Tarp bankrutuojančių – ir jūros verslas

Grįžti į straipsnį

>Nu jo

>Nu jo portretas
net nereikia į jūsų išvardintus žiūrėt, užtenka kad pasižiūrime į tuos pačius, kurie dešimtis metų sėdi seime.Tai mūsų Šiaulienė Sysas ir visa krūva kitų. Tai jie kilnodami rankas(spausdami balsavimo mygtuką) griovė mūsų šalį suteikdami įstatymo garantą vagims, užsienio aferiūgom ir ciniškam, neatsakingam verslui. O ko vertas dabar nuolat lendantis į seimo tribūną (matau per seimo TV posėdžius) ponas Sabatauskas? Iš visų jėgų varantis priešpriešą viskam ką siūlo valstiečiai ar Širinskienė užėmusi jo buvusią vietą. Tai jis daug metų vadovavo seimo teisės ir teisėtvarkos komitetui per kurį visų pirma ėjo visi klausimai..Žodžiu, bjauru apie juos net galvoti. Kad ir ,,giedama"ant kiekvieno kampo kad neieškokim kaltų dėl praeities, bet aš prieš tokį pasakymą.KALTIEJI PRIVALO BŪTI NUBAUSTI, PASMERKTI IR PASTATYTI(PASODINTI) Į SAVO VIETĄ. Kitaip kokia prasmė iš viso tikėtis Lietuvos gerovės?

Anonimas

Anonimas portretas
padekokit Gentvilui kuris pirmas sunaikino lietuvos laivininkyste o dabar lenda dar i Briuseli

Nu jo

Nu jo portretas
Garsiai niekas nekalba, bet bankrutuoja visa valstybe. Propoganda varo apie gerejanti gyvenima, augancia ekonomika,o realiai viskas po 2008 m. Mes taip ir neatsistojam. Viskas isvogta, istampyta. Valdziazmogiai pasirupino tik savo gerove. Jeigu ne uzsienyje dirbantys artimieji, tai cia jau senai amba butu buve. O viskas del to, kad nera jokios atsakomybes. Ar Masiulis nuteistas? Staponkus iki siol sedi seime ir niekas jo net nejudina. Apie ka mes kalbam gerbiami zmones.

Emigrantas

Emigrantas portretas
nebėra tos Lietuvos, veikia gaujos, pinigai,partizanų istorijos ir nupirkti diplomai

bus kaip Ispanijoje

bus kaip Ispanijoje portretas
tai tik pradzia,bet jau daugiau kaip 2008m nebeatsikels Lietuva,Amen jakanomikai

Išverstaskuriams

Išverstaskuriams portretas
Labai patogu dabar kaltinti valdančiuosius, o atisgręžti ir pažiurėti į praeiti, kas buvo tikrieji jūrinio verslo ir žuvininkystės, bei žvejybos priešai jau nereikia. Tikrai ne nuo žaliųjų paridėjo žlugdimas. Tai būtent žlugdimas! Pirmoji savo žodi tare Prunskienė, po jos dar daug kalbėjo supuvė-perpuvė konservatoriai. O ir kas pasirašinėja Europoje sutikimus dėl kvotų mažinimo irgi žinoma.

klp

klp portretas
Nemyžkit į batą - bankrutuoja jaučiantys artėjantį badą tie, kurie buvo prisisiurbę prie europinių pinigų. Jų dar daug išlys į dienos šviesą.

Nieko nuostabaus

Nieko nuostabaus portretas
Ko norėti - artojų tauta. Negali valstiečiai ir dar valstiečių valdomi sėkmingai žvejoti ar gabenti krovinius laivais.

Eina sau

Eina sau portretas
logiška pabaiga,kai jūriniam verslui vadovauja žemės ūkio ministerija

Pastebėjimas

Pastebėjimas portretas
Įmonės bankrutuoja, žmonės emigruoja, tik Seimo nariai nepajudinami. Tiek žmonių referendume balsavo, kad mažinti Seimo narių skaičių, o rezultatas - nulis

Tiesiog

Tiesiog portretas
pazangus kapitalistinis ukininkavimas priveda prie pazangaus bankroto.O kaip graziai naujai gimusioje salyje prasidejo isvagiamoji prichvatizacija atvedusi prie nuskurdinimo,masinio begimo ir naujosisos kolonizacijos.Bet panasu,kad tai dar tik daigeliai.....saugokites.

As

As portretas
As jau nieko nesistebiu, kai LJL bonkrutavo ir paliko mus ant ledo...

Logiška

Logiška portretas
kad damušinėjami paskutiniai jūrininkystės likučiai - Geyropa tiek daug, kartu su mūsų patentuotų parsidavėlių mafija, padarė dėl visiško Lietuvos jūrinio verslo sunaikinimo, kad tuo net netenka abejoti. O tiek pinigo būtų galima Valstybei pasimti.. Viskam užtektų..

,Bankrotas,

,Bankrotas, portretas
reikalingas,kad prikelt ta pati is 'numirusiu' valdziai paliekant 'spyga' ,be teises jai ka nors ispest Lietuvos labui.

Galerijos

Daugiau straipsnių