Seimas patvirtino valstybės tarybos reformą: keisis darbo užmokesčio tvarka

Grįžti į straipsnį

Iš 20 palikti 1

Iš 20 palikti 1 portretas
Ir tada bus normalu. Nes dabar jie ir neraštingi, ir neatlieka nė paprasčiausių pavedimų, samdo stilistinių institucijų žmones, kurie dirba itin už mažas algas. Pvz, prie visų ministerijų, savivaldybių yra pritvirtinti jas aptarnaujantys institutai, jų pavaldumo įmonės, net UAB įsisteigia su iš karto garantuoti pelnu, pvz, kas įdarbintas prie kelių ir transporto klausimų, savo giminei ar draugams padeda įsiteikti UAB, kur garantuoti užsakymai ir monopolinės sritys. Tas pats ir švietimo, medicinos, finansų...visuose sektoriuose. Valdininkai dirba nenašiai. Iš jų drąsiai atleisti reikia 19 iš 20. Sistemos yra kompiuterizuotos, viską gali atlikti bet kas ir ne Lietuvoje. Įstatymai jau parengti padaromi Briuselyje, atsiunčiamas jau išversti į lietuvių kalbą. Todėl ministerijų, Seimo tų visų veiklų kaip ir nelabai reikia. Savivaldybėse kvalifikacija itin žema. Sukišti ten žmonės užsiima išimtinai korupciniais veiksmais. Į atsakingus postus įtaisyti silpni ir lengvai valdomi, narkomanų daug.

Anonimas

Anonimas portretas
vidurki atrado 1700 DDDD. tai va kodel is lempos kad SAU daugiau galetu pasikelti ! VAGYS !!!! nepatinka NEDIRBK eik lauk atsiras kas nores o tai isikibe i kede ar i kelias.

Tai

Tai portretas
ten dar ir alga mokes!?

Mažinti ir valdininkų

Mažinti ir valdininkų portretas
Ir jų algas. Veltaedžiai

Arti 400 tūkstančių valgo valdišką duoną

Arti 400 tūkstančių valgo valdišką duoną portretas
Per daug jų, tų veltėdžių. Algos nebus kaip didinti. Teks jų skaičių mažinti. Kiek iš jų su nusipirktais juodojoje rinkoje diplomais, kai pirkti reikėjo ne tik nefinansuojamą balstybės studijų vietą, bet ir kiekvieną kontrolinį, kursinį, baigiamąjį darbą, daug kas ir disertacijas po 1990 m pirko, tai buvo įprasta ir yra iki šiol. Toliau. Įvertinkite, kiek iš jų turi nepriekaištingą reputaciją. O ji privaloma. Pakanka, kad prokuroro ir eksparlqmenraro duktė narkomanė, perka ir platina narkotikus, ir viskas. Prokuroras netenka teisės užsiimti jokia teisine veikla, nes reputacija jo purvina. O kur dar prasigėrę teisėjai? O valdininkai, važiuojantys į narkotikų savaitgalius ir darbo dienomis darbo kabinete vienas kitam pravalantys subinskyles, nes sodybose be saiko ėdant kepsnius užsikimšo? Kokia jų reputacija?

Wr

Wr portretas
Seimo laivas eina dugnan, bet algas pasikelti reikia. Beje privaciam sektoriuje atlyginimai mazesni ir uz kiekviena panaudota € ar priimta sprendima, kuris neatnesa bosui pelno turi atsakyti. Nepakanka surinkti senu cekiu is siuksliadezes. O seime pezi nesamones, balsuoji ir suki reikaliukus uz otkatus. Tas pats ir savivaldybese, silta vietele kur uz nieka neatsakai

Viskas

Viskas portretas
Kaip prie ruso

Galerijos

Daugiau straipsnių