Tyrimas šokiravo: prieš akis – išbalusi nepilnametė ir jos kūdikis, pamėlęs nuo bado

Grįžti į straipsnį

Ona

Ona portretas
Vaziuokit i kaima gyvent,darzoves ,vistas,triusius augint. Vaikai tures naturalu maista ir bus raudonskruosciai,sveiki. O mergaites mokint dorybes ir daugiau mokytis.

audra

audra portretas
TAI KALTA TIK 16 METE VALSTYBE IR MAMA MERGAITES KAD NESUZIUREJO AI DAR IR MOMKYKLA . O KUR TAS JAUNUOLIS KUR PADARE IR PALIKO ,,,,, TAI IR JIS TEGU ISLAIKO TA VAIKUTI ,,,AR JAU JIS GULI SU KITA O VISU PIRMA AS KALTINU VALSTYBE NES JI NEMATO NIEKO,,,,

Anonimas

Anonimas portretas
O KUR ŽOPIENĖ ???

As

As portretas
Sunku kazka teisti bet atsakomybe turi buti ir nepilnametei ir jos tevams greiciausiai tokia neatsakinga seima svelniai tariant o r ir valstybe labai lepina tokius tsi ko jiems imti i galva.Bet cia juk zmogucio gyvybe bent ar dabar suvokiama.

Todėl ir teks vėlinti pensijinį amžių

Todėl ir teks vėlinti pensijinį amžių portretas
kiek išvardino išmokų tiem, kas į bendrą katilą neįdeda, bet tik ima ir nerašytkit, kad tie vaikai vvėliau dirbs ir mokės, greičiausiai jie savo skolos mums negražins, mes turėsim juos išlaikyti dirbdami iki 100 metų, kažkaip

Vladas

Vladas portretas
Esant tokiam gimstamumui,tegul nors nepilnametės didina gimstamumą. Dabar daug jaunų porų ,mieliau šikną šluosto šunėkui,nei kūdikiui.

Susimastykim kas vyksta

Susimastykim kas vyksta portretas
Nepalaikau tokiu nuomoniu, kad valstybe turi rupintis ''vienisu, netekejusiu'' PALEISTUVIU KITAIP NEIVARDINCIAU MERGUZELIU VAIKAIS. MANAU KIEKVIENA TURI PRIES ISKLEISDAMA KOJAS TURI GALVOTI APIE PASEKMES. o jei kuris ja graziais zodeliais suviliojo, tai jam turetu tekti visa atsakomybe. Jei mergina duodasi su visais tai ir nezino is kurio reikalauti alimentu. Kai bus ivesta tvarka, kad uz pasekmes atsakys abu po lygiai vaikinas ir mergina tai ir tokiu istoriju nebus. O dabar, kai merginos ir vaikinai nenesa jokios atsakomybes ir drista is karto verkslenti kad visi ja didziuotusi nes ji pergulejimu cempione ir nezino kas tikras vaiko tevas, tai ko tiketis? Turiu 4 sunus ir visi tvirtina, kad jei bandai susipazinti su mergina, tai ji pirmiausia tempiasi i lova, o po to pagalvos ar testi draugyste. Reta sutinka eiti i sekanti pasimatyma, jei is pirmo ar antro pasimatymo nesutinki gultis i lova ir '' PASIMYLETI'' TAIGI AR REIKIA GAILETI TOKIU? ATSAKOMYBE TURI BUTI ABIEM.

Joo

Joo portretas
Sovietų laikais atmosfera buvo draugiška, vieni kitus palaikanti. Lanzbyyrgių laikais kaip vienas kitą apsukti, apgauti pašiepti.

...

...  portretas
Nepilnametės gimdo, vargšėles kokios, poto joms taip sunku... 16 metų ne kojos skiesti reik, o apie mokslus gavot. O gaunasi taip kad p****i kaip triušiai, poto verkia ir nežino ką daryt...

Tremtinys

Tremtinys  portretas
Sibire ,tremtyje pirmus metus duonos nebuvo ,bet vaiku i sulnius nemete, nepaliko ,nezude ir zmones nesizude! Kalta valdzia,kad duoda ismokas,neskatina zmoniu nuo mazens dirbti ,uzsidirbti! Tik darbas zomgu padaro zmogumi ,o ne bezdzione!

Cirkininkas

Cirkininkas portretas
Au au au, aūūū...

