Vežėjų ir vėl netenkina planuojami pokyčiai – valdžią kaltina nesilaikant pažadų

Grįžti į straipsnį

Kęstas

Kęstas portretas
Kaip pertvarkyti mūsų verslus? Darbuotojai, investuotojai ir klientai vis dažniau ieško bendrovių, kurių vertybės jiems patinka. Interneto laikais tai labai lengva padaryti. Labai lengva ir organizuoti gana kenksmingus korporacijoms protestus. Veiksmingi Google darbuotojų protestai yra neseni ryškūs pavyzdžiai. Ką daryti? Konkrečiai, jei korporacija pagerino, ar pablogino akcininkų, darbuotojų, klientų, bendruomenės ar planetos padėtį, tai susidaręs vertės nuosmukis ar prieaugis akcininkų, darbuotojų, klientų, bendruomenės ar planetos gyventojų tarpe turi būti įvertintas JAV Saugumo ir mainų komisijos bei atitinkamų valstybės organų kitose valstybėse. Tas įvertinimas turėtų tapti verslo lyderių atlyginimo pagrindu. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

as

as portretas
i seima dabar skuba visi bemoksliai ir tinginiai,kadangi pinigai nemazi ir atsakomybes 0.seimas aplamai turetu asakyti uz savo darba ir pasekmes.

Kęstas

Kęstas portretas
Vokietijos strategija informacinių technologijų srityje: "Vokietija gauna tris naujas galimybes informacinių technologijų srityje. Raktiniai žodžiai yra „Blockchain“, kompiuterių lustai iš Europos ir atviras kodas. Naudojantys tai prisijungia prie daiktų interneto su vis geresnėmis AI galimybėmis ir jau pritraukia čempionų lygos skaitmeninimo būdus - bent jau tada, kai politika nustato teisingą kursą ir įmonės koreguoja savo procesus ir darbuotojų kvalifikaciją." Na o mes? Mes prisipirksime brangių Boxerių ir eisim užkariauti Rusijos. Jei ir neužkariausim (gal rusai neleis, kaip jums atrodo?), tai bent pasivažinėsim prieš mirtį. Nieko kito nesugebam. Landsbergiai neleidžia, nes bijo, kad ateisim į protą ir daugiau jų neklausysim. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Galerijos

Daugiau straipsnių