Seimas apsisprendė: daliai tėvų iš viešojo sektoriaus – keturių dienų darbo savaitė

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
o PY Dar sam gal irgi sugalvos padaryti 4 dienu savaite ! DURNIU LAIVAS

J

J portretas
Izraelyje jokių vaiko pinigų nemoka ir jokių nuolaidų, gimdo sau o ne valstybei, o kas Lietuvoje darosi vien išmokos ir išmokos jaunom bobom su vaikais ir viskas pensininkų sąskaita, todėl ir pensijos mažos.

Oho

Oho portretas
Kaip apsimoka kruštis ir daugintis šiais laikais visur tik dosniai mokami pinigai už benkartus.

E

E portretas
Tuoj gimdys ir 60metės kad tik dirbt nereikėtų, trumpinti tas 2metų atostogas iki 3mėn kaip visam vakarų pasauly, tyčia gimdo lervos visokios kad tik nedirbt.

tai

tai portretas
kazkam teks ju vienos dienos darbus atlikti. labai esam turtinga valstybe kad gebam taip islaidauti, beveik kaip Sveicarija pragyvenimo lygis...

o

o portretas
kaip matosi dauguma kom pries tautos daugeima matomai tai lgbt bei libpydai loja nes vaiku nemyli nes neturi nes matomai negali o beto gaunageras ismokas seimu ardymui ka ir matome siuose kom pilnu neapikantos 1 kitiems kokiu dar debilu reikia but su tokiu mastymu /dulkio/?===

La

La portretas
Tai alga jom turi būti už 4dienas skaičiuojama, visos gimdo sau , tai kokios čia nuolaidos už pasikrušimą. Vien per tokias nesąmones išvis nesinori dirbti ir mokėti mokesčius.

man tik vienas klausimas kyla

man tik vienas klausimas kyla portretas
kas uz tai mokes? jei valstybe, tai ar nereikejo visuomenes atsiklausti ar jai priimtinas toks valstybes lesu svaistymas.

S.S.S.

S.S.S. portretas
viešas ar privatus sektorius turi būti lygybė, kas čia per skirstymas. Vėl lygesni už lygius.

ddd

ddd portretas
taip ir nesupratau , kiek vaikų reik turėt kad dirbtum 4d i savaitę

kad

kad portretas
Greit bus padaryta 4 darbo savaite , pasijaus zmones , kad gyvena , gerai butu 4 dirbi 3 d, alu geri ir zemeje rojus butu .

T

T portretas
Vienišų moterų diskriminacija jei neturi vyro ir vaikų tai užkraus darbą kad kitos ilsėtusi su savo jabakais ir benkartais. Tik ir gimdo kad melžti Sodros pinigus ir pašalpas visas už tuos snarglius, šlykštu kaip dauginasi.

I

I portretas
Ir vėl kitų sąskaita bujos kurios mėgsta daug kruštis, absurdas.

Galerijos

Daugiau straipsnių