„Statyk ir važiuok“ aikštelės išlaisvins didmiesčius nuo spūsčių?

Grįžti į straipsnį

Autobusais nevažinėsiu

Autobusais nevažinėsiu portretas
net jeigu ir neturėsiu auto. Jie nedezinfekuojami. Srutom apgurgėje. Minkštos sėdynės bomžu sumyštos. Man tymų ar dar kokios zarazos tikrai nereikia. Asilas Veryganas vietoje higienos ir sanitarijos prevencijos Lietuvoje vaistus sergantiems dozuoja ir reguliuoja, sveikos gyvensenos komitetus ir kitas nesamones steigia. O kad infekcijos visur knibžda ir plinta - niekas nė mur mur. Tymų protrūkis taigi dar NESUSTABDYTAS!

Lino

Lino portretas
komentaras kaip pirštu į akį

Ir kas

Ir kas portretas
tokiems darytojams su smegeune darosi? Jau tiek metu Klaipėdoje nepasiteisina ta ,,statyk ir pys'k nx"sistema o kišim visu musu mokesčiu pinigus i ta nesamone ir toliau?

*****

***** portretas
Toks vaizdas, kad ponas Linas kiekvieną dieną apsipirkinėja (gerai gyvena), šiaip kiek teko matyti tai žmonės apsipirkinėja vieną kartą savaitėj ir daugiausiai savaitgaliais ir nereikia kiekvieną dieną maišų tampyti. Aš manau, kad visai neblogas sumanymas važiuoti viešuoju transportu ir kamščiai būtų mažesni. O kad nepasiteisina tokios aikštelės tai tik dėl tokio mąstymo, kad be savo mašinos nei žingsnio į šoną, geriau jau valandą stovėsiu kamštyje negu lipsiu į viešąjį transportą.

Linas

Linas portretas
Tai jeigu aš iki miesto atvažiavau su savo auto, tai nafik man jį kažkur palikti ir važinėti autobusais? Jei po darbo reik į vieną ar į keletą parduotuvių, tai ir laipiosiu iš vieno autiko į kitą? O jei dar prekių nusipirksiu, tai ir tampyk tuos maišus! Nu visiška nesamonė. Klapėdoje Nieniškis apsirūkęs sugalvojo tokią nesamonę, tą patį liberalai padarė ir Vilniuje, partija tai viena buvo! Geriau kiemus tvarkytų, ar aplinkelius Klaipėdoje darytų!

autobusus perka tas, kas pats jais nevažiuoja

autobusus perka tas, kas pats jais nevažiuoja portretas
kol nebus padoraus visuomeninio transporto, niekas nesikeis, autobusai ne ypač daug vietos turi, o troleibusai, tai iš viso tragedija. Mažai vietos, o dauguma kėdžių ant pakylos ir atbulai. Kur tokius nepatogius troleibusus rado, dar reikėjo ir pasistengti.

Vilnietis

Vilnietis portretas
Vilniuje aikštelės patyrė visišką fiasko. Dabar kainuoja trečdalį ir "dirba" stovėjimo aikštelėmis, kad padengtų po 15 000 Eur. savo įrengimo kainą. Nesamonė padaryta ir kaip visada niekas neatsakingas.

Whatever

Whatever portretas
Is priemescio, noretusi prisideti prie ekologijos, taciau viesojo transporto tvarkarasciai nepatogus, dviratis el paspirtukas naudojimas tik geru oru, kai tuo tarpu vasaros sezonu/ mokiniu stostogu metu eismas ir taip ne toks intensyvus. Noretusi atsisakyti seimoje 2tro auto bet kolkas nesimato iseities is situacijos...

r

r portretas
Gal kokiam Vilniuje ir aktualu , bet Klaipedoje tai pinigu svaistymas.

Hmm

Hmm portretas
Klaipedoje jau yra tokia aikstele. Nepasiteisino

Galerijos

Daugiau straipsnių