R. Karbauskis: nuo koronaviruso nukentėjusiai kultūros sričiai – šimtai milijonų eurų

Grįžti į straipsnį

V A G Y S

V A G Y S  portretas
KULTURNAS BERNIUKAS JUK KAIP KITAIP NURAŠYS ŠITIEK MILIJONŲ

Niekur nerandu

Niekur nerandu portretas
Kultūros, kaip vertybės Lietuvoje, išsaugojimo bei puoselėjimo strategijos. Kas dabar yra būtina. Visi mato, kad Menas teatre, dailėje ir etc., visas Paveldas ir lietuviškumas, amatai, jau baigia išnykti. Pasižiūrėkite Kaziuko mugėse kuo prekiaujama. O a'lia šiuolaikuniai kūriniai ir parodos? Nac.premija apdovanojamas besityčiojantis iš visų Vilniaus vamzdis, o Venecijos bianalės,,Auksinį liūtą"laimėjo kas?Daug merginoms buvo duota pinigų?/// __Jau atvažiavusiųjų į turgus baltarusių ar lenkų dirbiniuose daugiau išieškotos autentikos ir kokybės nei vietinių gaminiuose. Todėl verkiant reikia reorganizuoti Lietuvos tautodailininkų sąjungą, kitus ,,popierinius" darinius pretenduojančius į valstybinius ir fondinius finansus bei vardą..Taigi, ir Kultūros srityse vertinimo komisijų reikėtų. Žodžiu, darbo daug o apsiribojama tik pinigų kišimu nežinia kam.

Jooo......sunku isgyvent

Jooo......sunku isgyvent portretas
lietuvoj be milijonu euru , lietuviskiems HALTURININKAMS , taip sakant be milijonu , visiskas VAMZDIEC........

taip manantis

taip manantis portretas
kažin ar reikia kultūrininkams skirti milijonus, kai uždirbdavo daugiau nei prezidentas gauna algos? Kažin kiek mokėjo mokesčių tie"kultūrininkai"? Pagal sumokėtus mokesčius gal ir išeitų po 257 Eur "ant galvos". Čia tai teisus Skvernelis , perfrazuojant: jeigu žmogus nė mėnesio negali išgyventi be pagalbos, tai kokio velnio jis tuo savo kultūrinimu užsiima?

Kaunas

Kaunas portretas
Nemanau,kad tų milijonų reikia šitiek kultūrai.Juk tai viskas iš milijardų paskolų.Milijardus pasiskolinę ištaskys ir bukų rinkėjų galimai dar keleta metelių pasėdės seime ir paliks Lietuva gilioje bedugnėje.Turės kapstytis vaikai ir vaikaičiai skurde.

Visų pirma

Visų pirma portretas
sutvarkykit pagaliau tą Kultūros sritį. O tai kad ir kiek duosit - arba pavoks arba nemokšiškai ištaškys

Kūūltūūrinyykas

Kūūltūūrinyykas portretas
Kultūrininkams jau paskirti 6 milijonai eurų! Prieš rinkimus! Užtat koncervė Kernagis taip draskosi. O kai likusieji milijonai pasipils kas bus. O ant pensininkų už 200 € kaip klykia!

Galerijos

Daugiau straipsnių