Restoranai neteko PVM lengvatos: svarsto, ar išvis apsimoka dirbti

Grįžti į straipsnį

Pil.

Pil. portretas
Niekas nerinko sitos kadencijos Seimo.Buvo pandemija paskelbta,rinkimai buvo paskelbti,taciau rinkėjų nebuvo balsų tiek ,kad laimėtų rinkimus,jie tiesiog privalėjo būti neužskaitytais ir laikyti privalėjo kaip neivykusiais .Del pandemijos turejo likti buvusieji seime antrai kadencijai , tačiau konservatoriai pasinaudojo pandemija ir seimo valdymą perėmė pažeisdami rinkimų įstatymus.Taip šitie visokie nesveiki ,pateko į seimą.Pamirsote ,ne tas galvoje buvo,buvo sąmoningai žmonės gasdinami kovidu, pasaulinę pandemiją.Šitą visą Landzbergiu komandą turi teisti,R.Karbauskas buvo užsimines ne vieną kartą ,kad rinkimai suklastoti, tačiau šiuo klausimų buvo tyla.

minde

minde portretas
bet uz tat bus toliau isrinkti anukas kuris labai su simonyte ir kitais nukvakelis tvarko lietuva toliau juos rinkit tai bus bonmzu valstybe.

senis

senis portretas
teisingai o viešbučiai kaip juk ju pristatė kaip musmirių miške ant kiekvieno kampo.

ARGI

ARGI portretas
ČIA TIKRAI ŠIOS SRYTIES VERSLININKŲ ŠANTAŽAS.. KAVINĖ,BARAI PILNI.PAŽIŪRĖKITE KIEK GAUNATE TIKRŲ ČEKIŲ-FISKALINIŲ,,TAI YRA,TOKIŲ,KURIE SUMOKA IR VALSTYBEI MOKESČIUS.TOKIO ČEKIO REIKIA PRAŠYTI.VMI NESNAUSKITE.

...

... portretas
isliks geriausi...

Ernestas.

Ernestas. portretas
Melas. Lietuvos Respublikos lietuvių karo kurstymas, propoganda. Šiltai gyveni. Lietuvos Respublikos išdavikai išpažįstantys Velnią veikė tik Lietuvos teise, vardu, slėpdami, teisybę. Suverinės teisės ir laisvas savarankiškas valdymasis tautų, kurios buvo jėga prijungtos, turi būti atstatytos. Visuomenės temdimas proto. Visuomenės veiklos ryšys. Tautos pasipriešinimas. Žmonių visuomenės atsparumas. Lietuvos Respublikos Kauno vpk, Darius Žukauskas, Mindaugas Baršys. Gintautas Žaliagiris, Aloyzas Venckus. Valdas Adamkus, Andrius Kubilius. Všį Ernmar Respublika. 1.2 procento gyventojo paramos 2022 metų forma. Luminor LT294010051005573106. Direktorius, Ernestas Marcinkevičius.

AHA

AHA portretas
O kada apsimokėjo ? Negirdėjau kad gerai būtų, tinklai plečiasi tik, bet kaip neapsimoka taip neapsimoka vis minusas...

ZZ

ZZ portretas
Labai priprato...

ALGIS

ALGIS portretas
Restoranų valdovai , tai nepasotinamoji kasta , aš ir mano šeima jau daugiau nei 15 m. nebuvome restorane ir nepasigegome jo .

Fufu

Fufu portretas
Nemokat gamint maisto su savo ilgais lakuotais nagais,pas tokias čiūčalas net mano šuo neėstų.

onute

onute portretas
labai gerai tegu pagyvena kaip visi nieks nepuls i tuos restoranus kaunas kaunas

Reikia

Reikia portretas
Legalizuoti zolę ir atidaryti cafe shopus

Jau visai

Jau visai portretas
Sunku iki artimiausio konteinerio nueiti? Atsidaro ...ir....šast Švediškas stalas.

Anonimas

Anonimas portretas
Ar jums, restorančikai, netrukdė verslui karai Sirijoje, Libijoje ar Čade? PVM dar nebuvo grąžintas, o jūs jau pakėlėte kainas. Dauguma pakėlėte. Tiesa, 101-osios kepyklėlės tai nedarė. Beveik nedarė, kava pabrango tik 0,10€

Spaliukas

Spaliukas portretas
Atidarykit Legalius Viesnamius !!! Bus pelnas Valstybei ir klientai Sveiki Paversti restorana i bodyhausa tai kaip du pirstus ap,*†******

Spike

Spike portretas
Tik nereikia verkšlent. Susimažinkit trigubus antkainius iki normalių dvidešimt procentų, pagausės lankytojų ir nereikės dejuot

Anonimas

Anonimas portretas
Ir kam tiek daug tų restoranų,kavinių,viešbučių...žmonės nuskurdę,privalo kažkaip išgyventi.O tie ukrainiečiai tikrai po restoranus nevaikšto,nemoka kalbos,o dabartinė karta taip pat nemoka rusiškai..Vyriausybė taško pinigus del svetimšalių,o gyvenimas saviems tikrai jau apkarto.

Sima

Sima  portretas
Tai nedirbkit. Ne tik jūsų restoranam neapsimoka . Visi perėjo per karantiną. O valstybė samdomų darbuotojų nė karto neparėmė jokiom priemonėm, tai žinokit jiem irgi nebeapsimoka sriubą už 10 pinigų pas jus valgyti.

Olga

Olga portretas
Laikas ismokejo gaminti patiems. Sveikiau be E pigiau

būkit geri nebedirbkit

būkit geri nebedirbkit portretas
nafik tas jūsų "kulinarinis šedevras" cepelinas už 10€

matematikui

matematikui portretas
nezinau kaip restoranuose, bet jeigu atskaitomas pvm'as tikrai reiksminga suma prie visu pajamu tai cia verslas kuris sukuria labai maza pridetine verte ir yra sudas o ne verslas.

tik

tik portretas
matematika, nieko asmeniško, jei esi pvm mokėtojas už visas įsigytas prekes ir paslaugas pvm susigražini tiek nuo įsigytų burokų tiek elektros ar šildymo, klausimas ar antkainiai tiek dideli, kad grįžtantis pvm ištirpsta?

Anonimas

Anonimas portretas
Kam reikalingi tie restoranai ubagų šalyje.Maisto kainos dideles.

Pažengęs vartotojas

Pažengęs vartotojas portretas
Čia dar lapeliai. Bus ir uogelės. Kai kurie prognozuoja, kad vartojimas Europoje nukris iki 1965 m. lygio. Dar kelis paketus sankcijų priimti ir pirksim rusišką medieną per tris tarpininkus už dvigubą kainą.

Galerijos

Daugiau straipsnių