Joo

Joo portretas
Tai Lansbyyrgių vagių šaikos kasdienybė. vaikai miršta iš bado, metami į šulinius, motinos žudosi. Kai tuo pačių tokia Lanzbyyrgių parankinio Bagdzevičiaus firmelė gauna milijonines dotacijas, o pąčiam Bagdzevičiui net nereikia būti darbe. Jo atlyginimas 2022 m IV ketv 6577,63eur.

patarimas jaunimuj

patarimas jaunimuj portretas
ystaymus bauduvos paskaitykit... demokratija laisve...priverstinis medikamentinis gydimas kitaip galvojantiems.....LRT paziuri ir pamatai kaip tiesioginiam eterije zinomi zmones puolamai...ir isvada :gimdyt verga ? ar kalba mokinkitiss intensyviai tos salies kur privalomi mokesciai ir perievoliu atlikeju kontrolieriai netokie nuzmoginti ....

as juk sakiau ...ka valdzios pastangos duoda rezultatus

as juk sakiau ...ka valdzios pastangos duoda rezultatus portretas
valstybines tarnautojo valstybinej ymonej alga 15 000 ... nemanau ka cia kas skursta... a del likusiu - nu neuzsidirbot tai imkit paskolas...staytikytes bustus...kurkit verslus...a elektros aferistai , siukslininkai, elkologistai, zalieji, bailtieji ir visokie fioletiniai kontrolieriai atvaziave pakontroliuot jus kaip avinelius skus plikai ...bankininkai privaloma tvarka jusu terbas purtys ...truksta pinigeliu tai imkit daugiau paskolu...dieduko mociutes verslo ...

Turinti savo nuomonę

Turinti savo nuomonę portretas
Tik nekalbėkim, kad trūksta lytinio švietimo. Priešingai - reklamose , debatuose, pasisakymuose it kt. skamba tarsi skatinimas nepilnamečių lytiniams veiksmams. Dažnai mamos būna bejėgės prieš, socialinėje aplinkoje, skleidžiamas tezes. Nagi auginame laisvus, atsipalaidavusius ir didžiuojamės , kokie mūsų vaikai: drąsūs, reiškiantis savo nuomoję, galintys elgtis ir reikštis be pagarbos ir priimtinų normų.

pensininkė

pensininkė portretas
kažkodėl kalbame tik kad mama vieniša niekas nepadeda ir valstybė ,mes visi turime jai padėti. palaukite o kur vaikelio tėvas, rangosi ant kitos, gal reikia tegul tėvas išlaiko savo vaikus o ne valstybė didžiulės skolos valstybei iš elementų nemokančių tėvų tai kokia mūsų valstybė jei nesugeba išsireikalauti iš tėvų kad mokėtų elementus savo vaikams valstybė moka mamoms, o tėvas sau laisvas kaip vėjas , jam kaupiasi skola ir kas ar vėją sugausi laukuose taip ir tuos vyrus kurie neturi atsakomybės prieš savo vaikus bet moterys turi galvoti su kuo gulasi į lovą ir kiek gimdyti kaip pajėgs užauginti o dabar reikalauja tik iš valstybės

Aš aš’ui

Aš aš’ui portretas
Kur jūs buvot tada, kai prie ruso buvo gerai?! Viskas jau tada turėjo būt kaip Švedijoj!! Nes! Jeigu būtų buvę tada, būtų ir dabar! Kur buvot tuomet, kai nebuvo dar Landsbergio, uba.go šmo.tai?! Kur sukaupti milijonai, kur sukurtasis gerbuvis?! Kodėl per paskutinius 30m reik taisyti tai, kas buvo sena ir gera?!

to Aš

to Aš portretas
Visose šalyse į kurias bandėme lygiuotis jau 32 metus - tikrai taip, žmonės ten gyvena, daugiau mažiau oriai, o Lietuvoje dar vis lyg šiol kabinasi į gyvenimą, 1991 metais dėdulė žadėjo - "po 10 metų gyvensim kaip Švedija", dar po 20 metų dėdulė - "jeigu ne Rusija, tai jau būtume gyvenę kaip Švedija", dabar turbūt sako, kad Kinija kalta, kad nepasidavė Lietuvai :DD

