Pereiti į pagrindinį turinį

V.Chavezo mirtis - šansas A.Valinskui ir Ž.Žvaguliui atgaivinti barą

2013-03-07 01:04
V.Chavezo mirtis - šansas A.Valinskui ir Ž.Žvaguliui atgaivinti barą
V.Chavezo mirtis - šansas A.Valinskui ir Ž.Žvaguliui atgaivinti barą / Fotodiena/Andriaus Petrulevičiaus nuotr.

Venesuelos lyderio Hugo Chavezo mirtis suteikė vilčių Lietuvos pramogų pasaulio garsenybėms Arūnui Valinskui ir Žilvinui Žvaguliui atgaivinti Margaritos saloje merdinti barą „Labas“, rašo portalas lrytas.lt.

Šį barą artimi bičiuliai maždaug už pusę milijono JAV dolerių įsigijo 2006 metais. Tačiau prieš trejus metus A. Valinskas ir Ž. Žvagulis dėl nuolatinių tikrinimų buvo priversti uždaryti savo barą. Jame daugiausia dirbo Ž. Žvagulio sūnūs Ąžuolas ir Rytis.

„Veikla sustojusi. Mūsų verslas – kaip gintare įstrigęs inkliuzas. Jeigu šalyje situacija keisis, domėsimės, kaip mūsų verslas galėtų judėti“, - po Venesuelos prezidento mirties verslo atgaivinimo viltį kurstė A. Valinskas.

Nors baras buvo populiarus, tačiau jam klestėti trukdė vietinės valdžios tikrinimai.

Nors baras „Labas“ buvo mėgstamas poilsiautojų, tačiau matydami, kad iš septynių dienų jis dirba dvi, nustodavo ten eiti – rinkdavosi vietinių verslininkų užeigą, kuri svečius priima kasdien.

Kol kas Ž. Žvagulis ir A. Valinskas verslo Margaritos saloje parduoti neketina.

„Tik šiandien ryte sužinojau, kad Hugo Chavezas iškeliavo Anapilin. Duok Dieve, jam dangų. Jeigu valdžią perims tas pats įpėdinis, kuris nurodytas buvusio prezidento, ir bus laikomasi to paties valdžios kurso, manau, ne tik mes, bet ir verslininkai iš Olandijos ir Vokietijos permainų nepajus.

Turime vilties, kad H. Chavezo mirtis nėra simbolinis faktas, bet šalyje pasikeitus lyderiui bus žengiami nauji ekonominiai žingsniai“, - vylėsi A. Valinskas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų