokit, o tai iš palatos ne tokių, komentarų papils, kol vaistus atneš... che, che...

NA NA

NA  NA portretas
Masiulį atitarnavai landsberginiams ,dabar gali oficialiai į landsbergio gaują ir sugrįžti ,anūkėlio gauja baigia išsilakstyti ,visi rėksniai pabėgo į Briuselį ,neliko rėkiančių rusai puola ,teks atidirbti už postą ,kuriame gerai išsimiegojai ,,,sėkmės, už viską reikia mokėti ,

Pasakykit

Pasakykit portretas
Kubilius bebras ar ne?

Cha cha keisk dilerį )

Cha cha keisk dilerį )  portretas
Kas įrodė , kad pajamos nelegalios ? ))) apsirūkęs mėšlinas tvartelinis ? Tu žinoma nežinai , kad yra teismai , todėl tau davė komandą juodinti ir varai ?

Na nieko sau )

Na nieko sau )  portretas
SUSISIEKIMO ministro nuopelnas - mokytojų streikas ) ir viskas tik tiek darbų per 2,5 metų ? Ministeriui priekaištai dėl jo TIESIOGINIO darbo - nesusitvarko su regioniniais keliais .... Kai bus pakeistas gal galės uždarbiauti kaip mediatorius ? ) arba grįžti pas Uspaskichą , žiū ir vėl bus naudingas ? )

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Ministras Masiulis – nusikaltėlis. Atleisdamas iš pareigų Vaitkų, nukirpo nelegalią bambagyslę, maitinančią gandragalvių partiją. Kaip galima tokį toliau laikyti ministru?

Taigi

Taigi portretas
Premjeras Skvernelis irgi griežia dantį ant ministro Masiulio. Patirti tokį konfūzą iš savo ministro? Premjerui niekaip nepavyko susitvarkyti su mokytojų streiku. Nerado bendros kalbos su mokytojais. Streikas vis augo ir plėtėsi. Tik dėka Masiulio pavyko rasti šiokį tokį susitarimą.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Kerštingas žmogelis tasc Karbauskis. Nedovanos Masiuliui už Vaitkaus atleidimą. Juo labiau, kad čia paliesti partijos finansavimo šaltiniai

Zigmas

Zigmas portretas
Tuscia vieta toks ministras, tik dare sau geriecio reklama uz valdiskus pinigus. Gero taip jis nieko ir nenuveike...trubaduras...

Catherine Hypes

Catherine Hypes portretas
„Google“ už kiekviena savaite sumokejo internetini darba iš namu nuo 4000 iki 9000 euru. Gavau pirmaji menesi € 20974 ir 29485 eurus mano paskutinio menesio „Google“ mokejime ir dirbau 2–4 valandas per diena laisvalaikiu lengvai iš namu. Tai tikrai patogi vaRtotojui,, ir aš tiesiog taip džiaugiuosi,, kad sužinojau apie tai... Skaityti daugiau šioje svetaineje. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> w­­w­­w.W­­o­­rkLinks3.Com

Vėl bliūdijate ,, patryjotai ,, ? )

Vėl bliūdijate ,, patryjotai ,, ? )  portretas
Masiulis DIRBO valdančiai daugumai - karbauskiniams , nesuvokiate ? Todėl karbauskiniai negali būti ,, bebrai ,, Kur logika ,, patryjotai ,, ? Nors ką čia klausti , paskaitai komentarus ir supranti ,, visi iš vienos palatos , dalijasi kompu kol slaugytoja atneš vaistus ,, ...

Ar idomu kam

Ar idomu kam portretas
Koks skirtumas - chamekai iseina o ateina bebrai

Manau reikia būti labai primityviu , kad

Manau reikia būti labai primityviu , kad  portretas
akivaizdžiai ,,, vertinti ,, valdžiažmogio sąžiningumą ...aš vertinu TIK DARBUS ir nieko daugiau ...DARBO partijos deleguotas Masiulis , man jau tai kelia abejones , o kur dar ,, ,,darbai ,, su regioniniais keliais , paštu , RC ir t.t. ) Taigi jokių konkrečiai gerai atliktų darbų . Galite , jei žinote konkrečiai , man paprieštarauti ) ir nuo kada seimo opoziciniai taip ,,myli ,, Uspaskihą ? ) Vėl veidmainystė ? )

AS manau

AS manau portretas
Kuom dar juos pavadinti? Pridare milijonines zalos valstybei ,tai pagirti.Karbauskininku bebrai ir uztaria Lietuvos kenkejus.Kas dirba gerai to karbauskininkam nereikia.

Anima

Anima portretas
Oi kaip sujudo karbauskinis bebrynas. O Rokui Masiuliui didžiulė pagarba.

Taigi...

Taigi... portretas
Bebrai vaidina nesuvokiantys,kas vadinami bebrais.O bebrai visada puola sąžiningai dirbantį,bandantį atsikratyti korumpuotų bebrinių palikuonių.Todėl ir stengiasi žaliagandriai bebrai atsikratyti sąžiningais darbuotojais.Juk ir aklas mato,kodėl bebrai su karbauskiniais priešaky stengiasi atsikratyti ir Pranskiečiu,ir R.Masiuliu,ir dar ne vienu,netylinčiu prieš parazituojančius valdininkus.

gerai

gerai portretas
buvo po magnutes /lapo/ pavesiu uztat ir zmoniu nuomones LTR blokuojamos o emigrantams dzin nes neraso reiskia neskaito tai kam dar jiems 2 a pilietybe? kad atvaziavus dantis susiremontuoti?.....

