Vabzdžius augina ir lietuviai: ar šie gyviai pakeis mėsą?

Grįžti į straipsnį

Nerijus

Nerijus portretas
Sumazes paseliu ir mesos, tai sumazes ir juru gerybiu, tai net neabejojiu, kad ir issaugintu vabzdziu kazkada neuzteks. Kur logika? Gal i kosmosa? Is visko isplaukia, kad kazkada bus pabaiga. O viskas pasakyta, ne del paseliu ar mesos, o todel, kad Lietuvoje kainuoja 18 euru, o kitur prangiau.

Nuomone

Nuomone portretas
Tikrai nevalgysiu sito sud...., jau mano amziui uzteks ir iprasto maisto, nebent zalieji ruosiasi mus badu marinti.

...

... portretas
O gal ir 'atbėgėlius' galima sudžiovint?..

BezdzioniuPlaneta

BezdzioniuPlaneta portretas
O tai kaip jus galvojate as isgyvenau sitoje Lietuvoje per visas krizes ??? Tai tik tarakonus esdamas. Nusiperki bulkos , pabarstai biski trupiniu , tie tarakonai suleka ir tik capt, capt, ir turi baltimu. Pas kaimynu tai jau tarakonu nebera. pas mane dar trys liko, bet nevalgau, laikau veislei

...

... portretas
Ech - plėšrūnų augint kailiui nebegalima, vištelėms narvuose per blogai, tad - pats laikas pradėt judėjimą už vabzdžių ir musių teises, ir žiauriai baust tuos, kurie namuose tarakonus naikina.

na ir

na ir  portretas
bjaurastim ruošiamasi mus šerti. Mes ką? paukščiai kokie ar kas? Ir kodėl visa ta"produkcija" kišama mums, turintiems ką valgyti? Siuskit ten, kur tas maistas iprastas ar kur tikrai badaujama, o mes jau kaip nors užsiauginsim ir vištytę ir kiaulaitę ir daržovių savo pietums. Jei reiks tai ir balkone

BezdzioniuPlaneta

BezdzioniuPlaneta portretas
Mmmmmm koks skanumelis, galima pirstus apsilaizyti

Valgikas

Valgikas portretas
Pirmiausiai reikia įsisavint visas apleistas žemes, iškirst suaugusius per stebuklingą laikotarpį krūmus, o tada galima bus užsiaugint ir grudų, pasimalt miltų.Reikėjo uždraust augint kiaules, kad galėtų veist tarakonus, ir jais šert žmones. Čia specialiai taip daroma, ar masinis dalbajobizmas?

Svas

Svas portretas
Ar mes antiek durni,kad nieko uzsiauginti nesugebam?

Algis

Algis portretas
Ar Lietuvoj jau taip nera ka valgyt kad reikia valgyt kirmeles ir muses? Nes muse irgi vabzdys.

Galerijos

Daugiau straipsnių