S. Jakeliūnas: ilgalaikius pinigų dalinimo padarinius pajaus visi

Grįžti į straipsnį

Čiubaka

Čiubaka portretas
Man tai įdomus vienas kažkaip labai nutilęs klausimas. Prieš naujuosius "rusai puola" prijaučiantys verkė jog išlaidos kariuomenėi nesiekia 2 proc. planuojamo BVP ir skolinosi kažkiektais dešimčių,šimtų limonų. Dabar jau kaip ir visiems aišku, jog BVP šiais metais bus bent dešimtadaliu mažesnis ir saldofonams jau bus perteklinis perviršis. Tai kokio velnio niekas nekelia šito klausimo nekelia ir vien tik apie skolinimąsi kalba. Pilna yra vidaus rezervų, kur nėra būtina pinigus taškyti

o seimnariams

o seimnariams portretas
pieštukams, kelionėm, gėlėm- tai iiiiiiilgalaikis ar trumpalaikis pinigų dalinimas?

Kęstas

Kęstas portretas
Jakeliūnas dar gyvas? Paprastai jie ten nuo didelių algų ir gero maisto neilgai gyvena... Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

nordland

nordland portretas
taip kaip ir revolut padarinius ?? juk putas leidai, kad tai vos ne pasaulio pabaiga. po tokiu feiku, gali nebelysti i akis, nes pasirodei kad esi samdomas trolis.

Nemanau,kad esi protingesnis už mus Jekeliūnai

Nemanau,kad esi protingesnis už mus Jekeliūnai portretas
Per machinacijas papuolė į Briuselį ir manosi atvėres paslaptį.Kas ne bukas supranta,kad taip bus tik ne visiems bus sunkų.Prie lovio pasipelnys ,oi pasipelnys iš tų milijardų.Tik kentės mokesčių mokėtojai .

Galerijos

Daugiau straipsnių