Seimas po svarstymo pritarė prezidento siūlymams, kaip neįleisti Astravo elektros

Grįžti į straipsnį

ALGIS

ALGIS portretas
BBALTARUSIJOS PIETINIAI RAJONAI JAUČIA ELEKTROS STYGIŲ , TAIP , KAD TURĖS KUR DĖTI , GALIT NAVERKŠLENT .

Iš šalies

Iš šalies portretas
Iš tiesų taip svarbu neįsileisti elektros iš Astravo, tokiu būdu didinant elektros kainas gyventojams nuo Naujųjų metų. Tokia štai didžiųjų avingalvių politika kurianti "gerovės" Lietuvą.

Kęstas

Kęstas portretas
Kariausim su elektronais iki paskutinio lietuvio. Iš kiekvieno karo kažkas turi naudos. O kas bus, jei Lietuva tikrai sukiš 2,5 proc. BVP į kariuomenę? Jei atsiras daugiau auksinių šaukštų, atsiras ir daugiau valgytojų. "Maždaug pusė Vakarų Europos gynybos išlaidų skiriama atlyginimams ir pensijoms, o ne sugebėjimui kariauti." Mes Lietuvoje irgi užsiauginsime dar vieną storą riebių parazitų sluoksnį, tik daug greičiau. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Anonimas

Anonimas portretas
Kaimiečiai dabar perka elektrą iš Rusijos, dujas iš Rusijos , suskystintas dujas per išgirtą bačką "impotentens" irgi iš Rusijos , tik prigalvota skambių šūkių ir dešimtys tarpininkų, kad kiekvienam "patriotui" į kišenę nubyrėtų, o elektra ne malkų ryšulys su užrašu "made in BY" ir iš Astravo atkeliaus, tik ne tiesiogiai, o per tarpininkus ir gerokai brangiau.

Ką gi

Ką gi portretas
pasirodo kaip lengva "padidinti" Astravo AE saugumą- užtenka nepirkti iš jos elektros. Ponai išradėjai ir racionalizatoriai, gal nežinote, kad AE pavojų sukelia apkrovimo praradimas, t.y. atsijungus dėl gedimų daliai elektros linijų ir per likusias nesugebant priimti visą generuojamą galią, gali vykti AE sprogimas. Tokiu būdu nukirpdami esamas 330 kV elektros linijas į Baltarusiją mes didiname avarijos tikimybę.....

Nepirksim, tai nekels

Nepirksim, tai nekels portretas
grėsmės! Pradedu galvot, kad lietuviai patys d..u..rniausi planetoje, nors apie save pačios geriausios nuomonės. Tai chrestomatinis sergančių psich. ligom paveikslas.

Anonimas

Anonimas portretas
Alio tvartas? Kokios spalvos elektra iš Astravo AE?

Galerijos

Daugiau straipsnių