Prognozė: Lietuvos ekonomika šiemet gali smukti 3-21 proc.

Grįžti į straipsnį

Daktaras

Daktaras portretas
Vasiliauskas plačiai mąsto - 3-21 proc. Va čia tai lygis, tai prognozė! Kodėl ne 4 - 22?

liemene,\\\////

liemene,\\\//// portretas
jau numatęs kiek galės išvogt,paskui šauks,nesakiau,----KORONAaaaaaaaaaaaaa,viską nusinešė.

tai GRYBAUSKAITĖS v e l t ė d ž i o pliurpalai,

tai GRYBAUSKAITĖS  v e l t ė d ž i o pliurpalai, portretas
sugebėjo per tris mėn. pasakyti DU žodžius,tokie TIPAI veltėdžiaudami ir toliau IŠSTENĖS pasakyti kokią k v a i l y s t ę.---tokie ir ALINA mūsų gyvenimą.

Romualdas

Romualdas portretas
Viščiukus rudenį paskaičiuosi ,po visų virusų ir jo pasekmių.Kaip visada didžiausi vargšai ,bus didieji verslo magnatai ,prekybininkai ir t.t.....Mažieji ir vidutiniai eilinį karta bus pamiršti.Tai jau yra įprasta ir praktikuojama.Visada lengviau nuskriausti silpnesni ,nors jis biudžetui daugiau suneša lėšų.

visiskas nulis

visiskas nulis portretas
Klausiau per radija sio parso pranesima-slykstu buvo girdeti pasikartojancius beprasmius jaustukus,istiktukus ir kt. beprasmius zodzius toje jo kalboje apie ekonomikos ateiti epidemijos laikotarpiu.Negi toks debilas su tokia iskalba ir tokiomis prognozemis-arba krisim 3 arba 21 procentu- gali vadovauti centriniam bankui.

Trolis

Trolis portretas
Atrieda atidunda, balandžiu daug Ukmergei:) Galesim visi streikoti iš namu su respiratoriais:) O jaigu dar putosimes tai Kasčiunas su Broileriu paskelbs kad puola rusu Hakeriai ir atjungs interneta:) ateis Karobliaus kariomine, liberastKoncervatoriu banku ginti bo bankai tai musu alfa ir omega.

Atsirado pilipas

Atsirado pilipas portretas
Neskiesk-visas pasaulis toks ir galvoja kaip padėti žmonėms, o ne toliau šiurpina.Pasižiūrėk: Autralija, Amerika visiem pensininkams ir beturčiams mokės priedus iš sukaiptų fondų šalies.Jie nedejuoja-dirba,Gavai savo laiku postą ir aprūpinai pagal pageidavimą šimonytę, nes abu grybės rinkimų štabe dirbot-vadovavai.Tai dabar jos giesmę ir giedi.Nepajėgus esi-laikas atsistatydinti, nepasigęs žliumbio niekas, o konsrvos laukia...

Lietuvai

Lietuvai portretas
būt geriausia jei smuktu šitas gadas. Su visa savo gauja. Banku naikintojas bl

Ožys \\\\\.../////,

Ožys \\\\\.../////, portretas
Oi dar patratins tie niekšai pasinaudodami nelaime pinigų.Grybė sėdi karnatino fondo skirstyme (vogime),o tas peniūkšlis dar laisvėjie.Visa šutvė savo vietose ,su KGBistu kxe kxe kxe priešakyje.

šis GRYBAUSKAITĖS v e l t ė d i s,

šis  GRYBAUSKAITĖS v e l t ė d i s, portretas
per 3 mėnesius sugebėjo pasakyti -TRIS ž o d ž i u s, ir vęl s ė d ė s IŠLAIKYTINIS tris mėnesius , --iki sugebės i š s t e n ė t i kokią kvailystę.

Anonimas

Anonimas portretas
Tuoj uzsidarys jusu spekuliacine ,,ekonomika,, atmatos. 30 metu voget tai kur dabar padlos dingsit? Prie savo privogtu milijonu ofsoruose jau nenuvaziuosit. Teks stoti prie sienos arba kyboti ant skersinio Lukiskes aiksteje. Uz Lietuvos sunaikinima ATLEIDIMO NEBUS. JUSU LAUKIA MIRTIS su VISOS gimines turto konfiskavimu.

astrologas vasia -LEUskas

astrologas  vasia -LEUskas  portretas
isperde ekonomine prognoze ---lietuvos ekonomika gali smukt nuo 1---iki---100%.......... kaip sake zydas mano vaikai visados atspeja koks bus oras......vienas sako --lis, antras-nelis--trecias -bus giedra diena .... vienas is ju visados pataiko......na ,o jus prisitaikykit sau priimtinesne prognoze nuo 3---iki 21.....

Vasiliauskai,

Vasiliauskai, portretas
Kur Lietuvos valiutos atsargos buvusios euro įvedimo dienai? Tai apie 8 milijardai eurų. Neskolink, o panaudok jas.

Senis

Senis portretas
Paskatykit Kubiliaus knyga ekonomika ne tik kelris bet kils kaip ant mieliu o del gatantijos pasiskolinkit simta milijardu su25% metiniu palukanu ir nuosmukio kaip nebuve .

liemene,\\\////

liemene,\\\//// portretas
tu dar nesėdi ????????????????????????????

Galerijos

Daugiau straipsnių