Prezidento patarėja: skurdo mažėjimą lėmė efektyvi socialinė politika

Grįžti į straipsnį

LAPE SIAURINE

LAPE SIAURINE portretas
nustekenote lietuva,nustekenote

Anonimas

Anonimas portretas
tos ju statistikos is LEMPOS paimtos . RASO tik matydami DVARO teritorija

Anonimas

Anonimas portretas
pasakysiu kad GEREJA per antra gala ! DDDD

kad liežuvis jai nupūtų

kad liežuvis jai nupūtų portretas
ką pasakysi į tai jog 2021 m. apie 560 tūkst. šalies gyventojų gyveno žemiau skurdo rizikos ribos.

prezidento patarėja leptelėjo

prezidento patarėja leptelėjo portretas
Lietuvos efekyvios socialinės politikos pasiekimas tai didžiausia infliacija ES šalyse

Pakomentuosiu

Pakomentuosiu portretas
Tai gerėjo ai kaip gerėjo. Senji karta išeina į senatvės pensiją. Į aukštesnes pozicijas įeina net idiotai. Svarbu, kad pakanka jog turi už pinigus nusipirktą diplomą kad ir iš Asilų mokyklos ir tėvas nors keturių pilotų uabiuką turi, o mama šiaip, dirbo valytoja ir kadangi žinojo, kad svarbiausia ne grindis valyt, o viršininkui po stalu ir at stalo atsistojus be apatinio trikotažo paslaugas teikt nes tėvas vis vien su ja nė per kur po unitazų valymo , tada jo, tokiems gerovė. Dabar net iki 10 ant pirštų suskaičiuot nemokantys yra vaidybiniai ir jų gerovė super. Pas močiutę gyvena ir š močiutės pensijos ii darbo su skolinta mašina atvažiuoja. Valgyt neperka močiutė produktus konteineryje susirenka ir gamina salotas mat aliejų ir majonezą gauna maisto dalinimo punkte. Užtat perka vaistus ir juos nebloga kaina perparduoda kaimynei kuri jau ir iš lovos nebeatsistoja. Todėl daug sutaupo, kadangi neperka nei Gucci rankinių, nei cigarečių. Ir visi gerovėje

šulcas

šulcas portretas
ji apsirūkiusi ar apsiuosčiusi sėdo straipsnį rašyti

Eskp.

Eskp. portretas
Reikėtų pridurti kiek praturtėjo iš tokių žmonių ,iš kurių buvo atimti butai ,kitos vertybes ,del valstybės kaltės .Žino visi .Buvo sukurta sistema skurdinti žmogų , atimti is jo ką jis turi vertingo.

Eksp.

Eksp. portretas
Kur matosi skurdo mažėjimas,mes gyventojai to nematome. Numire daug žmonių ,kurie buvo prarade butus , neteko darbo,tapo bomžais ne savo valia o salyje esamos tvarkos pagalba.O kas dar bus rudenį ,pasikeitus mokėjimo ir kainų tvarkai elektros, dujų tiekimui, didelis klaustumas.Baisus dalykas,kaip žmonės turėdami du mokslo baigimo diplomus, atkūrus nepriklausomybe tapo žmonėmis be butu, atsidūrė prie konteinerių.Galima parašyti knygą apie tai,joje faktai būtų baisūs.

LKL

LKL portretas
Nereikia girtis,pensininkų gyvenimas nepagarėjo nei per marytės plauką,jeigu ką ir dadėjo,tai infliacija viską suėdė su magaryčiom,taip kad įperkamumas po to gerėjimo sumažėjo ženkliai,taigi tie kanceliariniai skaičiai neatitinka realybės,su tuom ir sveikinu.

Galerijos

Daugiau straipsnių