Skinasi kelią draudimas pavėžėjams iš klientų imti grynuosius

Grįžti į straipsnį

Pilietis

Pilietis portretas
Pavežėjas afrikoje taip skaitomas,Lietuva antra Afrika tuojau taps,argi neaišku.

Safyras

Safyras portretas
O kuo skiriasi pavėžėjo darbas nuo taksi ? Reikalavimais, bet ne darbo pobūdžiu... Todėl ir laksto žmogus po kelias darbovietes, vis ieškodamas didesnių pajamų ir mažesnių mokesčių, vietoj to, kad savo darbą gerai atliktų vienoje įstaigoje ir nesibaimintų dėl ateities, kad iš jo atims paskutinius marškinius, nes politikai sugeba žmonėms gadinti gyvenimą, nes savo klaidas taiso labai lėtai, o sau gyvenimo sąlygas gerina labai greitai... Programas kuria žmonės, o jas galima koreguoti visaip...

Paaaaabuciuokit

Paaaaabuciuokit portretas
man i sikna - jei mane vežėjas veža jūs su savo draudimu trigrašiu neprieko.Tai tik mano irvežėjo reikalas.Jei prieštaraujat šitam mano nusistatymui tai pasakykit kuo nusipelnė šioj vietoj jusu III-ioji pusė kad kišasi i musu dvieju reikalą?Jau girdžiu žviegima ,,mokesčiai mokesčiai". O kas mums jūsų mokesčiai? Kai valstybė su vertelkom ir bankais atsiskaitys koki pagal teisybe jų mokesčiai yr parodis pavyzdi o valdžia paskelbs kur išleidžia iš visų surinktus mokesčius konkrečiai (!)tai ir bus kita kalba. Dabar remia ukrainos karą afrikos pabėgėlius ar moka klimato kaitos isaugojimo nesamonei ir dar mina čia ant mūsu lietuviu sąžinės?

...

... portretas
Už bet kokį atsiskaitymą įveskit apyvartos mokestį, kurį mėnesio pabaigoje, mokėjusiems kortele, paprasčiausiai grąžinsit į sąskaitą!

Giedrius

Giedrius portretas
Skamba kaip ribotas mastymas. Toks mastymas iš esmės diskredituoja pinigų turėjimą. Jei turi kišenėje tikrų eurų jau esi šešėlyje ir dar jį skatini. Nu sėskit konservatoriai - 2 iš ekonomikos.

Juozas

Juozas portretas
Šitie išmastytojai nėra nė karto važiavę su pavėžėtojais ir nežino, kad visa finansinė apskaita programėlėje ir kad savaitės pabaigoje nuskaičiuojami mokesčiai ar būsi mokėjęs grynais ar kortele, nes programėlėje nurodytas važiavimo kelias ir suma sumokėjimui.Nors ir atveši dykai , vistiek nuskaičiuos mokesčius

Anonimas

Anonimas portretas
pipiec ..... sikninis mastymas ....30% naudojasi kortelem 70% ju nei mate nei girdejo nei jom naudotis moka, sedo y taksi;- arba kortele mokek ...arba natura ... kada tuos konservatdegradus su sifilio apgrauztom smegenelem isvysit naxren is visu uzimamu postu ,kad baigtu kliedet nesamones...

Teise

Teise portretas
Uzdrausti zmonem atsiskaitineti grynais yra zmogaus teisiu pazeidimas skuskites ir laimesit taptautiniuose teismuose

Kaip

Kaip portretas
Kaip reikes elgtis uzsienieciui kuris neturi korteles pedciom po vilniu vaikcioti

Nė velnio

Nė velnio portretas
Siekiama ne šešėlį mažinti, o bankų pelnus didinti. Einama link visiško grynųjų uždraudimo, va kai visai neliks grynųjų, tada mokestis bankui už operaciją kainuos daugiau negu pats pavežimas.

Matau ateitį:

Matau ateitį: portretas
Nuo 202* metų ,Sausio1 dienos,siekiant toliau kovoti su šešėliu ir korupciją ,uždraudžiamas bet koks grynujų pinigų vartojimas atsiskaitymas jais ir šiaip disponavimas (turėjimas kišenėj ,"slojike" ar šiap "po matrasu". Įšimtys bus taikomos tik specialiai deaktyvuotiems ir policijos paženklintiems pinigams.Tas pats galioja ir mumizmatiniams ir kitų valstybiu pinigams.Visi turimi grynieji iki 202* metų ,Sausio1 turi būti priduoti į Bankus kuriems priklauso gyventojas.Neįvykdžiusiems šių reikalavimu bus blokuojamos sąskaitos ,skiriamos baudos ar kitokios nuobaudos.

močiutė

 močiutė portretas
Aš visada atsiskaitinėju grynais pinigais, o ne kortele ir visokiais kodais. Ką į tai atsakytų kažkokia veikėja skaistė? Ignoruoja pagyvenusius žmones?

anta

anta portretas
didesnes nesamones negirdejau............tik konservai gali sugalvoti tokia nesamone.........ir koks kieno reikalas kur as leidziu savo pinigus,ar tokios laisves norejom

Galerijos

Daugiau straipsnių