V. Poderys trečiąjį elektros rinkos liberalizavimo etapą reiktų pratęsti

Grįžti į straipsnį

PODERĮ, kodėl IGNITIS naikina klijantų aptarnavimo centrus ?

PODERĮ, kodėl IGNITIS naikina klijantų aptarnavimo centrus ? portretas
juk daugiau , kaip 40 % visų KLIJANTŲ yra PENSININKAI , kurie negeba naudotis INTERNETU, telefoninis ryšys yra n e į m a n o m a s, mielai sutinkame nuvykti į centrus įvairiems klausimams išspręsti.--Padarykite tik SENJORAMS i š i m t į ,kad juos priimtų IGNIČIO centrai -- tai labai s v a r b u .

KONSERVAI n e g e b a gyventojams išaiškinti,

KONSERVAI  n e g e b a gyventojams išaiškinti, portretas
kokiu pagrindu išaugo p l ė š i k i š k o s elektros KAINOS , n e v e i k i a jokia konkurencija -- tiesiog, NAGLAI vyksta a t v i r a s KLIJANTŲ apiplėšimas ir tai r o d o , jog Lietuvoje į t e i s i n t a s viešas nepagrįstas PASIPINIGAVIMAS - be ATSAKOMYBĖS a p i p l ė š i a n t klijantus.

neviltis

neviltis portretas
Vieni sėdi liberalizuoti jau tuoj bus 2 metai ir moka "liberalizuotais"įkainiais, o kiti vis verkia. Tai iš vis tada visiems atšaukti liberalizavimą ir palikti prieš liberalizavimą buvusias kainas.Kaip bebūtų, dažnai esi verčiamas susimąstyti, kodėl tiek besmegenių, kurie per 2 metus niekaip nesupranta ką kaip daryti ir jiems vis trūksta informacijos. Įstatymas dėl liberalizavimo priimtas dar Skvernelio laikais, bet vis dar rėkiama, kad niekas nieko neaiškino

Galerijos

Daugiau straipsnių