Rusijos pasieniečiai lietuviams nesako, kodėl susidarė eilės

Grįžti į straipsnį

ramus

ramus portretas
Ka jus stumiat ant rusu,ne zmones paprasti kalti,o valdzia.ta parsidavusi lietuva su visais susipyks,ir liks zemelapi kaip dykuma su idiotais.ne tokia galinga salis esam kad reiktu pyktis su tokia valstybe kaip rusija.lietuviai jau sugebejo aplenkti rusija pagal girtuokliavima.ar tai jum normalu gal?

RUSAS

RUSAS portretas
Ubagai vel nepatenkinti,vel pergyvena uz rusus

tam VYCKA

tam VYCKA portretas
žinoma, kad skursti, jei nesustodamas girtuoklauji ar tingi dirbti, o gal net santaupas "padovanoji" sukčiams. O gal kokius didžius mokslus baigei, puikus specialistas esi, bet štai, tavęs neįvertina? baik isterikuoti, nei prezidentė, nei kas kitas kalti, kad buvo krizė, kad reikėjo iš jos kapanotis, kad ruskiai amžinai kiša koją Lietuvai, kad Lietuvoje pilna tokių rėkiančių nepatenkintų ir ruskiams tarnaujančių, kaip tu. Geriau jau varyk pas tuos savo kacapus rusijon, tai bent gerai pagyvensi, tai pagyvensi net apsilaižysi.

mizantropas

mizantropas portretas
ir nereikia tų ruskių klausinėti. Uždarykim jų įvažiavimą į Lietuvą, nes, neva, sugedo ir mūsų kompiuteriai. Negi iki šiol nesupratome, kaip reikia elgtis su tais kacapais. O kam negerai, pvz., VYCKAI, RUSUI, tegu varo į rusyną, kur visko pilna, kainos nekyla, jokio embargo (net iš ES) nėra, rublio vertė kyla ir gyvenimas gerėja. taigi, VYCKA,rusija laukia tavęs.

RUSAS

RUSAS portretas
Buvo aisku kad uz ilga liaziuvi reikes moketi.Toki lieziuvi reikia nupjauti

del

del portretas
uzdetu lenta ant sienos uzrasytu grybo kalba nepatiko lietuviai nepageidaujami

VYCKA

VYCKA portretas
AR DURNI ESAT,TOKIUS STRAIPSNIUS RAŠOT,GRYBEI AČIŪ IR UŽ SKURDĄ,KAINŲ KILIMĄ,RUSIJOS EMBARGĄ,PRAGYVENIMO LYGIO SMUKIMĄ IR DAR DAUG BLOGYBIŲ,JUK RUSAI PUOLA.MANO NUOMONĖ.

Galerijos

Daugiau straipsnių