Taksistai piktinasi Seimo sprendimu

Susisiekimo ministerijos atstovai pripažino, kad ne į visas pastabas dėl skirtingo veiklos reglamentavimo Seimas atsižvelgė.

Vis dėlto, anot ministerijos, yra dalykų, kurie reglamentuojami vienodai – pavyzdžiui, kalbant apie techninę automobilių patikrą, tiek taksi, tiek pavežėjų automobiliams galioja tos pačios taisyklės: automobiliams iki 5 metų apžiūra turi būti atliekama kas 12 mėn.; senesniems nei 5 metai automobiliams – kas 6 mėn.

Be to, anot ministerijos, taksi paslaugos neišnyks – esą visuomet bus žmonių, kurie nori naudotis įprastu taksi tiek dėl greitesnio susisiekimo (taksi gali naudotis viešojo transporto juostomis), tiek dėl paprastumo (žymėti automobiliai, taksi numeriai, taksometro parodymai).


Šiame straipsnyje: taksitaksistaitaksi paslaugos

NAUJAUSI KOMENTARAI

Klaipėdskas

Klaipėdskas portretas
Tai jau geriau lai ir išnyksta tie tradiciniai taksi, nei vežioja žmones atsisakydami įjungti skaitliuką. Kiekvieną savaitgalį jie atsisako tai daryti ir dar paprašo išlipti, o "centriukams" poxui, kad jų taksistai nejungia skaitiklių.

Taksistui

Taksistui portretas
Жадность фраера сгубила!

Taksistas

Taksistas portretas
Nusipirk automobili pasisamdyk vairuotoja ir suzinosi kiek kainuos tau kelione. tau kaina pasake o tu renkiesi vazuoti ar ne. tarybiniai laikai baigesi kai buvo valdiski taksi dabar jie privatus jei tau per brangu isivaizduok kad ju tau nera.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių