Seime organizuojama konferencija dėl kovos su šešėliu

Penktadienį Seime vyks Seimo Audito komiteto ir aukščiausiosios audito institucijos – Valstybės kontrolės – organizuojama konferencija dėl kovos su šešėliu.

Pasak renginio organizatorių, kova su šešėline ekonomika yra viena iš prioritetinių Vyriausybės veiklos sričių, o šešėlinės ekonomikos mastas Lietuvoje yra didelis. Kaip teigiama Seimo pranešime, šiemet bendrovės „Spinter tyrimai“ atlikto tyrimo duomenimis, 2018 m. jis sudarė 23,9 proc. BVP.

Konferencijoje atidarymo ir įžangos žodžius sakys Seimo Audito komiteto pirmininkė Ingrida Šimonytė ir valstybės kontrolierius Arūnas Dulkys.

Atliktus valstybinius auditus „Išmanioji mokesčių administravimo sistema“ ir „Kaip Valstybinė darbo inspekcija užtikrina saugų ir legalų dalyvavimą darbo rinkoje“ apžvelgs Valstybės kontrolieriaus pavaduotoja Živilė Simonaitytė.

Renginyje apie kovą su šešėliu pranešimus taip pat skaitys „Ernst & Young Balticׅ“ partneris Kęstutis Lisauskas, Lietuvos auditorių ir buhalterių asociacijos prezidentė Daiva Čibirienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kol

kol portretas
soroso /turistas/ neisvaikys visos /teisesaugos/ nieko gero nelauk nesgi nepjaus sakos ant kurios pats sedi?...........

Klausimas

Klausimas portretas
Ar nuotraukoje stovinti bobelė ir diedukas - tai Ingrida Šimonytė ir valstybės kontrolierius Arūnas Dulkys? O gal konferencijos delegatai? O tikriausiai visa publika, delegatai ir pranešėjai - tiek, kiek reikia, iš viso du...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių