Valstybė numojo ranka į alkoholio ir tabako žalos mažinimą

Grįžti į straipsnį

:)))

:))) portretas
Ach, koks svaigus tas noras VALDYTI. Va būti atsakingiems už ilgalaikę sąmoningumo ugdymo strategiją - per sudėtinga, todėl rinktasis kolūkietiškas stilius - drausti, bausti - nes taip - paprasčiau, o ir jausmas geras apima, kai ne tave, o tu, aplinkinius su botagu gainioji, tikru Ponu jautiesi...Bet, žinia bloga - kasmet tauta protingėja, o protingi žmonės nori atsakyti patys už save, ir tas poreikis tik augs. Bebrai upę tik laikinai gali pristabdyti, tad - kantrybės, ir viskas bus gerai.

Juozas

Juozas portretas
Kokia valdžia toks ir požūris niekas nesvarbu kad ir lietuva pražus

Ramis

Ramis portretas
Melas kad kramtomas tabakas nekenkia . Žinau Švedijoje kai kurie kramto ir rūko tai dviguba žala

Kaunas

Kaunas portretas
Nuo covid per metus mirė 2200 -tai reikia ekonomika stabdyti, uždaryt mokyklas, skiepytis ir t.t... O 6000 nuo rūkymo mirę - jau neįdomūs??? Nu svolačiai...ne tas žodis...!!!

Tiesos ieškotojas

Tiesos ieškotojas portretas
Čiuhinkitės debiliukai kiek žmonių miršta nuo alkoholizmo ir rukymo Po kolkas nuo žolės nėra užfiksuota nė viena mirtis pa natūriai tūpi

Nida

Nida portretas
Reikia šviesti tautą, o ne drausti

Vitalik

Vitalik portretas
Iško givens musu valdžia iš pijoku ir rukoriu užtat ir numojo ranka i isstatima

Marija

Marija portretas
Trumpai,tai Durniu laivas ir tiek.

Pries alkoholi ir tabaka

Pries alkoholi ir tabaka portretas
kovoja tik narkomafija!

Dar ne vieno

Dar ne vieno portretas
nenuskriaude joks alkoholis,tabakas ar narkotikai. Kaltas,kad vartoja - tik pats vartotojas! O uzdrausti zmogui vartoti kas legalu,kada jis nori ir kiek - ZT pazeidimas!

geras

geras  portretas
kom tik nepridure kad niekas ir nenaikins siu nostalginiu narkoprekiu o ziurekit kad nedali/pdytu kokio heroino su kanapemis liberarmoska jau ruosia paketa i statymu tik ar /erosvalios/ mergos ja pasirasys ka ip ir civilstambulo konvencija juk tai irgi moralinis narkotikas ar ne taip?;[]

taip

taip portretas
tai degradavusiu avinu populiacija tik 1 jau dugne kai kiti pilni veidmainisko gobsumo skatina sia komercine pozicija taip nusaudama 2 /zuikius/ 1 tai biznis siais narkotikais 2 padidejas mirstamumas nereika moket ismoku ir plus laidotuves vel pinigai tai ir visa siu /zmogenu/ morale?...

ano

ano portretas
atsibuskite... kokia dar /valstybe/? taiuzgrobta ir parduota Lietuvos teritorija su neva /sava/ konstitucija i kuria nusispjaunama o valdo globa listu statytiniu s ocbergmafija su visom lengvatom s kirianciom jiems o tautos praktiskai nebeiko pensininkai bedarbi/ai ir valkatos kiti lenkia nugara MAX...imose kauketi ir uzduse kad vaikus is maitint o biurokratvyriaus ias skiedzi/a kokioje geroveje mes gyvenamel duodamas suprasti kad sitiems vargsams /jau nurasytiems/ tos nustatos negalioja tik prisiminkit kad si jusu gerove laikina ir vandenio eroje bus viskas atvirksciai?...

Labai gerai daro

Labai gerai daro portretas
Valstieciu partija ejo tarybiniu komunistu keliu su savo draudimais. Labai geru keliu eina dabartine valdzia, nes draudimais nieko nepasieksi, turtingiausiose ir pazangiausiose vakaru salyse taip pat einama tokia pacia linkme. Tad atlaisvinti alkoholio prekyba didinant mokescius tabakui ir alkoholiui kas met, zmones sviesti , o ne drausti, didele dali tabako ir alkoholio mokesciu atseiketi svietimui bei medicinai. O del marichuanos cia savaime aisku, kad laikas ja dekriminalizuoti, o veliau ir legaliai pardavineti kaip grieztai kontroliuojamus preparatus. Mokesciai cia savaime turetu buti uzdeti atitinkami. Taip pat baudziamasis kodeksas turi buti grieztinamas bei neblaivus ar paveikti marichuanos vairuotojai turi buti is karto baudziami metais kalejimo, teises atimamos 3-4 metams bei automobilis utilizuojamas.

Valstybė

Valstybė portretas
turėtų rūpintis sergančiais ir patekusiais į bėdą žmonėmis.Dar suprasčiau jei tokie žalų mažinimai duotų rezultattą bet dabar kai visi kampai pilni benamių xronių tai reikėtų arba rimtai to imtis arba neeikvoti laiko be reikalo.Toks įspūdis kad taip imituojama kova su girtavimo problema

Klp

Klp portretas
Lygtai valstybė galėtų reguliuoti kada gerti ar rūkyti ,savo galva reikia gyventi o nelaukti nurodymų iš aukščiau.

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Liaudžiai į viską nusispjauti, premjerė eina į prezidentus.....

Masiulio butelys

Masiulio butelys portretas
Šiaip tai nuo alaus pagirios blogesnes, nei nuo stipriojo gerimo jack daniels

SEIMAS,

SEIMAS, portretas
o ne valstybė numojo ranka, o savo nemąstančia galva.

jis

jis portretas
na nori tai pripainti ar ne, bet kaip nekeista alkoholio pardavimo ribojimas davdavė naudą, žinoma ne "lariokams" prekiaujantiems alkoholiu.

ne valstybė numojo ranka

ne valstybė numojo ranka portretas
o užsikonservavę liberastai valdžioje "rūpinasi" savo "rinkėjais". Tik degradai gali už juos balsuoti.

Pastebėjimas

Pastebėjimas portretas
Tikrai numoja,svarbiausia pelnas,o ne žmonių sveikata.Straipsnyje minima Skandinavijos šalys,bet kodėl neminima,kad Švedijoje alkoholiu prekiauja tik 400parduotuvių,o kiek gyventojų ten?Kažkodėl žiūrima tik į turinčius priklausomybes ir jiems pataikaujama,o kad jaunimas prie to nepriprastų ,jokio dėmesio.Kiek žinau buvusių rūkalių,tai jie tik savo pastangomis metė rūkyti,o ne kažkas padėjo.Nuo alaus taip pat pasigeriama ir dar kaip.Kuo brangesni šie "malonumai ",tuo mažiau galinčių juos naudoti.

31m.eina,kaip valdzia i tauta nusispjove. Ubagu

31m.eina,kaip valdzia i tauta nusispjove. Ubagu portretas
. Ubagu padidino is VAKARU ITEISINO KAZINO, PROSTITUCIJA, NARKOTIKUS, GINKLU LEGALIZAVIMA, LESBIETES IR VISUS NUKRYPIMUS, BEDARBYSTE. TAI ES ZALA I ATEITI.

pensininkė

pensininkė portretas
valstybei rūpi kuo daugiau surinkti mokesčių kuriuos vėl dalins pašalpų pavidalu ir vėl gerkite o tokius lengva valdyti nes yra nemastantys kaip liepia taip daro , reikia priverstinai gydyti nuo alkoholizmo

Kam tai naudinga?

Kam tai naudinga? portretas
1. Jau 30 metų neinvestuojama į žmones. 2. Prasigėrę, prasirūkę ir apsinarkašinę žmonės itin lengvai valdomi - jie su priklausomybėmis, kur nori, ten pastumsi. 3. Dauguma viešųjų asmenų ir ypač iš "elito' yra narkomanai, daugumos žymesnių medikų, ekspertų, menininkų, teisininkų, prokurorų, politikų, valdininkų ir prakutusių verslininkų vaikai, anūkai yra užkietėję narkomanai nuo vaikystės metų ir tokie NIEKADA NEPAGYDOMI... tad bet kokioje konkurencinėje kovoje jie lieka pralošusieji, nesvarbu, kiek tėveliai, seneliai yra sukaupę turto - šie žmonės be perspektyvos, tad lieka tik nugirdyti negyvai dar likusius bent kiek apysveikius provincijoje kol dar jie neturi už ką nusipirkti brangesnių kvaišalų - ir viskas. 4. Akcizai už rūkalus ir alkoholį gerai papildo biudžetą. 5. Nusigėrusias, apsirūkiusias mergiotes lengvai gauna net ir visiški nevykėliai, kurių jokia bent kiek normalesnė mergina nenori tapusios priklausomos nuo alkoholio ir rūkalų mergiotės ir kainuoja pakelį cigarečių

dfg

dfg portretas
betgi teisininkė juokingo mąstymo. Vargu ar gali būti geri teisininkai be logikos.

Jei uzpakali

Jei uzpakali portretas
legalizavo kaip priedą prie žmogaus teisių , tai visa kita tik smulkmenos nykstančia tautai

Alkoholio ir rūkalų

Alkoholio ir rūkalų portretas
Gamintojai turi didžiulį pelną. Tai pvz. sergančius nuo alkoholizmo turėtų gydyti iš jų pinigų, o ne iš visų mokesčių mokėtojų.

Kas yra prekyboje ,kam riboti laika?

Kas yra prekyboje ,kam riboti laika? portretas
Kodėl rūkalai taip kaip ir numatomi lengvi narkotikai ,jais prekiaujama[ kai bus legalizuoti] nuo prekybos taškų atidarymo .O gėrimai tik nuo 10 iki 8 val. Tai taip pat priklausomybės prekės tik skirtingi draudžiamas naudojimas .Senyvo amžiaus žmogus nuėjęs į parduotuve 8 val. negali visko pirkti ir reikia pakartotinai eiti 10 val. kad nusipirktų sakykim gero vyno buteli .Ar tai logiška ypač šiuo pandemijos metu, kai norima tūrėti mažiau kontaktų tarp žmonių.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Dabar bobos daugiau rūko negu vyrai bet užtat geriau čiulpe čiupa čiupsa.

Psichol.

Psichol. portretas
Aš į darbą nepriimčiau rūkančių,nes rūkantis žmogus nenuspėjamas.Jam užsimanius rūkyti sutrinka savitvardą,pakrinka nervai.Teko matyti tokių žmonių ,kaip jie elgėsi.Darbo vietoje elgesį neramiai į aplinkinius nereagavo, nesuvaldė savo emocijas,atsiradusi piktuma , atrodė siaubingai.Manau rūkantys žmonės su žmonėmis,kur reikia dėmesio klientui, neturėtų dirbti.

Pil.

Pil. portretas
Nepasiilgau tarybinių laikų tačiau tais laikais rūkaliai negalėjo laiptinėse rūkyti, kavinėse,valgyklose , restoranuose.Buvo skirtos vietos rūkymui,buvo pažymėtos patalpos, tam reikalui.Aš rūkalius priskiriu gėjų grupei,nes vieni reiškiasi viešumoje ir kiti.Tiek kitos pakraipos , tiek rūkantys negali trukdyti sveikiems žmonėms gyventi.

KAM RUPI

KAM RUPI portretas
ŽMONIŲ SVEIKATA KAI NORI LEGALIZUOTI NARKOTIKUS......??????

Galerijos

Daugiau straipsnių