Siūlo po karantino leisti prekiauti alkoholiu paplūdimiuose

Grįžti į straipsnį

!

! portretas
Gėda, kai Seimo nariai, teikia tokius siūlymus, jie neverti Seimo nario vardo, turėtų būti pašalinti iš Seimo! Skatina girtuoklystę! Netoleruotina!

Skaitytoja

Skaitytoja portretas
O,girtiems paskęsti-daug maloniau,negu nuo koronos nusibaigti!Valio!

BB

BB portretas
Liberalai ir maro metu ištikimai tarnauja savo šeimininkams.

S.

S. portretas
Įdomu kiek aludariaiir degtindariai moka liberėalų partjai, kad jie visomis priemonėmis nori Tautą paverst alkoholikais.

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
Juokaujat, negalima, gerkit namuose sėdėdami.

AŠ portretas
Bukųjų pasiūlimas.Kas neišmirė nuo viruso tas tegu prasigeria ar nuskęsta Bukiaunebegalimą sugalvoti.Praneškite kas ta grupelė buku už buksnį?

Davatka

Davatka portretas
Pone tu macnas! Musėt jum galvos pasimaišė??? Ar gal skęstančiųjų gelbėtojai darbo nebeturi??? Labai trūksta Motiejaus Valančiaus, jis su kačerga visus ištvatytų, kaip savo laikais visus bravorus griovė.

Pastebejimas apie liberalus

Pastebejimas apie liberalus portretas
Liberalų alkoholikų pasiūlymas prekiauti tiems, kas nieko neinvestavo į patalpas. Technika ir pan. Liberalai už joškês biznelius. Gal galit liberalai protingieji sugalvoti ką daryti tiems, kas investavo savo lėšas į patalpas, kas sumokėjo begalę nekiln turto mokesčio, mokesčių kitų įvairių, išlaikė energetikos pramonė, mokejo žemės nuomos mokesčius....kas yra lauko prekyba: alaus gamintojo dovanota palapinė ar kioskas, baldai ir nemažai įrangos. Didžioji dalis dirba šešėlyje....čia tik maža dalis aprašyta joškês biznio, kuri užstoja liberalai bl

Galerijos

Daugiau straipsnių