Pradėjo žygius dėl naujų sankcijų Baltarusijai, bet rezultato dar teks palaukti

Grįžti į straipsnį

nepagydomai

nepagydomai  portretas
lyguoti

Kęstas

Kęstas portretas
"Uždraudus krovinius iš Baltarusijos nukentėtų ir Klaipėdos uostas – baltarusiški kroviniai sudaro trečdalį visų krovinių. „Be abejo, neigiama įtaka būtų labai didelė. Ir svarbiausias dalykas – tokio krovinių srauto, kuris dabar yra tranzitinis iš Baltarusijos, labai greitai kompensuoti neišeitų“, – kalbėjo Klaipėdos jūrų uosto direkcijos generalinis direktorius Algis Latakas." Svarbu, kad karalienės Mortos darželiai ir mokyklos nenukentėtų, Juk tai Landsbergių asmeninio gerbūvio pagrindas, kuris yra daug svarbesnis už kitų Lietuvos gyventojų gerbūvį. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Glusiu valdziai

Glusiu valdziai portretas
Akivaizdu kad uoste kažkas tas cigaretės iš lietuvių pasiima, akivaizdu kad pasieniečiai praleidžia, akivaizdu kad geležinkelių kazkukurie vadovai prisideda prie to, tad nepradėkite nuo lukasenkos o kuopkite mėšlą Lietuvoje kurio pilna nuo nepriklausomybės atgavimo ir po šiai dienai jų pilna ir kurie iš to lobsta ir gyvena kaip inkstai taukuose su lamborginiais, Neringoje būstų ir t.t. super sėkmingomis įmonėmis netikėtai...:::)

Debilai, \\\\\.../////

Debilai,   \\\\\...///// portretas
dar neprisisankcijonavo ???

Anonimas

Anonimas portretas
Pasirodo, kad gaisro gesinimui reikia gauti leidimą iš ES. Lietuva valstybė ar "oblastj"?

zigmas

zigmas portretas
Na ir ko bijoti, kad su trąšomis atveža cigaretes juk iškraunant tegul saugo tikra saugumo tarnyba ir nebus jokio trukdymo ,o cigaretės sudegs kaip ir visi kiti kontrabandiniai prekybininkų pinigai

Lietuva užgrobė LIETUVIŲ PRIEŠAI

Lietuva užgrobė LIETUVIŲ PRIEŠAI portretas
su tom sankcijom jūs,debilai,tik sunaikinsyt baltarusijos valstybingumą.bus rusijos provincija

Galerijos

Daugiau straipsnių