Seime – siūlymas renovuojant daugiabučius atsižvelgti į vietos bei statinio specifiką

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Baigia tautos tarnai nuprotėt

Greta

Greta portretas
Puiku! Dar įveskite komunizmą! Tada ir medžiagiškumas bus vienodas ir visi vienodai rengsis, nebebus paskatos dirbti, nes jokios naujovės nerėš akies, o tai reiškia bus daug nenorinčių dirbti ir vėl pereisim prie pašalpų vien tik prėskam maistui.

:)))

:))) portretas
o as viska palikciau sprest sudbergiui!

varle

varle portretas
renovacija tai gyventoju apiplesimas medziagos nekybiskos kenksmingos balkonai pereinami tipo ne savininkui priklauso bet kodel uz jo remonta as turiu moketi tegu daro uz aciu jei jis ne mano o dabar mokesiu uz balkonus 10000 euru ir negalesiu i ji eiti nes jie bus pereinami sildo su polisteroriu kuris nuodingas ir degus juodos spalvos

J.V.Stalinas \\\\\.../////

J.V.Stalinas  \\\\\...///// portretas
Kada mane prikelsit?,-vai turėčiau darbo.

Netikiu

Netikiu  portretas
Netikiu niekuo. Tada renovacija bus veiksminga, kai namo renovacijos darbų eigą kontroliuos nusimanantis tos srities specialistas. Bet taip niekada nebus. Tai utopija.

LT

LT portretas
Primena atsilikusi kolonijini krasta 30 metu pasakos,melas,korupcija akis ir nosis bado ,o argetos tiki ir laukia iskilaus ir teisingo pono....deja aplink metosi tik genetinis slamstas ir dvasios neuzaugos,pakemonai ir karvesudziu burbulai....

Q

Q portretas
Matyt anksčiausiai apklijuotieji griuti pradėjo ...

Artas

Artas portretas
Valdzia savo mentiletetu ir toliau stebina. Pasitelkusi koloboruojancius asmenis, ir toliau mums bando ibrukti zema intelektini slamsta. Ko tylit tikrieji meninkai?

Atgal į praeitį

Atgal į praeitį  portretas
Anais laikais buvo toks pat draudimas dėl balkonų ir langų.

L?

L? portretas
Liaudis sako: - nubudo kurčias lialiuot. Jau senei reikėjo tai daryti. Balkonų, lodžijų be projekto įstiklinti negalima, o daugiabutį atnaujinti bet kokio suskirstymo langais galima.

Galerijos

Daugiau straipsnių