Premjerė apie pensijų kaupimo pokyčius: grandiozinės reformos nebus

Grįžti į straipsnį

A

A portretas
Bankų apetitas besaikis. Žino kam atkątą duoti valdžioj, kad prastumtų įstątymus. Kaip tam ( ranka ranka plauna.)

tai

tai portretas
kad jau vyksta grandijozinis svab programos veiksmas kai jauni zmones randami negyvi o kad tai marmalu problema slepiama juk jiems tai moket nereiks ===

to Kuba

to Kuba portretas
mulki, nepezek nesamoniu. valstieciai nesugeba net pasikeisti savo energijos tiekejo i nauja ar geresni tarifa issirinkti. o tu, mulki, dar jiems siulai nedeti pinigu i pensiju fondus???? tai ka siulai? treidinti akcijomis patiems? paskui valstieciai myka, kad uuuu, pensija maza, nes draugu draugu draugai patare nedeti i pensiju fondus geresnei pensijai gauti. koks tu bukas ir kvailas!

Joo

Joo portretas
Mane ir stebina,kad zmones tokie nuolankus.As ne vienos dienos nebuvau fonde,kiek reik pinigu-pasiimu,persivedu is banko...

Kuba

Kuba portretas
Stulbina šių žmonių neįgalumas ir nuolankumas sukčiams..1,4 mln galimai mulkinamų žmonių tyli kada juos apvaginėja...na, susirinkite prie vienų iš rūmų ir pareikalaukite, kad tie vagys gražintų pinigus, perimtus pagal nutylėjimą..ir paklausti, kodėl valstybė šelpia dirbančiųjų sąskaita tuos fondus...Elementaru..prancūzai senai pasitvarkytų..

Žirklės

Žirklės portretas
Nu koks Kvailys save apkarpys, kad šaknelem butu geriau ?

nu su tokiu valdimu

nu su tokiu valdimu portretas
paskutinis kalieka darbininkas pabegs i uzsieni.... a pensiju fondao valdytojas gales eilini porshe i kolekcija nusipirkt... nu tipo investicija nepasiseke... elektros aferistai ir valstybiniai baudejai kontrolieriai padarys viska ka uzlenkt paskutines ymones... kaip te valstybines ymones vadovas su savo 15 000 alga ? neskursta?

Kad

Kad portretas
Reik zmonems patiems suteikt pasirinkimo laisve gana cia tu apgavysciu , as tai galvoju bus dideli pokyciai , ives bazines pajamas , maziau reikes dirbt , klimato kaita , zaliavu trukumas , mazint vartojima reikes , pereisim prie kirminu ir vabzdziu valgymo ir kitu pokyciu bus o pencijinis amzius ilgas o jei dar pailgins iki 70 m, tai tikrai neverta galvot apie pencija koks gyvenimas nuo 70m gali but .

...

... portretas
pagal Simonyte fondai pasirupins senatve,o jei uzklups ligos,tai fondai atiduos pinigus...po truputi...

as

as portretas
veliau ar anksciau sitai aferai bus galas.

Galerijos

Daugiau straipsnių