„Perlo Energijos“ vadovas: tai visiškai nereiškia bankroto

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Ei perlo aferiste, netriesk i triusikus. Prezidentas ir vaflistu vyriausybe jug pasake kad kalti patys gyventojai ir neleis skriausti kolegu mepriklausomu elektros tiekeju. Na pasakykit, koks asilas gali atsisakyti savo procentu nuo nepriklausomu tiekeju. Galvokit galva o ne subine verslinykai.

klausimas

klausimas portretas
kaip mano skaitiklis skaičiuos elektrą biržos kainomis?

įsivaizduoju

įsivaizduoju portretas
gyvenimą su biržos kainomis - nuolat įjungtas kompas su online biržos informacija, tarkim vakare kaina krito iki kokių 0,08 EUR/kWh - staigiai jungiam skalbykles, televizorius, kaičiam puodus, kraunam kompus ir telefonus. Kaina pakilo iki tarkim 0,38 EUR/kWh - viską išjungiam , šaldytuvas ir taip aišku, kad ant minimumo dirba. Nu galima mėnesį pabandyti, bet bijau, kad perlai ir į juos panašūs vistiek ras būdų kaip išdurti. Todėl aš sutarties su Perlu nenutraukiu, sutikimo su pakeistom sutarties sąlygom neduodu, rašau jiems raštą, kad nesutinku su sutarties pakeitimu ir reikalauju tiekti paslaugą sutartyje nurodytomis kainomis.

VIRGIS

VIRGIS portretas
???? Mokėti už elektrą pagal NORD POOL -biržos kainą. Kokią? Ji juk kiekvieną dieną kinta. tai didėja tai mažėja. Ir tas kitimas siekia dešimtis kartų.

senis

senis portretas
tokie tekėjei turi dingt net nuo žemės paviršiaus.

Nuomonė

Nuomonė portretas
Po tokio skandalo turėtų atsistatydinti energetikos ministras Kreivys. Jis ir jo tarnybos kaltos, kad į elektros rinką atėjo nieko bendro su tuo neturėjusi loterijų bendrovė. Tokioje rinkoje turi būti aiški licencijavimo sistema, o ne paleista viskas bet kaip. Ministras aiškiai nesusitvarkė su jam skirtomis užduotimis. Nedarė nieko, kad elektros kaina Lietuvoje nebūtų viena iš didžiausių ES. Taip pat, kadangi tinkamai nepasiruošta, nesutvarkyta sistema, turi būti stabdomas III elektros rinkos liberalizavimo (realiai - chaotinimo) etapas, kuris susijęs su pačiais biedniausiais (mažiausiais) elektros vartotojais.

AK

AK portretas
"savo ruoštu" - kai jau ir leidinys beraštis... laukia vien žlugimai.

aferistai

aferistai portretas
niekada nebankrutuoja.

>>>> to To feikas

>>>>  to To feikas portretas
Ka reiskia skaidrus ar neskaidrus? Nieko neskaidraus cia nera, nes ne valstybes, o privaciu fiziniu objektu reikalas stumdyti mazmenine energijos prekyba. O Perlo nutraukia fiksuota, nes kazkas kazko neapsiskaiciavo, nenorejo eiti i minusa, nenutejo rizikuotiir nutrauke. Garantuotai skelbs bankrota, nes neatsiras kas nores likti su jais, kai tie taip nesvariai su klientais elgiasi. Tik va reikia padeti pensininkams, nes nesugeba internetu persiregistruoti, moka tik blankus pildyti. Zodziu burbulas ispustas ir tiek, nieko cia baisaus neatsitiko.

Juozas

Juozas portretas
Įmonės bankrutuoja, negalėdamos vykdyti keleto sutarčių. O čia nevykdoma 180 000. Čia jau turėtų neužtekti bankroto, derėtų ir į belangę keletui metų uždaryti.

Kam cia svaigti

Kam cia svaigti portretas
Kam cia svaigti apie 10% apyvartos baudas? Sita 6zmoniu kontorele turejo 9720€ metiniu pajamu.bauda 10% ??? 972,10€??? visos voveres juokiasi :)

berewq

berewq portretas
suys prakeikti reketyrai vyriausybe ,tegul atsistatydina

kaip gali nebūti bankroto

kaip gali nebūti bankroto  portretas
jei perlo šuleriai visiškai prarado žmonių pasitikėjimą

tomas

tomas portretas
neperasinesiu fiksuotos kainos, tegul tik pabando kaina pakeis, i teisma paduosiu kad skirtuma grazintu........

Justukas

Justukas portretas
Tai dar ne pabaiga. Lappkriti gali tekti mokėti ie 2,50........

Anonimas

Anonimas portretas
Patys kalti pasakė ARKLIADANTE ir išėjo atostogų gyliai gyliai jei dzin tą Lietuva

to To feikas

to To feikas portretas
Norit pasakyti kad visas šis reikalas skaidrus? Ir visi staiga tie tapti rinkų ekspertai?

vėl

vėl  portretas
Televizorių perspausdintas.

To feikas

To feikas portretas
Ka tu turi omenyje “redaguori sutarti”? Jokiu problemu pasikeisti tiekeja, kokios problemos? O pensininkai liks pensininkai. Dauguma jau internetu nesinaudoja ar net pensiju nesugeba pasiimti kurios pervedamos i banku saskaita, tenka jiems grynais i namus nesioti kaip tarybiniais laikais.

feikas

feikas portretas
itariu, tie kas nepatikejo, kad galima redaguoti sutarti taip ir liks prie fiksuotos kainos

Galerijos

Daugiau straipsnių