Bet

Bet  portretas
Kur dėsis visi R.Masiulio bendramoksliai,kolegos,patarnautojai,liokajai ir kitas personalas,kurio ministeris dabar prikaišiojęs į visas valstybės įmones ir aplink jas.

Valosi ministrų kabinetas

Valosi ministrų kabinetas portretas
Gerai, kad valosi ministrų kabinetas nuo visokių matrioškos pastatytų ministrų. Matrioška išeina, netenka stogo ir jos įbrūkti per prievartą fruktai. Reiktų ne tik šitą fruktą, bet ir kuilį, kūkurieku išmesti iš lovio, tap pat karablius ir kt. visus matrioškos agentus.

Nuomonė

Nuomonė portretas
Apgailėtinas ministras, jei žmones vadina bebrais. Ar ne panašiai elgėsi Vytautas Landsbergis? Ar ne jam priklauso garsusis pavadinimas - šunauja.

JEIGU

JEIGU portretas
Teisėsaugos atliekamus tyrimus R.Masiulis drįsta vadinti bylomis,kurias,kažkokie tai bebrai gali nutraukti,tai čia jau reikalingas labai kietas politinis įvertinimas,bei įvardijimas,kas tie bebrai,kuriose vietose jie įsiveisę ir kaip jie uždarinėja bylas.O jei paaiškės,kad pats didžiausias bebrų bebras yra pats ponas,tai jau turėtų būti sutelktinis visų tarnybų vertinimas.Tuo labiau labai palankus metas-ateina naujas Prezidentas,kuris,atrodo,nenusiteikęs teisingumą vykdyti ir nuosprendžius skelbti remdamasis feikinėmis pažymomis ir bobučių pasakomis.

as manau kad

as manau kad portretas
Bebrai okupavo viska ir daba griauzia valst pamatus

Keistoka kada apie ,, bebrus ,, kalba

Keistoka kada apie ,, bebrus ,, kalba  portretas
tas kurį dar 2014 į ministrus delegavo DARBO partija , paskui ponas dirbo A.Butkevičiaus vyriausybėje ( socdemų ) , prezidentė tvirtino .......ir še tau ,, bijo bebrų ,,, grįžimo ... Man liko klausimas - kas tada tie ,, bebrai ,, ? Nes mano galva - jis ,, bebrų ,, buvo deleguotas ))))

pragydo ne,,,bebras,,,

pragydo  ne,,,bebras,,, portretas
pakeites super bebra konservuota SEKMOKA, masiola ismes .....sekmoka konservai vel atfalios ykis --tas sukt aferas ir vogt dideliais kiekiais ir didelliu mastu jau yprates.....

Kauniete

Kauniete portretas
Toks apie tokius sneka... gedos turetu spjaudytis ant tokiu, kurie yra uz ji protingesni. Finansininku dirbti reikes smegeneles pajudinti, dinderi musti ministrai negali. Ir kas tokius paskiria?

Gal paaiškinsite kas tie ,, bebrai ,, ?

Gal paaiškinsite kas tie ,, bebrai ,, ?  portretas
ir kuo jie skiriasi ? Kirkiliniai nuo opozicinių Paluckinių - Oleko , Syso , Blinkevičiūtės ir t.t. ....Kirkilas turi mano akyse + , jis neteistas kaip Paluckas , kokių dar skirtumų ? Kurių ,, bebrų ,, bijo Masiulis ? ))))

Na jau na jau

Na jau na jau  portretas
Dar reikia pasiaiškinti kas tie ,, bebrai ,, ar nebus ponas vienas iš tų ? ) Man jokios pagarbos nekelia asmenys nesugebantys be patyčių ar žargono sakinį pasakyti . Šis ministeris pagarbą prarado kai atleido Vaitkų , o paskui paverkšleno : gausių pipirų ...fui . Jei darai , tai ir elkis kaip žinantis , kad DARAI TEISINGAI . Šiaip nemačiau jokių šio ministro realiai naudingų darbų , o piarą - nuolat . Dar vienas žinantis ,, kas kenkia Lietuvai ,, ? Nepakeičiamasis ir vienintelis )))

zasrancai

zasrancai portretas
Čia kerštas už atleistą"bebrų"ir Karabaso atstovą Vaitkų.Jie gi neteko tokio nelegalių pajamų šaltinio...

Pasipiktinęs

Pasipiktinęs portretas
Joparasate,aišku,kad bus"bebrų"atstovas.Yra gi dar laiko vogti!Visada atleidžia gerai dirbančius,su korupcija ir trūkumais kovojančius ministrus.Butkevičius irgi atleido geriausiai dirbusį Energetikos ministrą.Jo pavardė buvo berods Neverovičius.Sukos,kitokio žodžio nerandu.dar R.Janutienę į Seimą įbrukti nori,šitą parsidavėlę!

Galerijos

Daugiau straipsnių