Prezidentūra: didesnėms pensijoms reikės apie 65 mln. eurų

Grįžti į straipsnį

čempionas ,

čempionas , portretas
prezidente ką jus kalbate dėl pensiju didinimo, ir toliau jau dejuones ima viršu, juk 65 milijonai, euru reikės ,vėl galvos skausmas kam tada kalbėti apie blogybes nereikia negalima palikim toliau tegul moka naujus mokėsčius prigalvotus sunkius pačius sunkiausius kur iš vien yra apmokestinamas visas žmoniu triusas, juk nuo seno kraukime dydesnius mokėsčius liaudis pripusta mokėsčiu sistema temps, kas senam arkliui, imk botaga ir kinkik į vėžima , varyk risiu, va jūsų noras ,juk mes tik žinome viena žodi rusas puola, gynyba visu svarbiausia liko, ten skubos tvarka ir pinigu yra ir auksiniu šakučiu, ir t,t, kuo daugiau truksta, palengva pirmin, esim, bet liepto galas atėis,,

ALGIS

ALGIS portretas
PIRKIT VIENU TANKU MAŽIAU IR KLAUSIMAS BUS IŠSPRESTAS

juras

juras portretas
Jei sunkiai randa 65 milijonus pensiju padidinimui,tai greiciau versti tokia valdzia,o asila sapoka vyti atgal i kaima ,vardu Jonava.Toki kaimieti nuo zagres pastate ministru,tai ir juokina tauta.Nors ir lenku boba gavo ministro portfeli,nors nieko savo darbe nenutuokia.Pasirodo ministru gali buti kiekvienas,nors ir nieko nesusigaudantis toje srityje .Policijai ,armijai,finansams,kaimo reikalams vadovauja veikejai,kurie ne savo vietose.Kur ta zadeta profesionalu vyriausybe?As matau vien kvailus kaimiecius vyriausybeje isskyrus Veryga .Jei tie profesionalai valdzioje vel pakels pensijas 15-20 euru,tai tegu nesitiki sekanciuose rinkimuose laimeti.O taip zadejo,taip tikejomes.Gal visi,kurie uzdirba daugiau 800 euru i rankas gali palaukti,bet pensininkai jau negali,nes jiems neilgai sioj zemeje gyventi liko.Visi pensininkai,jei ir dabar sitie kaimo jurgiai nesugebes zenkliai pakelti pensiju,lauk juos is valdzios per sekancius rinkimus.

Nausėda

Nausėda portretas
turėtų inicijuoti tyrimą dėl SDT sutarčių sudarymo Valstybės vardu sudarymo ir kitų vykdytų žulikysčių . Kitaip jos nesibaigs. . Jeigu to nėra, nėra ko ir kalbėti apie Gerovės valstybę ar dar kažką panašaus. Kalbėti kad toliau bus geriau kuomet nėra Temidės ir klesti beveik atviras šalies apiplėšinėjimas, nereikia

Aš žinau

Aš žinau  portretas
iš kur paimt pinigų - parduodam negrams ar dar kokiems durniams SDT! Kad ir už savikainą. Kad ir su akcija..Užtai sutaupysime kiekvieną dieną iš biudžeto atiduodamus jo aptarnavimui skirtus 180 000Eu. ŠITAS LAIVAS IR DUJOS YRA VISIŠKAS NUOSTOLIS MŪSŲ VALSTYBEI. Siekiant sustabdyti nereikalingas milijonines išlaidas visų pirma reikia atsikratyti būtent šia nesamone.

Anonimas

Anonimas portretas
O ,Dieve, kaip reikes vezti simtatukstantine duokle Amerikos Washingtono Obkomui. Svolociai pensininkai surys visus pinigus. Reikes ka nors vistiek uzsmaugti. Mes be amerikosu parurijimo mus i subine NEGALIM.

laikas

laikas portretas
dar vienas tautos gelbetojas padesiantis pensininkams gal reikia juos idarbinti i kariuomene ten su alga problemu nebus ir su tankais duos pazaist

piktas

piktas portretas
Įvaro tautą į baisų skurdą, o paskui kai reikia indeksuoti pensijas ir kitas išmokas , pradeda televizijos ir visų portalų šou :'Va kiek reikia tiems pensininkams, o pinigų -NĖRA ' šaukia apžvalgininkai atstovaujantys monopolistus,,, rėkia -'Tik bankų milijonų nelieskit nes ekonomika neaugs ir t.t..." taip supriešindami TAUTĄ ..

Artūras

Artūras portretas
Vidutinė pensija 400, pensininkai gali palaukti ! Lietuvos saugumas svarbiau !

Aldona

Aldona portretas
Ne karinę techniką reikia pirkti, o pensijas kelti

Anonimas

Anonimas portretas
is kur GAUS pinigu ? tik ir sugeba didinti mokescius o GALVOTI is vis NE MOKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! durniu laivas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Galerijos

Daugiau straipsnių