Ryškėja NT mokesčio detalės: dviejų asmenų šeimai – 200 tūkst. eurų riba

Grįžti į straipsnį

Jauj

Jauj portretas
Jau senai yra pasakyta kad nesidometi politika labai brangiai kainuoja

Taigi

Taigi  portretas
Taigi gerbiami ponai jusu isrinkti kandidatai i parlamenta rankas kilnoje jie atstovauja jus seime tai ir kreipkites pas juos kad jie nebalsuotu uz tokius mokescius viskas ju rankose prezidento ir parlamento jie tvirtina tuos istatymus jei tie istatymai priimami tai streikuokit prie savo isrinkto kandidato namu juk zinot kur jis gyvena nes jus ji isrinkot

Jonas

Jonas portretas
Faktiškai keista, jeigu žmogus turtingas,turi turto ne mažai,o mokesčių sumokėti nenori,turėtu būti pareiga o nevengti mokėti turetu .Gobšumas per kraštus liejasi,jeigu tvarka tokia ,susimoki ir ramu,taip kaip mašinų draudimas,moketi turi nors ir neturėjai avarijų niekada ,gal ir neturėsi,moki ir nežinai už ką ir kam.

Pil.

Pil. portretas
Vėl nesąmonių visokių sugalvojo,vienas ,ar du žmonės gyvena,nesvarbu turėtų būti.Vienas butas turetų būti nespmokestinamas,nesvarbu kiek tenai gyvena žmonių ,ar vienas šeimininkas,ar sutuoktiniai tiktai.

Manau

Manau portretas
Kad pirmiausia.pradėkite nuo savęs,o jeigu žmogus įsigyjo namą savo prakaitu kuris turi 200 tūkstačių vertės ir vėl nuo jo nulups.Niekšelių valdžia,jau nežino kaip pralobti,vis jiems mažai ir mažai.Kas sugalvojo tokį mokestį ?

Klausimas

Klausimas portretas
Tai yra, jei vienas iš tų dviejų suaugusių šeimos narių numirė, kitam taip gyvenimas pagerėjo, kad reikia jį apmokestinti, nes per daug ploto iš dangaus nukrito, ar teisingai supratau?

..

.. portretas
Pusę kadencijos viską draudė, likusį laiką viską apmokestins, arba mokesčius pakels....

Priminkit

Priminkit portretas
Kada rinkimai į seimą?

Kas verte

Kas verte portretas
Nustatines?

Sapoke,

Sapoke, portretas
Sudo nemalk,o paziurek-realiai ir dabar kieno namai 300 000 kainuoja nieko nemoka,visa nasta ant biedniausiu,kaip visuomet.Pradek nuo prezidento namo

Galerijos

Daugiau straipsnių