Premjeras: tie, kurie jau turi taršius automobilius, mokesčio nemokės

Grįžti į straipsnį

perskaitykit

perskaitykit  portretas
straipsnį: ,,Labiausiai aplinką teršia elektromobiliai!,,

Seip to seip

 Seip to seip portretas
Matau ponas asilu asilas esat. Gandriagalvis.

Zaliasis

Zaliasis portretas
Turi ir privalo VISI moketi tarsos mokesti , pagal co emisija! Visame pasaulyje sis mokestis yra,net putlandijoje.

Apsiverkė auto

Apsiverkė auto  portretas
pardavėjai ? Verkit , žmonės pradės galvoti , laikas ir ,,viarslininkams ,,

Siaurapročio moralas ?

Siaurapročio moralas ?  portretas
O aš manau , kad tie kurie turi taršius auto juos kada nors nuvažinės, o prieš pirkdami naują - pagalvos kokį pirkti . Manau tikslas mažinti taršius .

Moralas

Moralas portretas
Tai jejgu as vaziodamas kibiru sumokiesiu ta mokesti oras gi nuo tuo svaresnis nebus , tai tiesiai sviesiai galiejo islesti toki ystatyma kad butu galima seimo nariams prišikti ant galvos bet tik iš pirmo mokiesti reikia susimokieti manau norinciu atsirastu daug ir pinigu i biudzeta surinktu

Alius

Alius portretas
Jei žm.pajėgia nusipirkt džipą tai susimokės ir tr.mokestį.o kas kibirais važinėja tai daugiausia ir kelia trikšmą.mokėsit ir priprasit.prieš vėją nepapūsi va taip

Senolis

Senolis portretas
visus auto reikia apmokestinti ,kurie neatitinka euro6 reikalavimu.juolab senus ,nes pereiti gatve neimanoma - vaziuoja reikia nereikia .

123

123 portretas
Iš ubago lazdą nori atimt su savo tuo mokesčiu. Ir nuo ubagų surinktų pinigų, tipo, oras taps švaresnis. Miškų kirtimą stabdykit, urodai!

Super

Super portretas
Saunu...!!! Lietuvele seniai to lauke. Mes tik vergti mokam. O sprendimas visai logiskas. Kas turi tai turi o kas nori isigyti tegu pagalvojia ar verta lauza pirkti.

VIKTORAS

VIKTORAS portretas
nusipiksiu sena lauza sumokesiu moksti ir as jo neparduosiu nes nieks nepirks o as ji pare montaves toliau tersiu ora kol mano tr......ris visai nesubires vat taip bus

to seip

to seip portretas
Tu bent istatymo projekta skaitei pries komentuodamas? Visiskai nusisnekejai, pailsek truputi, kai atsigausi ir proto igysi- uzsuk.

Seip

Seip portretas
Tai visiskas apiplesimas. Pamastykit. Perki ivesta auto susimoki.tada kaip.ir jau sumolejes uz tarsa. Bet jei parduodi kaimynui tai tas antra kart susimoka.uz ta pati auto kuris jau buvo viena karta sumoketas.tada kaimynas po metu parduoda kitam zmogui tas vel moka uz ta pati auto dar karta. Tai jau tas pats auto 3 kartus imoka tarsos mokesti!!! Tai ar cia normalu. Koks vienkartinis????mokestis. Ta pacia kiaule desimt kart parduoda!!!!

oi melagis

oi melagis portretas
sendien dar ne,bet rytoj visi mokes, kitaip nebuna Tauta jiems dzin ,o vairuotojai gali piketuot vazinedami zieduose neissukdami is ju.

jis

jis portretas
Tokio mokescio reikia, tik jis neisdirbtas. Reikia suvaldyti tuos, kurie turi net ne po 2 , o po 5 auto miestuose ir laiko tas griuvenas uzkisdami viska. Reikia suvaldyti "trumpo pim palo" ponus su dzipais ...oi atsiprasau...darzinemis, kur jie tik vieni vazineja su tokia buda, klausimas nafi ga? pasipuikuoti ? Zinoma toks mokestis pakirs "sparnelius" greitiems ir isiutusiems su 3-6L varikliais dazniausiai po zenklu bmv. Tik va is kitos puses- ka daryti miesteliuose ir kaimeliuose zmonems, kuriems darbas didmiestyje, o isvaziuoti reikia dzipo? As tai su mielu noru nusipirksiu "mazalittrazke", ju gana neblogu beje dabar yra.

Anonimas

Anonimas portretas
Panašu,kad tai skurdo didinimo planas.Neįpirksit netaršių automobilių,reiškia važinėsit su senais ir teršit aplinką ir toliau,o kai užsidegs tas senas trantas,tai važiuosit visuomeniniu transportu,kuris yra irgi nesaugus,irgi taršus,ir net užsidega(neseniai degė)...taigi geriau jau tas Skvernelis lai gydosi,nes skaidrumo jo galvoje dabar mažokai.Na,bet čia svarbiausia ištraukti pinigų iš varguolių,ar ne? skvernelis

Pensininke

Pensininke portretas
Seimo cirkininkai, tegu visi oligarchai ir kiti turtuoliai iregistruoja NEKILNOJAMO turto REALIA kaina ir dar nuo sumu saskaitose tegu moka mokescius, o dabar visi skverneliai tusciai postringauja ir gasdina vargsus su TARSOS mokesciu.' Geda, kai nera VALDANTIESIEMS STUBURO. Visa valdymo sistema supuliavusi, ne tik , anot Kryzeviciaus, teisesauga.

tam Geras ėjimas

tam Geras ėjimas portretas
Kaip ką? perkant auto įsivertinti papildomo mokesčio dydį. Pirksi auto ir turėsi pasiskaičiuoti kiek dar EKO mokesčio mokėti. Jei gausis brangu, ieškosi auto su mažesniu taršos koeficientu. Ko čia triedžiat be reikalo.

Geras ėjimas

Geras ėjimas portretas
Visi dabar turės arba pirkti netaršius auto arba važinėti viešuoju transportu.Tik klausimas ką daryti sunkiai besiverčiančioms šeimoms gyvenančioms ten kur autobusai nevaikšto?

Visvaldinykas

Visvaldinykas portretas
PX ta bauda. Svarbu lietuviam nemokėt!

Juokastu

Juokastu  portretas
O Europos sąjungos protai nesako,kad už skurdžiausių ES šalis Lietuva mokės baudą ,kad maži atlyginimai.

Šiukšlės ir gyvulių išmatos šita valdžia

Šiukšlės ir gyvulių išmatos šita valdžia portretas
Tai ir paneigia visą žvairo mento ir Šudministerio šapokos logiką-apmokestinami ne dabar teršiantys orą, o galimai teršėjai ateityje...o kiek mašina važinės-kilometražas neįskaičiuota-esminis teršimo apskaičiavimo dydis...

Galerijos

Daugiau straipsnių