Vyriausybė aptarė siūlymą drausti parduotuvėse eksponuoti tabako gaminius

Grįžti į straipsnį

Ne nūū

Ne nūū portretas
Ispanijoje seniai galioja ta praktika, jog tabako gaminių galima įsigyti tik specializuotose tabako parduotuvėse. Ir niekas dėl to ten nepergyvena, negalvoja keisti sistemos. Tik Lietuvos politikai sugeba nuosaikiai klausyti verslo nurodymų. Šnipštas gavosi dėl specializuotų alkoholio parduotuvių, spėju, kad ir su tabaku bus tas pats. Politikams trūksta valios veikti, nors mandatas veikti ir suteiktas. ;)

S.S.S.

S.S.S. portretas
kas nerūko tai jiems nesvarbu ar mato pakuotes ar nemato, o kas rūko gi vistiek žino, kad visur pardavinės. Tai tikrai nesuprantu tokio įstatymo. Ką jis pakeis? Kaip ir su alkoholiu. 18m. draudžiama parduoti, bet kažkodėl jiems ne problema jo įsigyti. Atsiminkite, kad kuo daugiau kvailų draudimų, tuo labiau skatina apeiti įstatymus.

atseit dirba

atseit dirba portretas
Visai uzdrauskit bet kokia prekyba Lietuvoje cigaretemis ir alkoholiniais gerimais nereikes slepti. Gi nereikia lietuviams nei gerimu nei cigareciu, kam gincytis, nereikia tai nereikia is vis.

skaitytojas

skaitytojas portretas
tai gal geriau uzdrausti tevams vesti vaikus i parduotuves

Nebera kantrybes

Nebera kantrybes portretas
Kokiais vejais uzsiima. Arteja krize, jokiu veiksmu nesimato... Cigaretes mat pasleps... Na juokas ima, nors darosi ir graudu...

šiama klausime Veryga teisus

šiama klausime Veryga teisus portretas
Anglijoj jau 2014m. buvo uždrausta išstatyti cigaretes. Gal dar anksčiau, bet aš mačiau tais metais tik užrašus. Ir nebankrutavo tabako pramonė, o vaikams mažiau pagundų.

jo

jo portretas
kiek mokesciu moketoju pinigus svsistys ne socialinei apsaugai. kada imsis mediku geresniu darbo salygu ir pacientu priemimo pas gydytojus eiliu mazinimo klausimo. uzsiimineja ne tuom kuom reikia is esmes uzsiimti. Smegenys matyt tik rukalais ir besugeba uzsiimti.

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Ar tu valai ta subine

Nezabitauskas

Nezabitauskas portretas
Anonime, ir kiek gi tu moki už vaikų mokymą, jei tokių turi? Kiek moki už apsilankymą pas šeimos gydytoją, už greitosios pagalbos iškvietimą, už operacijas ir gulėjimą su maitinimu ligoninėje? Jei duodi kyšius, kad gautum kažką daugiau už kitus, tai čia jau ne konstitucijos, o baudžiamojo kodekso klausimas.

Anonimas

Anonimas portretas
Algy, į tą mūsų konstituciją jau seniai šluostomės subines. Nemokamas mokslas, nemokama sveikatos apsauga, toliau vardinti ??

Kometa

Kometa portretas
Atsikeliu ryte kaimynas rūko balkone, išeinu į gatvę kurioje rūko praeiviai, ateinu į stotelę ten rūko, išlipęs iš auto gatvėje rūko, prie darbo įėjimo rūkoma, nuvažiavus i parduotuvė prie jos rūkoma, parduotuvėje pilna cigarečių vaizdų prie kasų, parejus namo vakare kaimynas ruko balkone. Aš pats nerukantis, bet atrodo visi tau pučia dūmus ir tik siūlo pirkti. Kur nerukanciu teisės? Palaikau tokį įstatymą.

Anonimas

Anonimas portretas
Kokie avinai dirba toje ministerijoje ? Noriu pamatyti jų bukus snukius...

Algys

Algys portretas
Neverk,Veryga,ir taip daug tavo draudimu iteisino,kurie priestarauja konstitucijai!

Galerijos

Daugiau straipsnių