>AŠ

>AŠ portretas
tik tylėk tu laisvės vertasis..Pasižiūrėk kaip tavo garbinama partinė gauja atsimena tą laisvę - čia į juodą bėdą papuolusius lietuvius smerki o kai tavo Šimonytė žydam antrą kartą tas pačias komensacijas už nežinia ką duoda tai čia nieko tokio? O kaip ji leidžia be seimo svarstymų biudžeto pinigus? Sau baliukui 80 000vienam kartui metė..Taomašewskį jos gauja už kotletą suėdė o čia tep turi būt? Šlykščiausia kai paskaitai va tokių asilų kaip tu pezėjimus..Matyt gauni kokią valstybinę pensiją ir tau giliai nusispjaut į visus ubagus pradedant ta mergaite su kūdikiu ir baigiant invalidais kuriems vis nurėžia išmokas vietoj to kad dadėt Tfu b-let

L?

L? portretas
Buvo vėlyvas ruduo. Ūkininko nutrūko karvė. Žmogus ieškojo kol sutemo. Nusprendė laukuose ant stirtos šiaudų sulaukti ryto, ir vėl ieškoti savo karvės. Buvo jau susnūdęs, tik girdi žemai prie stirtos balsus. Moteriškas sako: - tau tik darom, darom, o pagalvoji, kas augins. Vyriškas balsas jai atitaria: - o gi tas, kur aukštai. Matyt turėjo omeny Dievą, o žmogus ant stirtos manė, kad apie jį kalba. Kaip užriks: - jūs čia kunkinsitės, o aš auginsiu! Sako jaunimas greit parėjo namo kiekvienas savais keliais.

AŠ manau tik taip.

AŠ manau tik taip. portretas
Pil , Lietuvai tai mes visi. Ir pasirodo ,kad daugelis nevertas tos laisvės. Nes mano ,kad viska jam uždirbs kiti. Tik ne jis pats. Taip nebūna. Visais laikais reikėjo kabintis visomis keturiomis į gyvenimą.

Manau.

Manau. portretas
Dabar nepilnametės žino daugiau už senjoras. Bene prieš 20 metų skaičiau žurnalą,,Panelė,,ir kokių tik klausimus apie seksą ginekologei uždavinėjo 10--12 metės. Net raudau skaitydama. Ir rašyti , kad jos nesusipažinusios tai tikrai nereikia. Jos negalvoja apie pasekmes. Tik seksas galvoje. Juk taip ir visi portalai mokina. O išsiskyrusios turi tėvai išlaikyti savo vaikus. Ir tai turėtu visa ES kreipti dėmesį .

O

O portretas
Simonyte ,landsbergis ir kiti parazitai AR GALI MIEGOTI PERSKAITE TOKI STRAIPSNI AR NEMIEGA TIK DEL PEDOFILU BJAURYBIU???

Blinda

Blinda portretas
Per daug laisves vaikams dave valstybe, mokykla yra nulis, o jei dar tevai traukia zole, tai ir viskas...

išvada

išvada portretas
Vienas vargas per tą p....tę. Vyru būti daug geriau.

Pil.

Pil. portretas
Baisu kas dedasi toje Lietuvoje,niekas nesitikėjo kad ji ,laisva Lietuva bus tokia baisi.Pragaras žemėje ,nesvarbu kad karo dar nėra,bet 32 metai matome tai ko neteko matyti .

Kodel

Kodel portretas
Ir kieno 'pagalba' kiekvienais metais 1306 vaiku netenka tevu ?

Anonimas

Anonimas portretas
kodel laikrastis perspasudina tv reportazus? pasakojama LNK reportaž ????

Protu nesuvokiama...

Protu nesuvokiama... portretas
Žmonės tampa ne žmonėmis, o baisesni už žvėrys, nes gamtoje bet koks gyvis savo kūnu aukojasi dėl palikuonių. Dar kartą įsitikinau, kad Azijos ir Afrikos tautų vertybės šimteriopai vertingesnės už vakarų "vertybes".

Mama

Mama portretas
Gaila,kad nesuvokia,kas tie kūniški malonumai,kad galima pastoti.Nežinia kas per jos tėvai.Gal tėvų jos neturėjo,arba mama neaiškina dukrai kad gali pastoti.Tam,kaip visada nerandama laiko.Paskui sužinai,kad dukrytė lauksiu.

tai kad

tai kad portretas
mlaletkos gimdo arba iš degradu seimos matė tik vodka rukyma vienžodžio landyne.tai vaikai viska mato ir girdi paskui debiliukus paleidzia i šviesa

Galerijos

Daugiau straipsnių