Savo vaikų neišlaikančius tėvus pasivijo skolos

Grįžti į straipsnį

Kjj

Kjj portretas
Tėvas ar motina ir neturi mokėti motinai ar tėvui ,o turi mokėti vaikui ,o jeigu motina ar tėvas negavęs elementų šaukia,kad vaikas neturės ką valgyti tai tuos vaikus turi valstybė paimti nes tėvas ar motina neišlaiko vaiko, o didžioji dalis motinų dulkinasi su kitų ir vaiko pinigus gautus iš tėvo ar motinos praveria prarijo ir vaikas nemato nieko, o vyrai būkit normalus ,atidarykite vaiko vardu sąskaitą ir pervedinekit elementus į vaiko sąskaitą jis jums bus užaugęs dėkingas ,o sliurike jeigu nesugebės auginti pareikalauti teismo vaiko ir viskas

Renata

Renata portretas
Labai atsainus valstybės požiūris į tėvus,nemokančius savo vaikams alimentus.Mamos stengiasi suteikti visą galimą informaciją apie šituos asmenis. Bet jie migruoja po užsienio šalis o kai grįžta-jų niekas nesulaiko. Net vaiko teisių specialistai-tokius tėvus užstoja,tai apie ką mes čia kalbame. Jie dirba nelegaliai , mokesčių nemoka ir vaikų atžvilgiu tiesiog parazituoja ir šaiposi iš tų vargšių mamų,kurios iš paskutiniųjų stengiasi vaikus išlaikyti , nors ir vienos.

Aida

Aida portretas
Skolos neturi vytis ,jos turi būti mokamos reguliariai ir laiku. Argi galima paaiškinti vaikui,kad šį mėnesį nebuvo pervedimo todėl valgysime tik duoną o sviestą gausite kitą mėnesį.

Gagsn

Gagsn portretas
Iskart galit rasyt tevas nemoka motinai alimentu . Neisivaizduoju atvirkstinio varianto lietuvoje

Galerijos

Daugiau straipsnių