Ligos pašalpa – tarsi atlyginimas: tvarka bus sugriežtinta

Grįžti į straipsnį

Rasa

Rasa portretas
Laba diena valstybė galėtų atsižvelgti į sergančius sunkiomis ligomis ir už biuletenį mokėti bent80% visas įmokas kelia o čia 62,5%

Monika

Monika portretas
Kai skiria pašalpas ligoniams tai gerai, o kiek Sodros išmoka veltedziams, kur nedarbingumo lapelius gauna už pinigus, tai didesnio absurdo negali būti!

Geda

Geda portretas
Prienu savivaldybe sunkiai ligonei kuri parase pasalpos ant vaistu dave tik 30€ ismoka. Matyt kazkam labiau reikia situ ismoku nei mirstanciam

Lietuvos

Lietuvos portretas
žmonės laaabai pavydūs-net invalidui pavydi.Atsakymas didžiajam ,,Nuomonės" komentatoriui-lazda turi du galus,geriau nebūti invalidu,o sveikam būti.Tu galvoji,kad gerai tie 200 eurų?-bet geriau būti sveikam ir užsidirbti tuos 200 eurorublių,nei kad kaimynai ir tokie būdingi,kaip tu,lotų už nugaros invalidui už nugaros.O tokių pūvėsių,kaip tamsta,LT apstu-todėl Lietuva dėl tokių geniukų stagnacijoje.Pabūkit patys invalidais-kaip tada amsėsite.

NUOMONEI. NEPAVYDEK. DEL MANE TEGUL 10 DARBŲ DIRBA

NUOMONEI. NEPAVYDEK. DEL MANE TEGUL 10 DARBŲ DIRBA portretas
NESKAICIUOKIT ŽMONIŲ PINIGŲ. GERAI BUTŲ, KAD VALDŽIOS PINIGAIS PASIDOMETUMET. TEN, TAI JO MIEGA PINIGUOSE.

Anonimas

Anonimas portretas
NEPAVYDĖK INVALIDUI NES PATS JUO TAPSI....

NUOMONĖ

NUOMONĖ portretas
Pirmiausia reikia sutvarkyti gydytojus, kad tie nepardavinėtų biuletenių ir invalidumų. Iš mano patirties: įsidarbina neįgalus darbuotojas ( 50% darbingumas). Jis gauna neįgalumą apie 200 ir darbe nori gauti atlyginimą tokį, kaip sveikas. Atostogų jis gauna pusantro mėnesio. Dar jis turi patentą ir gamina po darbo metalo gaminius.Į darbą ateina pervargęs, nes chaltūrino po darbo ir skundžiasi sveikata. Padirbęs tris mėnesius jis pasiima biuletenį. Iš karto jį gauna dviem savaitėm, nors specialisto dar nepasiekė, kuris nustatytų jo ligą. Taip sėdi namuose mėnesį ir chaltūrina su patentu. Po mėnsio specialistas jam išrašo procedūras, kol ateina eilė gauti procedūras skundžiasi daktarui ir sėdi dar mėnesį. Po to gauna procedūras ir sėdi nedarbingume dar mėnesį. Kadangi turinčiam neįgalumą biuletenis apmokama tik tris mėnesius, tai po trijų mėnesių jis išeina 1,5 mėn. atostogų ( skundžiasi, kad serga) ir po atostogų parašo pareiškimą ir išeina iš darbo. Taip daro daug žmonių.

VOKIETIJOJE, ANGLIJOJE, NORVEGIJOJE, VAKARŲ ŠALYSE MOKA

VOKIETIJOJE, ANGLIJOJE, NORVEGIJOJE, VAKARŲ ŠALYSE MOKA  portretas
PAŠALPAS. O ČIA IŠLENDA IR SAKO NE. MAŽIAU MOKEKIT NATO, NES NATO MUSŲ NEGINS. BUSIM VALDŽIOS PRIVERSTI KARIAUTI.

Anonimas

Anonimas portretas
Greiciau nutraukti bent kokias pasalpas, tegul valstieciai eina dirbti. Vokietija po karo 60tais isleido isakyma kad visi privalo dirbti. Jokiu pasalpu darbininkams nebuvo (valstieciu klases vokietijoje nera senai) ir visi privalejo dirbti. Ta pati darytu ir su pasalpomis Lietuvoje.

H

H portretas
Ką gi mušti jauną stiprų PAVOJINGA gali gauti grąžos . Bet valdžia tai norisi pademonstruoti .... Tai belieka tik pensininkus , invalidus skriausti . Juk grąžos negausi . Nebent jų vaikai sumanys tokius paauklėti .

