Prezidento patarėja: papildomas bankų apmokestinimas – sveikintinas

Grįžti į straipsnį

Vatnykas tipiškas

Vatnykas tipiškas portretas
Valdžia apmokestins bankus, bankai apmokestins mus. Galutiniame rezultate nusikaltėlių valdomoje valstybėje visvien nukentės žmonės.

Lietuvis

Lietuvis portretas
Papildomas bankų apmokestinimas yra visiškai nepriimtinas - bankai turi uždirbti pelno tam , kad užsitikrintų veiklos tęstinumą ... Na , konservatoriai tikrai nėra valdžios partija ...

Kad

Kad portretas
Seniai reikejo bankus , prekybos centrus , uzsienio kapitalo imones apmokestint nuo apyvartu ir pelno kas darosi prekybos centrai uzdirba milijonus o mokesciu menkai moka , mazina darbuotojus daro autotines kasasir isvezioje maista o darbuotojams ir menkai moka o pelnai ispudingi o musu kaimieciai kencia sumazino pieno , darzoviu , ir kitu produktu supirkimo kainas .

žiauru

žiauru portretas
kaip valdžia užsiima mastur.bacija iki suprakaitavimo, kad tik neįvesti progresinių mokesčių. Būtų progresiniai mokesčiai nereikėtų nieko reguliuoti a nei bankų, a nei energetikų, a nei prekybos centrų ir t.t. Viskas susireguliuotų savaime. O dabar Lietuvoje gaunasi absurdas - nemažai žmonių skursta, o saujelė lobsta iš kitų skurdo, o politikai ššš mala ir gauna už tai tūkstančius.

Bet kokius

Bet kokius portretas
mokescius sumokes klijentai,o ne bankas!

Galerijos

Daugiau straipsnių