Prezidentūra: Lietuvos suskystintų gamtinių dujų terminalas gali būti pavyzdys kitoms ES valstybėms

Grįžti į straipsnį

Oooo

Oooo portretas
Divesifikatoriai pataria sedeti biržu spekuliantu rankose. Taip buitiniams vartotojams galima pilti kakius i ausys kelti kainas ir maivytis tik-toke. Bet pramone tokiu tik-toku nesupranta Achema pvz.

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
to Vasia iš Penzos . Kvaily vasia : tie patys laivai . Be to vasia , ar žinai kad galima buvo padaryti antrą krovos uostą

nuzmogejamas

nuzmogejamas portretas
Gerai mus drozia valdzios vyrai,lobsta is savo tautos -avinu banda,ir toliau mus apvagineja su ministru pagalba,kiek jau isvoge ir toliau mums makaronus kabina,pasakykit ,kur tas pagerejimas kur jus mums saket,man gaila jusu vagiu,ka jus darysit kai paskutiniam teisme busit,kaip pries auksciausi pasiteisinsit,

Juozas

Juozas portretas
Prezidentūra sako tikrą tiesą, bet ne iki galo- šis terminalas yra net labai geras pavyzdys, kaip nereikia daryti. Kaip žinia, protingi mokosi ir iš blogų, ir iš gerų pavyzdžių (čia aš ne apie Lietuvos valdžią).

taigi

taigi portretas
Brangios dujos iš brangiai nuomojamos bačkos pavyzdys? Vokietija gali būti pavyzdys, vien perpardavusi dujas už kurias moka pagal ilgalaikę sutartį sutartą fiksuotą kainą gali gauti ne tik dujas savo reikmėms už dyką, bet dar ir uždirbti.

Anonimas

Anonimas portretas
KAI sakai visdėlto kartais prieštai pagalvoti reikią,net jei ir reikią atidirbti už prezidentines kompanijos finansavima.JEI yra pavyzdys tai ko kitos šalys piršta prie smilkinio sukioja,matyt iš pavydo,kad tokio biznio plano nesugalvojo.Nuomoti gelda brangiau nei ji kainuoja,galutiniam taške nei pinigų nei geldos.Pasakyčiau durni tą sutarti pasirašė bet jie tikrai nedurni,reiškią turėjo konkrečią finansine ar kitokią naudą.

žilvinai rackom

žilvinai rackom portretas
tu teisus .bet beda kliurka esi

:)))

:))) portretas
pavyzdys kaip praskolint valstybe???

Juokas

Juokas portretas
Visoje Europoje dujų ,elektros kainos nedidelės o atlyginimai ir socialinės išmokos taip pat ne tokios mazos kaip Lietuvoje.Tiesiog kitos ESŠ Neperka brangių dujų ir elektros.Juokinga ,kaip parašo, jog Lietuvą gali kažkokia šalis laikyti kaip pavyzdį.Gyvenantys lietuviai kitose šalyse papasakoja kokia tvarka Lietuvoje o ir pasakoti nėra reikalo,iš geros šalies žmones nevažiuoja kitas užsidirbti,aišku ir taip. Taip kad Lietuva tikrai ne pavyzdys kitoms ES šalims.

Vasia iš Penzos

Vasia iš Penzos portretas
ir iš kur gudručiai gruzovikais parsivešit? musėk iš pideburgo

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
kas ten toks sakė ? gal iš rysos kauno mero šutvės ? tas kur melavo apie mokslo salos atsipirkimą , tam kad prastumti milijonines statybas ir naikinti žalią plotą kurio vertė neįkainojama . dujų terminalas tai afera , padaryti finansinę žalą įmonėms ir Kiekvienam Lietuvos piliečiui . Pralobo tarpininkai ir nuomuotojai . Lietuvos gyventojams būtu pakake įvežti dujas auto cisternomis ir išdujinti , tam kad numušti rusjijos dujų kainas . Taip kad Lietuvą apvogė . Išsitrynkit galvas prezidentūra su kliurka prezidentu ir melagiu patarėju .

nejuokinkite

nejuokinkite portretas
Tai kodel dabar kyla mums kainos jeigu tas terminalas toks geras,aaaaaaa,kur cia suo pakastas,mes is jo nieko gero neturim tik dideles mokamas nuomas,kur cia geris,gal tik pasirasiusiems pinigai bira i kisenes o mums tik pinigu svaistynimas,

Galerijos

Daugiau straipsnių