O PASKAIČIUOKIT, KIEK MILUJARDŲ IŠVAGIA VALDŽIA

O PASKAIČIUOKIT, KIEK MILUJARDŲ IŠVAGIA VALDŽIA portretas
NEREIKES KABINETIS PRIE ŽMONIŲ. PLAKATAI PRIEŠ RINKIMUS, KIEK KAINUOJA. DAUG. MES PUIKIAI JUOS PAŽISTAM, O JIE DAR SAVE PAREKLAMUOJA. O ČIA ŽMONES UŽKLIUVO.

ALE PALAUKIT

ALE PALAUKIT portretas
AUKŠTAS IR GRAŽUS BUS NEBE AUKŠTAS IR GRAŽUS KAI LIGA SUSUKS....VIENAS KURIAM ATRODO KAD ŽEMELEI SUNKU IŠLAIKYTI TIEK ŽMONIŲ JAU GRABELĮ UŽSISAKĖ, O GAL ATSIIMS KAIP TVARTELĮ ???

as

as portretas
pasalpiniu LIETUVA..KO NESINAUDOT,jei duoda....,sociai tokiu pas mus...jaunu ,niekur nedirbanciu ir gerianciu,ir ne tik,jie juokais nedalaiko kai mes lenkiame nugaras,kad jie gautu tuos laisvai valdzios dalijamus pinigus

Gal tegu

Gal tegu portretas
turtingieji mokescius moketi pradeda? Ar ne tam jie valdzias deleguoja,kad moketu?

Tai

Tai portretas
Kazkaip nezinojom mazai kur buvo skelbta kai parode vakar per televizija visi sukruto ir jau tvarkosi dokumentus ir nebus uz ka moket , dideli pinigai ir serganciam pravers manau jau ir dede uzregistravau del tos pasalpos kol dar moka .

H

H portretas
Maniškė serga diabetu + papildoma ... Už vaisyus kuo toliau tuo labiau reikia primokėti . Ką jau kalbėti apie per mažą jai skyriama kraujo tyrimui naudojamų Contur plius juostelių . Dėl jos lygos komplikacijų reikia kur kas daugiau nei skiria SAM . Taip , kad straipsnis dydžiaja dalimi yra NIEKINIS Budas kaip dar labiau prispausti sergančius asmenis

Anonimas

Anonimas portretas
Varyt lauk visus tinginius i Sibira. Pasalpos turi buti skirtos invalidams ir pensininkams bei zmonems sedentiems biuliteni.

Yra tik vienas

Yra tik vienas portretas
budas atsikratyti ponu jungo! Antraip - net ubagu pasalpas pasisavins milijardieriai. Kaip kad pasisavina ubagu sumokamus mokescius.

Cha

Cha  portretas
Su veltedžiais nesusitvarko:) bananu per kuprą o ne pašalpą:)

nieko asmenisko

nieko asmenisko portretas
nenorit pasalpu moket - nemokekit... tiesiog nustojat rinkt % nuo musu uzdarbio ,gesinam jusu isduotus popieriukus - leidimus dirbt , isjungiam lemputes , uzdarom , uzkalam jusu kontorikes langus ir vsio skirstomes....kontoru ziurekes varyt i privalomus darbus.... PSD gi privalomas.... nu i valio davai tegu atidirbineja...va zemes ukio darbai pasideda ranku ukininkams truksta gales uz minimalke uz puse etato paart po 12-14 val.... reikia musu gerbiamiems politikos liutams maista augint...a jeigu ne jie alkani bus pikti ir produktyvus ir daug blogu jum ystaymu prirasys...

lyg mokėtų

lyg mokėtų portretas
iš savo kišenės ... Prašyti sunkiau nei duoti.

Prezidentas

Prezidentas portretas
Čia Gerovės Valstybė!!!

??

?? portretas
pasakojama LNK reportaže.???? laikraštis ar tv?

ŠVABIZMAS

ŠVABIZMAS portretas
ILGALAIKIUS LIGONIUS REIKIA ŽUDYTI....

Anonimas

Anonimas portretas
TRAUMUOTA PSICHIKA...LIGA TAI GERYBĖ...O NE NELAIMĖ. VADINASI LIGONIUS REIKIA BAUSTI KAD NESIEKTŲ TOS GERYBĖS....

Galerijos

Daugiau straipsnių