Pereiti į pagrindinį turinį

"Ragučio" komandoje – naujas narys

2009-01-26 14:14

Lengvųjų alkoholinių gėrimų gamintojas "Ragutis" atnaujino savo vadovų komandą – bendrovės prekybos ir marketingo skyriui vadovaus Nauris Vaitkevičius. Naujasis vadovas šias pareigas pradėjo eiti nuo sausio 5 d.

„Ieškojome pardavimų vadybos profesionalo, kuris gebėtų suburti komandą ir efektyviai paskirstyti išteklius. Be to, esamu laikotarpiu bendrovei svarbu ne tik produktyviai veikti, bet ir, pasitelkiant vadybinius sprendimus, išnaudoti ir stiprinti mūsų, kaip trečio pagal dydį lengvųjų alkoholinių gėrimų gamintojo, pozicijas. Manome, kad Nauris Vaitkevičius atitinka šiuos kriterijus", – sakė "Ragučio" generalinis direktorius Vytautas Meištas.

N.Vaitkevičius dvejus metus dirbo bendrovėje „Kesko Agro Lietuva" pardavimų vadovu Lietuvai, iki tol ketverius metus praleido bendrovei „Fazer Group" priklausančioje „Fazer kepykloje".

„Ragutyje" tikiuosi sėkmingai pritaikyti savo patirtį, o nauja sritis – lengvųjų alkoholinių gėrimų gamyba – bus asmeninis stimulas pasiekti gerų rezultatų", – sakė naujasis "Ragučio" prekybos ir marketingo direktorius.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų