„Sodra“ gyventojų pensijų kaupimo sąskaitas papildė 33 mln. eurų

Grįžti į straipsnį

Figa

Figa portretas
Na žinot išpešti jie moka o dabar kai norėjau šiemet atsisakyti tai nebegali atsisakyti. Kokia nesąmonė.Tai juk mano reikalas ,Moket at nemokėti.Mat šieme t jie gavo didesnį pelną tai kaip jie tave paleis .

Pilietis

Pilietis portretas
Ižtenka pūsti miglas,Lietuva tokia šalis kuriai pensijų kaupimo būdai turi būti visiem vienodi.Kas turi daug pinigų ,tas žinos kaip juos kaupti ir kaip juos saugoti.Kiekvienas turi suprasti ,kad kaupino pakopos sugalvotos tam, kad dar viena,nauja žmonių gruoė atsirastu ir žmones juos išlaikytu.O jūsų kaupiamos lėšos išgaruos kaip kad sekundės bankas.Nepasitikėkite,sukčiai nesnaudžia,kuria planus savo naudai.

...

... portretas
Ah: "„Sodra“ penktadienį į gyventojų pensijų kaupimo sąskaitas už vasarį pervedė 33,3 mln. eurų. Beveik trečdalį šios sumos – 9,3 mln. eurų – sudaro valstybės paskata" - TOKIA suma APIPLĖŠTI pensininkai, ir TOKIOS sumos negavo Šalies ūkis - paskui mes ieškom kažkokių užsienio 'investuotojų', tai TUO TARPU mūsų pinigai ATITENKA atsipūtusiems graikų pensininkams (ESĄ ten ŽADAMA didesnė grąža; mūsų privatinYkai džiaugias asmeniniais 'otkatais', ir deda skersą ant paties skolos atgavimo: "Vis vien už tai valstybė garantuoja"). Ir šis 'privačių pensijinių fondų' aferistų biznis klesti: "Pensijų kaupimo dalyvių skaičius išliko stabilus – 1,29 mln. Nors dalis gyventojų kaupimą nutraukė, juos pakeitė naujas kaupimo sutartis pasirašę gyventojai" - NIEKAS tų naujų sutarčių NEpasirašo, juos JĖGA (ir avinus) Valstybė į tuos 'fondus' suvaro (KIEK toks į(AP)statymas lobistams kainavo?), vieni priešinasi, o kiti: "JEI jau valstybė įsako... :/". Ir NORS aktyvių dalyvių MAŽĖJA, pinigų upė NESENKA.

zelemuncikas

zelemuncikas portretas
Kitaip sakant Sodra pensininkus apiplėšė dar 33 milijonais eurų,nes juos atidavė sukčiam apmokėti atostogas egzotiniuoe pasaulio kurortuose.

Galerijos

Daugiau straipsnių