Pereiti į pagrindinį turinį

„Tez Tour“ vadovas kelia sparnus

2009-03-06 15:40
„Tez Tour“ vadovas kelia sparnus
„Tez Tour“ vadovas kelia sparnus / „Shutterstock“ nuotr.

Tarptautinio kelionių organizatoriaus „Tez Tour“ bendrovės Lietuvoje vadovas Martynas Laivys planuoja naują veiklą. „Tez Tour“ bendrovei jis vadovaus tik kelias savaites, kol bus paskirtas naujasis įmonės vadovas.

„Palieku bendrovę sėkmingai veikiančią, turinčią gerą vardą ir lyderiaujančias pozicijas rinkoje. Visuomet siekiau, kad ši „Tez Tour“ Lietuvoje taptų rinkos lyderiu ir su šiuo tikslu siejau savo ateitį, tad pokyčius laikau natūraliai profesiniais“, – sakė M.Laivys.

Jis „Tez Tour“ Lietuvos bendrovei vadovauti pradėjo beveik prieš šešerius metus, ilgainiui tapo atsakingas už grupės plėtros projektus ir kitose Europos šalyse. M.Laivio vadovaujama bendrovė kasmet augdavo daugiau nei penkis kartus ir praeitus metus pabaigė pasiekusi 200 mln. litų apyvartą.

„Turiu naujų ambicingų tikslų, tačiau kol kas turiu susilaikyti nuo platesnių komentarų. Kartu su „Tez Tour“ nueitą kelią vertinu neįkainojamai ir esu tikras, kad ši kompanija tikrai turės geras perspektyvas ateityje“, – savo planų kol kas nenori atskleisti M.Laivys.

Turkijos kapitalo kontroliuojamo tarptautinio kelionių organizatoriaus "Tez Tour" atstovybės veikia Turkijoje, Ispanijoje, Egipte, Kuboje, Dominikos Respublikoje, Tailande, Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje ir kitose šalyse.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų