Seimas: pokyčių antros pakopos pensijų fondų sistemoje kol kas nebus

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Kaip gali dingti čia yra mūsų pinigai ne seimo asilų

zzzzzzzz

zzzzzzzz portretas
jei nieko nekeis,vadinasi prievarta liks,nera laisvo pasirinkimo,kodel as turiu moketi privatininkams i privatu fonda

...

... portretas
idomu,kodel valdantieji taip gina sita 2 pakopos fonda?Kitos partijos nors kazka siulo taisyt

ir ka?

ir ka? portretas
del skiepu.karantino leke i gatves,o cia kaip baudziaunininkai nuleide galvas...As pats nedalyvavau niekad fonduose,bet nervina,kad atskaiciuoja is valstybes(ar sodros) tiems,kurie kisa savo pinigus i fondus...Juk ne visi dalyvauja(savo ar ne savo noru) toje pakopoje..

šalin

šalin portretas
žmonių plėšimą. Reikalauju suteikti teisę išeiti iš visų fondų visiems laikams pasiimant visus be išimties pinigus be jokių mokesčių. Bankiniam banditizmui - NE.

vvvm

vvvm portretas
atsiras pokyciai kai sugalvos kaip apvogti avis eilini karta, o avys vel lips ant to pacio greblio

Teisingas

Teisingas portretas
Labai gaila ką išdarinėja konservatoriai 33 metus su Lietuvos žmonėmis. Perėmę iš rusų galingą ekonominį potencialą, konservai viską ištaškė .Ar mes blogiau dirbame už vokietį ,prancūzą, ispaną ..? Kodėl 33 metai darbo užmokestis ir pensijos 2- 3 kartus mažesnės už Europą? Tik dėl konservatorių nusikalstamo vadovavimo. Mažeikių nafta ,Ignalinos elektrinė ,sugriauta ekonomika 2008 m, Snoro bankas, sugriauta prekyba su Kinija – tai nusikalstamo konservatorių susitarus su grybauskaite vadovavimo pasekmės. Dabar dar bruka narkotikus ir gėjus. Konservatoriai naikina Lietuvos ateitį. Tik pirmalaikiai seimo rinkimai padėtų išvyti konservatorius. Tauta atsibuskite.

aha

aha portretas
Tegyvuoja tikra demokratija. Demokratijoje reikia gimti, arba but tikru demokratu. Bolseviku karta to niekada nesugebes.

Galerijos

Daugiau straipsnių